Nemůžu najít jak se tasí meč, a taky mi hra často spadne. Většinou tak do 2 minut, ale když to nespadne tak to pak už drží celou dobu. Dal jsem vše na max. a jelo to dobře, kvůli pádům jsem to trochu ořezal ale nemá to na pády vliv.
Ten boj mi vůbec nejde, ale cejtim, že to je klávesnicí kde se mi motaj prsty, to je spouta tlačítek prostě. Uvažuju že pořídim ten x-boxovej joypad na to. Má někdo podobný dojmy?
ten x-box joypad mám i když jsem ho použil jen u Residenta1 (btw ROFko se na něm lítá úplně luxusně, ale je to debilní ty joypady v simech, já bych to zakázal ).
Já si to pořídím až bude plná verze, tak pak můžu poreferovat.
Ale joypad bude na tohle asi lepší, krom to máš na něm spoustu os.
ten x-box joypad mám i když jsem ho použil jen u Residenta1 (btw ROFko se na něm lítá úplně luxusně, ale je to debilní ty joypady v simech, já bych to zakázal ).
Umím si živě představit ten "luxusní" polet třeba s Camelem nebo Dr.1 jak to s joypadem citlivě balancuješ na těch pádovkách
Určitě ber originál od microsoftu (to je snad jediná věc co se MS povedla), máš na výběr drát versus vzduch. Já mám vzduch ale lepší bude drát.
Vzduch vyžaduje instalaci toho přijímače a je to takový nějaký celý komplikovaný, se to musí aktivovat nějaký extra hmatem, pak to oživit a do padu porád cpát baterie, prostě opruz ...
Snad jediná výhoda je že to lze použít z postele z druhé místnosti
Já to kupoval za 13 kil.
Umím si živě představit ten "luxusní" polet třeba s Camelem nebo Dr.1 jak to s joypadem citlivě balancuješ na těch pádovkách
Jenže tenhle pad má velice citlivé analogové páčky, který se vyrovnají v citlivosti klasickému klacku.
Lze s ním lítat stejně kvalitně jako s WH když si to člověk osvojí. Proto bych to zakázal
Akorát nesmíš mít na svejch rukách namontované "kovářské palce"
Já jej mám (taky vzduch), a kromě výjimek (Elite např.) jej nepoužívám - nemám dostatečně rychlé a přesné palce. Potřebuji páčky, které se svírají - takový ten "spešl grip" mezi palcem a ostatními prsty co má jen člověk
Samotnými palci nedokážu krutit ani dost rychle, ani dost přesně. Takže pro mě je i takové KCD o klávesnici a myši. No a lítání o "veselém klacíku"
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Momentalne mame verzi CryEnginu 3.8.6 a planujeme prechod na nasledujici verzi 5.x (s podporou DX12), jakmile hra vyjde. Osobne pocitam s patchem pro KCD. Bude to ale trvat. Je to pro nas opravdu hodne zmen a momentalne risk, ze ne vse je v nove verzi odladeno na vsechny platformy. Vydani KCD by to mohlo velmi zdrazet a proto prechod az po vydani.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.