November 23 2024 10:10:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
magot
falkon napsal:
Obcas ma vazne SERE priposranost miestnych moderatorov/majitelov/sponzorov... :-\

SVK je unikátní v tom že dá prostor všem, včetně těch který nazývají zdejší moderátory připosranci ..
Rádoby "korektní" fóra najdeš všude jinde a většinou stojí za hovno.

1stCL_Novotny
ZVP Zdenek napsal:

X Novotny napsal:

....Jen kvůli tomu zda nějaký retardovaný, přiteplený, či sprostý "Homo sapiens sapiens", něco někde vyplodí a náhodou to pošle jinam. ....

Být Jiříčkem, tak bych se za tohle regulérně urazil....

Naštěstí pro mého dávného přítele a spolu letce Jiříčka, Ty nejsi Jiříček. Mrknutí

ZVP Zdenek
X Novotny napsal:

ZVP Zdenek napsal:

X Novotny napsal:

....Jen kvůli tomu zda nějaký retardovaný, přiteplený, či sprostý "Homo sapiens sapiens", něco někde vyplodí a náhodou to pošle jinam. ....

Být Jiříčkem, tak bych se za tohle regulérně urazil....

Naštěstí pro mého dávného přítele a spolu letce Jiříčka, Ty nejsi Jiříček. Mrknutí

To je pravda on ti třeba, místo urážení se, dá právem po čuni Šklebící se
Die Tschechen sind die lachende Bestien

1stCL_Novotny
No možná jen není dětinsky stahovačný hlupák. Úsměv Což ostatně vím.

1stCL_Jiricek
Cože? Tady se mluví o mě? To jsem nepochopil, sorry :D

Jesti se řeší, proč můj příspěvěk o "incidentu" byl ve žvanírně namísto v Kampfgruppe, tak zcela záměrně:

1) vákno Kampfgruppe na východě je vlákno jasně definované a určené pro organizaci německých (zřejmé ze sova Kampf) bitevních (zřejmé ze slova Kampf) společných poletů.

2) "incident" přesahoval německou stranu a neměl nic společného s organizací společných bitevních poletů

3) žvanírna je natolik "obecné" vlákno, že umístění tam byo zcela uvnitř rámce vlákna

4) oba moje příspěvky, věřím, byly na míle vzdáleny úrovni "žumpa", takže některé poznámky tímto směrem jsou zcela mimo. Za ostatní diskutující přirozeně neručím

5) potvrzuji, že mistr Novotny se těší takovému mému respektu, že si k mé osobě může dovlit kritiku v jakékoli formě, neboť v ní budu hledat to konstruktivní. Což samozřejmě neznamená, že musí mít pravdu :)
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 27-11-2016 13:03

1stCL_Novotny
1stCL_pbarry napsal:

X Novotny napsal:

Ano sinku, je to tak. Připosranost je tu opravdu na místě. Protože pokud bys sem musel lézt každých deset minut. Jen kvůli tomu zda nějaký retardovaný, přiteplený, či sprostý "Homo sapiens sapiens", něco někde vyplodí a náhodou to pošle jinam. Tak mi věř že by se musel nutně posrat. Úsměv
Věřím že mé pozdní přesunutí do jiného (doufám toho pravého) vlákna aspoň trochu potěší. Mrknutí

Popravdě to nemá v "Kampfgruppe na východě" co dělat. To je vlákno věnované organizování poletů..§

Kde jinde si máme nadávat když ne ve žvanírně?

PB, vyřešeno. Omlouvám se za svou mladickou nerozvážnost! Mrknutí

Ajvn
No když je žvanírna natolik obecné vlákno, tak bych měl jeden takový fňuk.

