November 23 2024 05:05:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2016
Aces_Wild
magot napsal:
Nejsou a ještě hóódně dlouho nebudou dokud se tu budem babrat se 4Ghz procesorama a multitaskingem ..

Protože pod API typu Vulkan/DirectX12 je potřeba opravdu nařachaný CPU...

Leatherneck Simulations AJS-37 Viggen - Gameplay

YouTube Video

Láká tu někoho Viggen?

RAZBAM Simulations Mirage 2000C - Détecteur de Départ Missile (DDM)

Zeus67 je při chuti a oznamuje, že DDM je funkční.

The DDM (Détecteur de Départ Missile - Missile Launch Detector) is now functional. The following images show DDM coverage zone and how it works.

The DDM will not show any radar homing missile (active or semi-active) that has been detected by the RWR.

An audio warning will be heard and a line in the RWR will show the detected missile azimuth.

pohled na pokrytí DDM zezadu
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15252668_1178285812258055_3814286571039114635_o.jpg[/img] is not a valid Image.

pohled na pokrytí DDM shora
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15235943_1178285932258043_2696954810756748512_o.jpg[/img] is not a valid Image.

DDM v akci. SAM vystřelil raketu, DDM ji detekuje, aktivuje se zvukové upozornění a ve stejný okamžik se na RWR zobrazí linka zobrazující azimut rakety
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15235410_1178288435591126_6446836601747847051_o.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Aces_Wild dne 01-12-2016 13:03

magot
Aces_Wild napsal:
Láká tu někoho Viggen?

No jistě, u které jiné stíhačky můžeš zařadit zpátečku Šklebící se
Taky jsem zvědavej jak bude ten radar v modu obstacle scanovat krajinu, to ještě v DCS nemáme.

Btw tady je jak to Ericson dotáhli od radaru k vyklápěčkám do kapsy

A tady nějaký info k CK37 počítači
Upravil/a magot dne 01-12-2016 15:00

Aces_Wild
Šklebící se Švédský design má cosi do sebe. Krom zpětného tahu, který lze zapnout před přistáním a automaticky se spustí při dosednutí to umí automatický restart motoru v případě zhasnutí. Páka podvozku má elektromagnetické zámky, které zabraňují vytažení podvozku v určitých polohách páky tahu a rychlosti stroje. Sedadlo pilota je pak vybaveno senzorem, který po dopadnutí na vodu začne vysílat ultrazvukový signál pro rychlou záchranu a další. Co vše bude namodelováno netuším.
A přistávat si kdesi na silnici by mohlo být celkem zajímavý. Jako klasická paráda od Leathernecku.
DCS Viggenu si všimli i u SAABu na Twitteru a Cobra847 je tam popichuje ať daj spolu i Grippena. Úsměv

ukázka zpětného tahu a zpátky do vzduchu
YouTube Video

Belsimtek Mi-8MTV2

Dostane již velmi brzo AKS-2 kameru.
We are released Gun Camera AKS-2. It will be available very soon!

i.imgur.com/n530GrG.png

RAZBAM Simulations Mirage 2000C

Tréninkové mise a kampaň budou k dispozici v další aktualizaci 1.5.5.
Upravil/a Aces_Wild dne 01-12-2016 17:32

magot
No nějaký ty uzavřené silniční úseky s mobilním letištěm by na mapě kavkazu by se hodily. Vždyť i Mig-23 to zvládal ...

magot
Su-25 Go-pro HD z kokpitu
YouTube Video

podle "kvedlačky" to vypadá asi jako projížďka se starou oktávií aneb alzheimer by wire
Když to srovnám se "zastaralým" warthogem, tak to přeci už jen byla stodvacítka

Koty
Tož, jak přesně se platí na ED stránce? Jsem z teho nějak zmatený... o.O
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
Koty napsal:

Normálně kartou, co je na tom zmatenýho. Vybereš co chceš a koupíš si to. Musíš být registrován.

Mira
Hele nic nekupuj, řekni co chceš a já ti to prodám Mrknutí uplně jednoduše.

Hoper
Ad Viggen - mě.
Ale nejsem schopen (časově) sedlat ani květináč (15) :/

Ale je to takové křečkovské letadlo... :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Aces_Wild
Koty napsal:

Ujisti se, že máš zvolenou korektní platební kartu. Např. Mastercard vs Debit Mastercard.

