falky, problém je na tvé straně nebo na straně tvého providera, protože i u mne akt od ED jsou už OK.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jakže je to s tím Spitem IX pro naivky, co podpořili toho-co-mu-nemuzu-prijit-na-jmeno (Ilju) ? Byl v předplatném nebo nebyl v předplatném ?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
naivky v tom směru, že podpořili Ilju v jeho snaze vybrat peníze na další svoji dovolenou (a ne na projekt simu)
když si vzpomenu jak mě pomalu kamenovali na jednom zdechlym serveru po tom co jsem si dovolil nesouhlasit s původním chováním Sabru, obzvláště jeden vozka z dobytčáku...
A kdo to byl? Ten druhej nejchytřejší, nebo ten až ten třetí
falky, problém je na tvé straně nebo na straně tvého providera, protože i u mne akt od ED jsou už OK.
No neviem, mam optiku od O2, v nej by som problem nevidel...
Kazdopadne, mozno to uz zlepsili -- na Steam som prechadzal niekedy pred 3mi (?) rokmi, kedy ma to strasne sr*lo..
já jsem ho podpořil a mám vše...
Poníka jsem kdysi koupil za 10 koláčů a pak jsem dostal ještě jednoho, kterého jsem střelil nakonec za tochu víc než těch 10..
a to se vyplatí ;)
s/n na Spita se mi vygeneroval okmžitě po uvolnění předprodeje a tak odpověď zní : byl v předplatném
p.s.: a to samé bude s P-47 :D
O P-47 vím, toho Spita si už nepamatuju. ještě byly dohady ohledně mapy Normandie, ale ta bude jak píše magot... :)
No neviem, mam optiku od O2, v nej by som problem nevidel...
Kazdopadne, mozno to uz zlepsili -- na Steam som prechadzal niekedy pred 3mi (?) rokmi, kedy ma to strasne sr*lo..
O2 mohlo třebas bojkotovat servery z Ruska :) Taky mi to ze začátku na optice od UPC jelo pomalu, navíc jsem musel pozastavit Kasperskýho (jo, slušnej pakec), ale teď cca rok to už jede OK, jak má.
falkon má pravdu, ze začátku to jelo 56kb, jenže tam byl ještě trik že když se dal cancel tak se nastartoval záložní systém naběhlo http a frčelo to kolem mega, ale to dost lidí nevědělo.
já jsem ho podpořil a mám vše...
Poníka jsem kdysi koupil za 10 koláčů a pak jsem dostal ještě jednoho, kterého jsem střelil nakonec za tochu víc než těch 10..
a to se vyplatí
s/n na Spita se mi vygeneroval okmžitě po uvolnění předprodeje a tak odpověď zní : byl v předplatném
p.s.: a to samé bude s P-47
[img]https://ovarek.cz/pic/DCS/WWII-Backer-Revard.png[/img] is not a valid Image.
je tam i ta Normandie...
Jinak dal jsem Request, vygenerovalo mi to číslo, ale modul zatím nikde - je tak správně ? Ještě žádný (beta) přístup ?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.