Lítám lítám si v BoSku, a kuňa vidím nějak blbě: krajina (letní a pod) je nějaká zašedlá, vyblitá, lítadlo letí vedle mne blbě ho vidím, strácím, to je blbé - blbá grafika a nebo mám slabé rozlišení? (1920x1200 24"Mrknutí

No a jednou si taky tak letím a tu jsem si vzpoměl že si můžu vyvětrat zakouřený kokpit tak odsunu překryt :
A PRÁÁÁÁSK- rána jak z tarana: Najednou všude krááása ta ostrost ty barvičky, všechny éra poblíž vidím, to je parádní grafička. Ty vole mi ja mám 4k.Šklebící se

Hoši není to škoda? I v případě že by ta zašedlost plexiskel byla podle reality.
Vždyď ta BoS grafika je (podle mého vnímání ) tak tak na hranici unosnosti.

Je NESKUTEČNÝ rozdíl koukat s přez ta zablácená skla a nebo prostě bez.

Takže víte jak lítám? S otevřeným kokpitem! Při startu jej prostě nezavřu.
Opravdu se odmítám čučet to té zapšklé sešedlé omšelosti.
Prdel je v béefku tam se mi ta stejně archaická hauba prostě urve a jedu v kabrioletu.Šklebící se Pánové nejsem sám přesně 4x jsem viděl jak borec v Bf okamžitě odhazoval překryt když zjistil že jsem mu v patách.

Něco takového neexisuje v IL-2 1946 ani ve WT ani nikde jinde. Pokud jsem se dobře díval tak ani v DVC-a ten je přece považován jako simulátor, nebo ne?

Je obravdu třeba zhnusit i to grafické minimum byť by to bylo opravdu podle reality?
Nehci se hádat nechci nikomu nic zhusovat nebo nasírat.
Ptám se: Jsem jediný který tento ZJEV takhle vnímá?

PS
Vyhlašuji výběrové řízení:
Slušnou finanční odměnu přidělím tomu jedinci, který dokáže na ta zasratá okna nalézt vhodný čistič!Šklebící se

ukulele
Některá letadla na červené straně měla tak nekvalitní sklo, že piloti raději bojovali s otevřenou kabinou. Užívej si realismus Šklebící se

magot
ajvne ono je to zapakované, ale Válec postoval nějakej hack:
Salute from Soviet Russia!
Today one of our pilots (Myxxamop) find the way to use custom settings for graphics.
For that download this archive and extract files to ../IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\data directory.
After that drag and drop file Scripts.cfg on unGTP.exe, wait few seconds and go to new folder ../IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\data\(null)\luas
cripts
Open gpresets.cfg with notepad.exe and change options (i hope you know how). Save changes and copy this file to ../IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\data\LuaScripts

Enjoy...
Excuse my english, please.
Oh... I'm forgot. Probably tomorrow devs close this backdoor :-(

They said so.
https://yadi.sk/d...feMgUcKvWS
http://forum.il2s...ions-poll/

Pak by jsi si teoreticky mohl nastavit transparentnost skla ... ale kdyby se ti to podařilo tak tě možná bude vykopávat server za odlišnou velikost gtp souboru ..

1stCL_Jiricek
Pak by jsi si teoreticky mohl nastavit transparentnost skla ... ale kdyby se ti to podařilo tak tě možná bude vykopávat server za odlišnou velikost gtp souboru ..

Rozumím tomu správně, že tu postuješ návod na regulérní podvod? :/

ukulele
trošku si jen vyleští sklo Úsměv

saldy
Ve starym šturmu, tam kde je možný odklopit kokpit-někdy pouze na zemi, je pak letoun nepatrně pomalejší, určitě to bude i tady.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
ukulele
tak je to i v reálu

Ajvn
Myslím si, že v reálu to bylo určitě i horší, po dlouhém bojovém optřebení...
Ovšem proč proboha musíme mít reálné zrovna tohle, když máme přímo třeba takovou maličkost jako jsou pojebanné FM, P-40 a jistě by se těch nereálných capin našlo povicero...
Realně zašedlé plexi při direktu mínus 105. PROČ?