Mira napsal:

Hele nic nekupuj, řekni co chceš a já ti to prodám Mrknutí uplně jednoduše.

Končíš s DCS? Úsměv

Koty
magot napsal:

Koty napsal:

Normálně kartou, co je na tom zmatenýho. Vybereš co chceš a koupíš si to. Musíš být registrován.

Joo tak ono to jde jen přes kartu ... Šklebící se

noo.. uvidím co vymyslím.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Aces_Wild
Belsimtek Mi-8MTV2

We are glad to announce, that by the end of November 2016 we will be ready to change DCS: Mi-8MTV2Magnificent Eight status from “early access” to “release”!

Nový manuál stahujte zde.

DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight Release Trailer
YouTube Video

Grudge Match Series- Round 3: Mig 21 Vs F-5 & AJS-37 Viggen!

10. prosince se v Grudge Match tentokrát proti sobě postaví 10x MiG-21bis vs 5x F-5E + 5x Viggen. Viggeny pak osedlají hoši z Leatherneck Simulations.

https://www.twitch.tv/hooks_stream

Celá zpráva

Mira
4Aces :
Já s ním ani pořádně nezačal..těch pár letů na BF se moc nepočítá. A mají ty moduly ležet nevyužity na HDD, když můžou dobře posloužit někomu jinému. Ač bych před rokem netušil že to řeknu, ale v BoS/M jsem holt našel nějaký kouzlo Úsměv a to tak silný, že nejsem daleko od předplacení BoK..
Prostě to neosobní zabíjení na 10km, mně nějak přestalo bavit. Ale jinak proti DCS nic nemám..Mrknutí
Stejně tuším, že jak vyjde Harrier tak se neudržím..naštěstí Hornet mne moc netáhne, toho bude všude plno, ale s AV8 jsem si už poletoval i v BMS a za mně gůůt Mrknutí
Upravil/a Mira dne 02-12-2016 17:22

magot
Oficiální release Mi-8
YouTube Video

DCS 1.5.5.59744 Update 1

DCS Mi-8MTV2 goes to official release status

DCS World
PAI: AI refueling check collision optimisation, multi-hose tanker flow fix, AI-client position fix
PAI : Kutaisi. Collision on taxiing fixed
The void onboard numbers in the custom skins has been fixed
Manpad units will produce script ON SHOT event
VR crash for SFM planes fixed
The smoke trail effects (leaks, smoke-generators, missile trails) corrected
Missile trail will not suddenly disappears on some distance
Mission generator. The error when China Su-27 is selected has been fixed
The aircraft laser designator will not pass through buildings and missiles will not aim to laser spot behind the illuminated building
Merkava 4. Machineguns' ammunition amount corrected
Fix of the script error when aerobatic task selected in triggered actions panel
MiG-29. The weapons will not hang in air when corresponding wing with pylons is lost
DoF is off for VR devices
Su-27: Engine RPM in the engine stalls condition corrected
Camera will be attached to pilot after ejection in any case
MP. The free camera of dead pilot will not be able to move to anywhere if the free camera is prohibited on the server

DCS Hawk by VEAO
AHRS failure on re-spawn fixed.
HYD2 pressure loss on re-spawn fixed.
Keyboard pitch control now auto re-centers preventing HYD bleed during flight.
Liveries: “Finland HW-329 Green Brown” added to country Finland
Liveries: “Finland HW-341 Grey” made more matte and wrong liveries name fixed (was “HW-373 Grey” instead of “HW-341 Grey”)
Swiss textures being black in F1 and F2 view fixed.

