Tuto sestavu, kdybychom chtěli vidět v podání Bf109, tak vidíme: pád, vývrtku, vývrtku, pád, vývrtku na zádech, pád a vývrtku. Mnohem lépe by na tom byl FW190, který by předvedl pád a pak už nic.
Mimochodem jsem značně konsternovaný z toho, že sovětským letadlům jde plochá vývrtka převést na běžnou za 3/4 otočky a běžná vývrtka vybrat za 1/4 otočky. To je lepší než Blaník :/
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Super přístup od výrobce hry: chci si zahrát, ale hra mi oznamuje, že si musím nainstalovat nejnovější update (hra nejde spustit ani online, anioffline), tak jdu na jejich webovky a tam jsou červený střevíce, jakože v rekonstrukci.
Maj to fakt zmáklý.
Stará dobrá doba, kdy jsem měl v DOSu C:\Hry. To bylo tak krásně přehledný...
Super přístup od výrobce hry: chci si zahrát, ale hra mi oznamuje, že si musím nainstalovat nejnovější update (hra nejde spustit ani online, anioffline), tak jdu na jejich webovky a tam jsou červený střevíce, jakože v rekonstrukci.
Maj to fakt zmáklý.
Stará dobrá doba, kdy jsem měl v DOSu C:\Hry. To bylo tak krásně přehledný...
Ondřeji, ztěžovat si na moderní dobu je staré. Nejen že to dělali snad už staří Římani, ale na filmu to má i Charlie Chaplin. https://cs.wikipe...C3%AD_doba YouTube Video
V klídku, Ondro, to není nic proti Tobě. Právě začali spouštějí možnost nahrát nový patch, za moment to půjde. Má 420 mega.
UŽ TO LEZE!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Špatně jsem to napsal; nestěžuju si na dobu, ale na toho výrobce. Měl jsem zrovna krásnou půlhodinku času na hraní a on mi to znemožnil, protože "La-5 cylinder head temperature gauge is backlit as well" a další věci, který mě momentálně v offline nácviku s Laggem fakt nezajímaj
Ten zatracenej patch mi zase zpřeházel všechny hejblata. Čert mi byl toho jaka dlužnej... Já to dycky řikal, že tohle neni sim, ale rusácká sabotáž.
Tak po vyskočení ze hry a znovuvlezení se hejblata vrátila tam, kam patří, a fungují stejně jako před patchem. Mají štěstí, hoši z 1C, taky by mne tu už nemuseli víckrát vidět.
Mimochodem u této verze jaka je zamykatelná ostruha. Stejný systém jako u migu. Jsem zvědav, jestli se bude po dojezdu také tak pěkně točit dokola.
EDIT: Vypadá to, že nikoliv.
Upravil/a 310_cibule dne 15-11-2016 15:43
Tak po vyskočení ze hry a znovuvlezení se hejblata vrátila tam, kam patří, a fungují stejně jako před patchem. Mají štěstí, hoši z 1C, taky by mne tu už nemuseli víckrát vidět.
Mimochodem u této verze jaka je zamykatelná ostruha. Stejný systém jako u migu. Jsem zvědav, jestli se bude po dojezdu také tak pěkně točit dokola.
Tak a je to tu. Kdo pochyboval, přestane a uvěří. Nový Jak je skutečné eso. Asi nikdo nečekal, že by to mělo maximálku pod 1 mach. Ne, opravdu se někdo takový našel? Navíc je skvěle ale opravdu skvěle manévrovatelný. Teď jsem to zkoušel a normálně, jak u letiště bývají ty stany ... asi pro vojáky nebo pro zásoby, tak jsem kolem jednoho stanu točil zatáčku s průměrem tak asi 30 metrů. Křídlo jsem píchnul nad špičku stanu a kroužil jsem kolem tak abych nezakopnul. No průměr tak těch 30 metrů. Vidět je nejen dozadu, jak by čekal i lecjaký imperialista z WallStreetu, ale i dolů a do stran. Snad jen není vidět skrz břicho soudruha pilota, ale soudruh již přislíbil nápravu. Kanon v ose vrtule plní závazky na 200% a když se do toho opře, tak se povede procent i 600. Při 600% se ráže 20mm vyrovná s ráží děl těžkého křižníku a tedy se dostáváme do oblasti, kterou nyní okupuje Magot a jeho smečka mořských vlků. Imperialisti to teď budou mít opravdu těžké a potkají se se železnou pěstí pracujícího lidu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.