November 22 2024 22:57:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
magot
YouTube Video

Upravil/a magot dne 08-12-2016 21:03

ukulele
Děkuji Magotovi za doplňující názornou ukázku. Dával pozor a přesně pochopil co jsem se snažil vysvětlit.

1stCL_Novotny
Jsem MODRÝ! Jsem blbý! za tím si stojím. Ostatně jinak bych tu nemohl moderovat. Ostatně jako chlap si to potvrdil.
Ale jsem slušný a tak Tě dokáži poslat, nebo nazvat slušně. Pokut to není chlapské . . je mi fuk. Úsměv
Ostatně u tebe je mi to jaksi volné. A co ty víš, třeba jsem holčička . . vrrr. Mrknutí

Ps: Také dík Magotovi, jen nevím na koho to vlastně bylo. Jen doufám že na mne!! Mrknutí

1stCL_Jiricek
606_hayes napsal:

neviem kde to hodit tak sa tu opytam,
daju sa zostrelovat padaky? dufam ze ano,
vysvetlim: dnes si letim , narazim na BF-110 s bomabami ako si to leti na nase letisko, dajvnem ku nej,,,,jasne ze som slepy jak patrona takze to preletim poza nu, a ledva ledva to vyberiem, ona sa pusti zamnou v stupani ma osoli ale vsetko leti zamna, ked strati rychlost...odhadzuje bomby. s prevysenia na nu chcem padnut a v tom momente ten dement vyskocil....islo zrejme o streak kedze to bolo obedne lietanie a mali nalietane celkom pekne cisla pozemakov......
...nabuduce ked to spravi naserem mu tu 37cku v Lagg priamo do toho paragana po vyskoceni bez vycitieks vedomia lebo robia to modraskovia uplne pravidelne.

Ahoj Hayesi,

za požehnaná léta strávená u Sturmoviku jsem si všiml, že červení mají s modrými zkušenosti, že cheatují, lagují, odpojují se a samozřejmě střílejí na padáky. Zároveň jsem si všiml, že modří mají tytéž zkušenosti s červenými. Vysvětluji si to tak, že červení ve svých zaměřovačích prostě vidí cheatující, lagující a odpojující se modré, protože prostě mívají v zaměřovačích modré, ne červené. A naopak. A podobně na rudého pilota na padáku zřejmě bude střílet mnohem častěji modrý pilot, než červený. A naopak.

Máš na to jinou hypotézu? Jak si vysvětluješ, že takové enormní množství retardů a moralních zmetků se rozhodlo létat za modoru stranu?

Díky
j.

ukulele
X Novotny napsal:

Ale jsem slušný a tak Tě dokáži poslat, nebo nazvat slušně. Pokut to není chlapské . . je mi fuk. Úsměv
Ostatně u tebe je mi to jaksi volné. A co ty víš, třeba jsem holčička . . vrrr. Mrknutí

Vše se dá vyjádřit slušně a přitom přímo, ale pakliže to v sobě nemáš, tak to stejně nepochopíš.

CSW_Cassius Chaerea
Slušně a přímo? Hele Zifi neser se nám do Novotňáka,...díky.

1stCL_pbarry
606_hayes napsal:

vysvetlim: dnes si letim , narazim na BF-110 s bomabami ako si to leti na nase letisko, dajvnem ku nej,,,,jasne ze som slepy jak patrona takze to preletim poza nu, a ledva ledva to vyberiem, ona sa pusti zamnou v stupani ma osoli ale vsetko leti zamna, ked strati rychlost...odhadzuje bomby. s prevysenia na nu chcem padnut a v tom momente ten dement vyskocil....islo zrejme o streak kedze to bolo obedne lietanie a mali nalietane celkom pekne cisla pozemakov......
...nabuduce ked to spravi naserem mu tu 37cku v Lagg priamo do toho paragana po vyskoceni bez vycitieks vedomia lebo robia to modraskovia uplne pravidelne.

Ještě že takovýho typa nepotkal Hartmann, když "opustil" souboj padákem. A to byli amíci taky dobrý magoři Úsměv

Pořád mě baví, jak je snaha o přežití červenými považována za nectnost a označována za "streak"..
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
606_Druindin
1stCL_pbarry napsal:

606_hayes napsal:

Ještě že takovýho typa nepotkal Hartmann, když "opustil" souboj padákem. A to byli amíci taky dobrý magoři Úsměv

Pořád mě baví, jak je snaha o přežití červenými považována za nectnost a označována za "streak"..