DCS M-2000C by RAZBAM
Fixed radio indicator showing "---.--" when radio powered off
Updated mil-power engine performance
Updated airfoil tables for more correct sustained turn rate
Updated damage configuration
Added DDM Equipment
Added Caucasus Campaign (1.5.5 only)
Added Caucasus Training Missions (1.5.5 only)
Added CMD Program Edit
Added BLG-66 Belouga cluster bomb
Removed MK-20 Rockeye cluster bomb

DCS Fw 190 D-9
Pilot model in cockpit is able to be disabled
Decreasing of fuel quantity via rearm/refuel dialog will not affect MW50 tank
Inverted keyboard commands for reticle brightness control

DCS A-10C
Second AIM-9 missile will have a seeker indication on HUD
Simplified Radio is restored

DCS Mi-8MTV2
Sling-load gameplay upgraded: new loads were added ( 8 so far, more to come with updates) with their dynamics tuned, sling damage upon contact with helicopter implemented, crew chief sling-load operation voice commands added.
Released model of rope damage with helicopter
Released model of cargos damage with world objects
AI door and rear gunners added ( Door gunned with “KORD” 12.7 mm machine gun and rear gunner with PKT machine gun 7.62 mm), with ability to play as door gunner. Different predefined settings for combined TrackIR and mouse interactions for view and machine gun controls were added.
if in addition to existing input devices (keyboard, mouse, joysticks) there is a head tracking device (TrackIR), views and gun can be controlled in three different ways without the need for self settings by user
Reworked helicopter dynamic according to taken damage or systems failures (tail rotor fails dynamic, tail breakaway, tail rotor transmission fin damage);
Destructive overload was fine-tuned (gear break possibility, tail rotor breakaway), gear friction, damage system from projectiles hits tuned, crew cabin armor implemented;
Cockpit sound was tuned and fixed according to real Mi-8 pilots feedback;
Gun Camera added.
Special options for module were changed, including addition of joystick without springs and FFB option.
Incorrect changes in camera pitch caused by airframe shake fixed
Pilot’s guide was reworked, every procedure illustrated, systems descriptions added (including frequently asked questions on forums), typos and inaccuracies fixed (guide volume increased by 100%).
We are aware of the bug with the m117 crate, it will be fixed in upcoming updates.

DCS Ka-50
ABRIS Search function will work
Restored chaff sound that was absent in some conditions

DCS L-39
Taxi and landing lights initialization at night hot start added

DCS Bf 109 K-4
Auto start sequence will not depend by radio start-up request if it was sent before

Campaigns
A-10C Piercing Fury Campaign. AI Chinook will land

falkon
By ma zaujimalo, co to pre bezneho uzivatela znamena, ze uz to nebude mat nalepku Early Access ale Full release? Siat to asi bude rovnako, nie?

606_hayes
oni sa len pochvalili ze to konecne dokonicli

http://606.klikej.org/news.php
magot
Saburo sundej někdy miga nebo sabre, to tutově nikdo nebude čekat s fokáčem a třicítka na to bude stačit ;-)

magot
Su-25 A/T EN mod (pro anti-azbukáře)
https://forums.ea...p?t=127158

btw zkoušel jste někdo tu Merkavu IV v 2.0?
Na 1.2 km mě oddělal na 1 ránu T-55, tak zhruba ze předu/ ze strany pod úhlem + - 15deg to si myslím že by měla Merkava vydržet těch 100mm..
Jo a nevím jestli se dá používat ten 60mm minomet nikde jsem nenašel jak ho aktivovat ..
[img]https://s25.postimg.org/ttd3dmj7z/Screen_161202_222543.jpg[/img] is not a valid Image.

Deschain
jak funguje licencování v DCS ? když mám koupený třeba A10C a píše mi to, že mám ještě 8 aktivací, můžu ten klíč někomu dát, a nebudu mít problém třeba za rok když změnim PC nebo tak ?

Aces_Wild
Deschain napsal:

jak funguje licencování v DCS ? když mám koupený třeba A10C a píše mi to, že mám ještě 8 aktivací, můžu ten klíč někomu dát, a nebudu mít problém třeba za rok když změnim PC nebo tak ?

Co vím, tak ještě nemají hotový nový systém dárků, takže licence se v tuto chvíli nedají přenášet na jiné účty. Až to rozjedou, lze pak podarovávat okolí. Pokud ale někomu věnuješ svůj klíč, rozumněj navážeš na jiný účet, pak ty o daný modul přijdeš. Ty aktivace per modul jsou hlavně pro změny hardwaru/reinstalaci OS. Více v odkazech níže.
Technical questions > Activation
DCS World Activation Guide (anglicky)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,751 návštěv