Baron
Ajvne mozes sem dat nejaky screenshot toho co nazyvas grafikou tak tak na hranici unosnosti? Mne sa IL2 paci ci uz so zavrenou alebo otvorenou kabinou, tak by som si rad rozsiril obzory. Dakujem.
Hals - und Beinbruch!

magot
1stCL_Jiricek napsal:

Rozumím tomu správně, že tu postuješ návod na regulérní podvod? :/

Jistě, rozumíš tomu správně. Např u DCS je modifikovatelnost korektní součásti sw produktu aniž by to poškodilo online/ offline hru, u stupidního přístupu manažerů BOS ne.
CLOD je kompletně podvod od dob TF. U ROF byla taktéž možná modifikace.
Btw první na to poukázal Válec. Další věc tohoto "hackingu" budou možná privátní specky a jiné jistě trestnuhodné činnosti které nemají smysl.
Nicméně netuším zda ten nástroj funguje, od těch dob to mohl BOS team změnit šifrování.
Upravil/a magot dne 27-11-2016 17:56

Rumcajs
Magote, já si nemyslím, že by přístup manažerů BOSka byl stupidní. Proč? No protože vytvářet systém pro modifikace, jejich povolování a zakazování, stojí peníze. A takovýhle systém modů stejnak neřeší tu nejzásadnější věc, a to jsou cheateři. Bohužel to tak je a nebude to jiné, rozumějte lepší. Jakmile soft běží na lokálním stroji, pak je napadnutelný relativně snadno. Ani Microsofti nejsou schopni zabezpečit vlastní soft tak, aby jim to lidi necracknuli a nepoužívali zdrama - modifikovaně. S aktuálním technologiema to není v principu možné. BOSko se aktuálně dostalo k tomu, že zamezili cheatování bez čítovacích nástrojů. Zkrátka že zalepili zcela otevřené díry. Ale nedostali se ani o milimetr dál. Ono to totiž v podstatě nejde. Aby to šlo, musela by podpora pro genuine software být již na hardwarové úrovni. A to zatím není. Zatím ... a snad zaplaťpanbůh tomu tak není. Dokud máme alespoň nějakou svobodu informačních technologií, bude jako součást této svobody existovat čítování. Moment, kdy o svobodu přijdeme, poznáte zcela prostě, totiž nebude možné čítovat. Tak si vyberte, co je lepší. Stejně je to prd platné. Jiní zvolí za vás a jednoho dne nebude čítování možné.
Non est specifica

magot
Ale prd, dá se to rozdělit na nedotknutelné zašifrované jádro viz jádro kódu, FM, atd a části modifikovatelné, textury, zvuky, 3D model mapy atd.
Komunita pak dokáže sw produkt hodně oživit a značně mu prodloužit životnost. Krom toho je to pak nejen "pasivně" hratelné ale i kreativní.
A žádný cheater stejně nemá šanci. Viz DCS .. ale třeba také série battlefiled atd ... Tenhle přístup managmentu je přesně ten kostlivec smrdící krachem.

Už by dávno mohlo existovat xy novým map do BOSka ... existuje leda hovno.

Rumcajs
Já nezpochybňuju, že by to nešlo rozdělit. Ale stálo by to peníze a .. jak popíšu, není to jejich zájem.

Nicméně zabezpečení jádra je nesmysl. To zkrátka není možné. Jakmile SW běží lokálně, neexistuje způsob, jak ho zabezpečit. Jestli takový způsob znáš, pak si to nech patentovat a dostaneš Nobelovku.

Co se týká map a tak podobně, to máš jistě pravdu. Jenže to asi není zájem 777. Oni, předpokládám, chtějí profitovat z prodeje nových map. Alespoň tak soudím podlel jejich obchodního modelu. Kdyby prodávali letadla jako v ROFku, pak by mohli otevřít tvorbu map. Jenže to by je asi neuživilo. Takže zvolili model, kdy prodávají mapu + letadla v jednom balíčku. Zda to je životaschopné, to ukáže budoucnost.
Non est specifica

1stCL_Punkey
Jestli se nepletu, tak by to s BOKem měli otevřit módovatelnost....

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,024,490 návštěv