Já myslím, že žádnej červenej a koneckonců ani modrej nemá nic proti tomu, když soupeř opustí letado na padáku po čestném souboji. To co všechny sere je vyskakování z nepoškozených strojů, nebo úmyslné narážení do země za situací, kdy dotyčný nabude dojmu, že bude určitě zestřelen a nerad by, aby se někomu lidově řečeno napsal.
Koneckonců ani ten Hartmann nevyskočil z nepoškozené letuschopné 109ky, pokud si dobře pamatuju, tak neměl palivo?
Pak je tu ještě sorta odpojovačů a ti sou vůbec nejhorší Úsměv
Chápu, že Hayes po pár takovejch vychcanejch týpků v zaměřovači vidí rudě a má potřebu se k tomu nějak vyjádřit. Osobně si ale stejně nemyslím, že by to co napsal, udělal Úsměv

1stCL_pbarry
606_Druindin napsal:

Já myslím, že žádnej červenej a koneckonců ani modrej nemá nic proti tomu, když soupeř opustí letado na padáku po čestném souboji. To co všechny sere je vyskakování z nepoškozených strojů, nebo úmyslné narážení do země za situací, kdy dotyčný nabude dojmu, že bude určitě zestřelen a nerad by, aby se někomu lidově řečeno napsal.
Koneckonců ani ten Hartmann nevyskočil z nepoškozené letuschopné 109ky, pokud si dobře pamatuju, tak neměl palivo?
Pak je tu ještě sorta odpojovačů a ti sou vůbec nejhorší Úsměv
Chápu, že Hayes po pár takovejch vychcanejch týpků v zaměřovači vidí rudě a má potřebu se k tomu nějak vyjádřit. Osobně si ale stejně nemyslím, že by to co napsal, udělal Úsměv

Jo, tak sere nás spousta věcí, nikdy ale neznáš motivaci dotyčného. Ano Hartmann neměl palivo (tedy podle jeho verze), ale to ti amíci těžko mohli vědět. Z jejich pohledu prostě vyskočil, aby si zachránil streak.

Imho často vidíte křivdy, tam kde vůbec nejsou
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
CSW_Cassius Chaerea
Taky to považuji za zbabělost. Nejednou jsem viděl enemáka co svojí situaci viděl beznadějně a vyskočil aniž by měl cokoliv s letadlem. Kdysi mě takhle vytočil jeden fuckáč na AFW, taky jsem si řekl že ho příště sejmu na šňůrách. A pak jsem si zavedl deníček a píšu si takové zbabělce do seznamu killů zadarmo.

Doteď se myslím, že se lioni baví videem obdobného případu s nápisem 606. Úsměv
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 09-12-2016 09:30

606_hayes
.....pbarry.....nemal nic s lietadlom, mal dosatok paliva pretoze to bolo asi dva stvorce od och letiska smerom na nase, boli od seba vzdialene asi 4-5stvorcov, ..ako som pisal..odhodil bomby, poosival ma, snazil sa tam nieco pomanevrovat...a ked videl ze sa za neho dostavam tak vyskocil....
vcera sa mi pred laufami jedna 110tka odpojila, par som vystrelil ...s 37mm kanonom v laggu som hned prvy netrafil a ked videl co za gule okolo neho lieta tak sa odpojil....to nemam rad a strasne to sere hru, .....

http://606.klikej.org/news.php
CSW_Cassius Chaerea
Tak si udělej čárku a řekni si "zase jeden (ruskej) číter dole".

1stCL_Jiricek
606_hayes napsal:

.....pbarry.....nemal nic s lietadlom, mal dosatok paliva pretoze to bolo asi dva stvorce od och letiska smerom na nase, boli od seba vzdialene asi 4-5stvorcov, ..ako som pisal..odhodil bomby, poosival ma, snazil sa tam nieco pomanevrovat...a ked videl ze sa za neho dostavam tak vyskocil....
vcera sa mi pred laufami jedna 110tka odpojila, par som vystrelil ...s 37mm kanonom v laggu som hned prvy netrafil a ked videl co za gule okolo neho lieta tak sa odpojil....to nemam rad a strasne to sere hru, .....

1) Že se někdo odpojí v boji je bez diskuse špatně. Ale stejnou zkušenost, jakou máš ty s modrými, mají modří s červenými. Statistický vzorek lidí je stejný všude. Jestli opravdu věříš, že u modrých je ksindlů více, upřímně a bez nějakých provokací by mě zajímalo, jak si to vysvětluješ. My zase denně vidíme, jak někdo přiletí vulchovat naše letiště a když už je modrých ve vzduchu moc, taranuje stojánku. Taky mě netěší kvůli takovým debilům, pro které přežití neznamená nic, chcípat. Ale předpokládám, že takoví debilové jsou i mezi modrými. Ale přirozeně to nevím, protože se na červených stojánkách nevyskytovávám.

