November 23 2024 23:26:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Mira
Klucí jak fungujou ty klapky na Migu..já se praštil přes kapsu a koupil Moskvu a vono se to nějak nejdřív nastaví na určitý max. uhel a pak jen otvírá a zavírá ? To bude asi lepší dělat ještě na zemi, že..
Jinak patch hezký..už neměním vrtuli po každém přistání Mrknutí
Jen jsem v tomto patchi očekával to detailnější nastavování grafiky. Tak snad příště..

Rumcajs
Mig 3 má celkem unikátní systém klapek. Máš nastavitelný úhel otevření. Prakticky to funguje tak, že přepínáš pozice otevřeno / zavřeno a když přidržíš ten čudlík, tak nastavuješ úhel otevření. Prostě to podrž a uvidíš, jak ti naskakuje %. Pro přistání se nastavuje asi 100%. Pro podporu točení na klapkách je prý optimum 12%. Takže po startu si s tím člověk odjede na 12%, aby mohl podporovat alfu omegu simulací WW2 soubojů, tedy vítězství rychlé tlapky na klapkách. No a před přistáním si to zas vytáhneš, kam potřebuješ.
Non est specifica

1stCL_Fucida
Focke-Wulf je teď jemnější na výškovce, není mi to nepříjemné Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Baron
Focke Wulf je teraz hodne dobry.
Hals - und Beinbruch!

Missak
Nazdar klucí, náhodou z vás nikdo to sekavý menu v BoSu nevyřešil co? Když jsem to konečně nedávno na novým kompu spustil tak jsem si málem poblinkal klávesnici. Let funguje normálně bez problému ale. Smutný Díky za každou radu

Baron
Vymeň si drivery na GK
Hals - und Beinbruch!

Deschain
a tady máte nový DD Úsměv včera patch dnes DD, skvělej čas na to být virtuálním pilotem Úsměv
http://forum.il2s...ntry401715

1stCL_Jiricek
http://forum.il2s...ntry401715

Tak já právě zjstil něco, co jsem asi ani nechtěl zjisit...

1) pánové se zřejmě prvně v životě svezli v reálném letadle. Nicméně pozitivní je, že fyzika splnila svou povinnost a vyhověla jejich letovým modelům, jakkoli neodpovídajícím těm ve zbytku světa. A tam, kde nevyhověla, se stydí a sjedná nápravu.

2) zjistili také, že plně vyšlápnutá směrovka při zablokovaných křidélkách se na Socatě chová stejně, jako na všech letadlech ve hře. Je to o to významnější úspěch, že se na každém letadle ve hře chová jinak. Bravo Sokáto!

3) zjistili, že plně vyšlápnutá směrovka při kompenzaci pokelsu čumáku křidélky se na Sokátě chová jako některá letadla ve hře, ale jako jiná letadla se nechová. Zlobivá Sokáto!

4) Stromy v oblasti letu Sokáty jsou stejně vysoké jako stormy ve hře. Pravděpodobně z pohledu všech letadel ve hře. Bravo Sokáto!

5) Se svými hosty, na jejichž letišti podrobili Sokátu zkoušce dospělosti, mimo jiné dále diskutovali: klapky na MiGu, palačinkování letadel na vysokých úhlech náběhu a viditelnost pozičních světel. A v něčem - považte - dali svým hostům dokonce zapravdu. Velkorysí chlapci. Samozřejmě v něčem museli hloupoučké názory svých hostů na objektivní realitu podrobit kritice.

Jako já chování letadel v BoS-ku navzdory všem objektivním chybám považuju za pokrokčilé a slibné. Nicméně ve vztahu k objektivní realitě a kritice si pánové nezadají s mistrem Ovčáčkem...

Baron
Šklebící se Mrknutí
Upravil/a Baron dne 20-10-2016 19:27
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
lol Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Jsem teď po delším čase zkusil BOSko. Vlastně jsem neletěl asi 2 měsíce, což je u mě strašně dlouhá doba. Práce je víc, než by jeden čekal, takže ani nebyl čas. Ale dnes nám ve firmě spadla síť a tak jsem byl najednou nuceně nezaměstnaný. Zkrátka jsem to zase pustil a proletěl se s Bf 109 F4. Lítal jsem offline proti Migům 3, ale to není podstatné. Po misi jsem chtěl přistát a zde bylo to překvapení. A bylo příjemné. Trošku jsem přehnal rychlost a eFko se mi odvděčilo mírným hupsnutím. Ale přesně takovým, jaký bych čekal na základě toho, co jsem kdy viděl ať už v reálu nebo na videu. Nebylo to to jankovité odskočení do nebe. Prostě to jen hupsnulo a zase si dosedlo, no jako když to člověk nepřežene moc, ale jen tak přiměřeně. Tohle bývala vždy velká bolest BOSka. Aby člověk přistál čistě, musel nechat letadlo těsně nad plochou nechat úplně vyběhnout, aby to dosedlo už bez vztlaku. Sebemenší škrtnutí kolama o plochu při rychlosti jen malinko vyšší než pádové, vedlo k rozvernému hopsání a jen ještě trochu vyšší rychlost pak k katapultu do nebe. A tahle veselá, chce se mi říci mladická bujarost, ta je teď fuč. No vlastně se mi ani nebude stýskat.
Non est specifica

magot
a dyk to tam psali že redukovali hopsání, tak ještě aby tomu tak nebylo Úsměv
jeden z nesmyslů opravili.

Ajvn
Hoši lítá tady ještě někdo, kdo nevlastní pedály?

Paulus
57_OTU ajvn napsal:

Hoši lítá tady ještě někdo, kdo nevlastní pedály?

Prosím já! A ještě budu dlouho bez pedálů. Úsměv
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Ajvn
Jo Paulusi už jsem Ti nepsal SZ protože se potom rozběhla debata o "oscilacích"...
No ja jenom- znovu jsem nainstaloval BoSÚsměv v blahé naději, že v posledním patchi s tím něco provedou...a zase nic.
No pedály taky dlouho mít nebudu...

Ale to nevadí už jsem přišel na to k čemu mi bude božka dobrá!ÚsměvMrknutí

magot
Saburo napsal:
Dá se zobrazit poloha ovládacích ploch, něco jako v DCSku?

Proboha snad ne! (vyjma indikátorů v kokpitu toho kterého letadla)

606_JuLB
Saburo napsal:

mám pár začátečnických dotazů Úsměv

Dá se někak upravit mapa aby nebyla full screen po zmáčknutí "O"?
LaGG-3 a La-5 jak zamknout tail wheel?
Dají se ve hře zobrazit FPS?
Dá se zobrazit poloha ovládacích ploch, něco jako v DCSku?
díky

Bohužiaľ (bohuvdaka?) na všetky otázky je odpoveď NIE (internými prostriedkami v hre).

Paulus
Saburo napsal:

Dají se ve hře zobrazit FPS?

Dají, např pomocí fraps: https://uloz.to/%...-verze-rar
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

606_hayes
ja mam dotaz na znalcov BoSka. vzdy ked hram multiplayer tak ked vypnem hru zostane mi cierna obrazvoka a musim restartovat PC ale hra facha dobre, bez tažkosti

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_Jiricek
606_hayes napsal:

ja mam dotaz na znalcov BoSka. vzdy ked hram multiplayer tak ked vypnem hru zostane mi cierna obrazvoka a musim restartovat PC ale hra facha dobre, bez tažkosti

Mám totéž a ještě vím o jednom člověku. Příčina zatím neodhalena. Ale neděje se to vždy. Zkoušel jsi hru shazovat správcem úloh?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,827 návštěv