Vždycky, když potkám "debila", řeknu si: "třeba je to čtrnáctiletý klučina, který neví, jak "vážně" to tu bereme". Nebo "je to šedesátiletý nováček, prvně na on-line, a netuší, že to tak žereme. Že si to jen přišel zkusit". Samozřejmě, že mě ve vzduchu serou. Ale přinutí mě to na jejich adresu nepoužívat zbytečná silná slova, natož dělat zbytečná neodvolatelná gesta, typu sestřel na padáku. Ber to tak, že dotyčného vychováváš. Když budeš nad věcí, jednoho dne to taky pochopí. Když ho sejmeš na padáku, utvrdíš jej v tom, že létat jako hovado je standardem.

2) Že někdo vyskočí ze zdravého letadla může být v tvých očích trapné, zbabělé a kdo ví co ještě a budeš mít pravdu. Nicméně takový člověk:

a) nic neporušil
b) veskrze čestně přiznal, že prohrál
c) počínal si vlastně racionálně, pokud situaci vyhodnotil jako bezvýchodnou (o nic lepší, než s ustřelným kormidlem nebo poškozeným motorem)
d) dělo se to i v reálu. Já osobně si myslím, že třeba Hartmann - při vší úctě k němu - to zkrátka "zabalil", protože proč by měl čekat, až chcípne? Kvůli tomu, co o něm pak řeknou?
e) dotyčný přišel o letadlo, úkol nesplnil, přišel o "čest". Všechno je jeho problém. Ty jsi úkol naopak splnil bez námahy. Nevím, co bys vlastně ještě chtěl. Jediné, co se týká tebe je to, že se ti ve statistikách nepřipíše. Je to to důležité? Dle mého ho klidně pro svůj pocit považuj za svůj sestřel - vyskočit jsi ho donutil ty.
f) Právo střílet na padáky pod jakoukolili záminkou a zápletkou ti hra dává. A historicky věrné to taky bude. Takže prosím. Nicméně se pak nediv za jméno, které sobě potažmo 606. potažmo rudým vybuduješ. Na druhou stranu já budu první, kdo se tě zastane v tom smyslu, že právo na to máš a je jen na tobě, jak se chceš ve vzduchu projevovat a jaký obrázek o sobě tvořit.

Zdravím
j.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 09-12-2016 11:38

saldy
Ty statistiky se za měsíc smažou a jede se nanovo, fakt tyhle honiče nechápu.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
606_Druindin
Cassius Chaerea napsal:

Taky to považuji za zbabělost. Nejednou jsem viděl enemáka co svojí situaci viděl beznadějně a vyskočil aniž by měl cokoliv s letadlem. Kdysi mě takhle vytočil jeden fuckáč na AFW, taky jsem si řekl že ho příště sejmu na šňůrách. A pak jsem si zavedl deníček a píšu si takové zbabělce do seznamu killů zadarmo.

Hele nekaž karmu vlasovče a pošli mě odkaz na to video. Takovy "údajně možná a někde jsem slyšel" se mě moc nelíbí a pokud je to pravda a někdo z nás neudržel nervy, tak dostane důtku, nebo důtkama - to se ještě rozmyslim Úsměv

Mira
jo, posílej..je pátek, fajront se blíží, tak proč si ten zbytek ještě nezpestřitÚsměv

ukulele
Cassius Chaerea napsal:

Slušně a přímo? Hele Zifi neser se nám do Novotňáka,...díky.

Až se on přestane srat do mě... díky
Upravil/a ukulele dne 09-12-2016 14:20

CSW_Butys
Možná to není problém celé modré strany jako takové, ale spíše jedné celé modré letky jako takové. Pár dnů zpátky tady někdo nízko vyskočil a dal hned refly, možná by přežil, ale možná taky ne a teď je tu další podobný problém.

1stCL_Jiricek
310_Butys napsal:

Možná to není problém celé modré strany jako takové, ale spíše jedné celé modré letky jako takové. Pár dnů zpátky tady někdo nízko vyskočil a dal hned refly, možná by přežil, ale možná taky ne a teď je tu další podobný problém.

Ahoj Butysi, kterou "jednu celou modrou letku" a který "další podobný problém" máš na mysli? Pokud vím, ten "další podobný problém" nemá s "jednou modrou letkou" nic společného. Nebo mi něco uniklo?

1stCL_Werner
606_Druindin napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Hele nekaž karmu vlasovče a pošli mě odkaz na to video. Takovy "údajně možná a někde jsem slyšel" se mě moc nelíbí a pokud je to pravda a někdo z nás neudržel nervy, tak dostane důtku, nebo důtkama - to se ještě rozmyslim Úsměv

Žádné takové video v oficiálních lionských archivech rozhodně není
YouTube Video

Upravil/a 1stCL_Werner dne 09-12-2016 15:18
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,275 návštěv