November 23 2024 05:39:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2016
magot
btw co tam Leatherneck zase zvojtil že musej vydávat hotfix? Ty toho miga maj pernamentně rozesr*** ...
Jestli tímhle způsobem budou ladit F-14, tak to bude ready tak v roce 2025
Upravil/a magot dne 28-09-2016 10:55

Aces_Wild
magot napsal:

btw co tam Leatherneck zase zvojtil že musej vydávat hotfix? Ty toho miga maj pernamentně rozesr*** ...

Padalo jim při použití MiG-21bis DCS do desktopu. Problém s MiG-21bis je v DRM. Má nejvíc provázanou ochranu ze všech modulů. Lidi reportovali, že stačilo připojit nějaké další USB zařízení a chtělo to novou aktivaci.

BP_Iceman
Ok. Díky,obdaruji kamaráda.

Co u migu zvojtili netuším,ale padala mi hra když jsem si ho chtěl vzít a nebo když jsem tvrdě přistál a nebo mě trefili.
Zatím jsem ještě neupdatoval,tak snad to bude ok. Uvidím dnes.

magot
jo po isntalaci patche to po mě chtělo klíč k F-86, tak jsem to ignoroval a sabre funguje to i tak.

měli by zauvažovat o snížení ochrany nebo změně na jiný typ, protože s tím mají pernamentně problémy páč SF je neschopnej korektně rozlišovat změny hw vs sw.
Má to opačný účinek, díky těm jejich debilním chybám mám o jeden licenční klíč navíc, kdyby chtěl tak ho střelím a ještě na tom prodělaj blbštajni.
Ale dělat to nebudu, nechám si ho do foroty.

Aces_Wild
BO-105 VBH (Verbandshubschrauber) done

[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14468314_10209443824124822_1819946859302198611_o.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14468185_10209443824164823_467680461201543666_o.jpg[/img] is not a valid Image.

A něco málo z diskuze o P-47D-30.

The original archives were destroyed when Republic Aviation went out of business. I would attempt to make contact with the Cradle of Aviation Museum, they're on Long Island where Republic was located. So the may have a few things.
http://www.airspa...51/?no-ist

Yup, I am aware of them for sure.

That was a big concern to me as he stated he only saved one document, who knows what was lost and destroyed, my hopes it was mostly business type documents and the research type stuff is elsewhere. Now that the Spit is mostly racing towards the door, I am focussing my attention back on the P-47. Might call for a road trip.

Krom toho, že najít odpovídající data bude asi chvilku trvat, zda-li je vůbec seženou, je zajímavá informace, že Spit je za dveřmi. Úsměv

Aces_Wild
Racoon se pochlubil maličkostí z Normandie...

i.imgur.com/iuNl1fE.jpg

ukulele
nemám slov

Aces_Wild
DCS: F-5E Tiger II skin soutěž

Požadavky:
* skin musí být vytvořen za pomoci této šablony
* skin může být historicky přesný nebo fiktivní, nicméně musí být asociován s jednou ze zemí v DCS World

Zde jsou instrukce jak za pomoci NVIDIA Texture Tools pro Adobe Photoshop ukládat textury s MIP úrovněmi.

Skiny vkládejte do tohoto vlákna.

Všichni výherci obdrží klíč pro jakýkoliv modul dle vlastního výběru.

Soutěž trvá do 28. října 2016.

Celá zpráva

RAZBAM Simulations Mirage 2000C

NCTR for STT is now working. It needs a "library" update but the basic functionality is there:
1. Radar must be in STT
2. Target aspect must be towards the aircraft (B angle <= 5.0)
3. Target range must be less than 15 nmiles.

NCTR is memory persistent. Once the radar has recognized the target, the label will remain until the STT lock is lost.

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/14524391_1116273921792578_203987405054882212_o.jpg[/img] is not a valid Image.

Hoper
Auta vypadají slušně, ale když se podíváte na plné rozlišení, nepřijde vám, jako by měla kola milimetr nad zemí ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Aces_Wild
Prostě parádní. Potěšilo by, kdyby některá ta vozítka byla přidána do CA. Kochat se Normandií z Willyse. Úsměv
Asi si stáhnul jenom náhled. Tady je ten obrázek ve větším rozlišení. Líbí se mi jak se mazlej s detailama.

@Hoper Asi maj přehuštěný pneumatiky. Šklebící se Možná tím stínem, ale jo, působí to jako by lehce levitovaly.

A přidali kampaň pro A-10C - A-10C: Advanced Aircraft Training (TTQ) Qualification Campaign.
YouTube Video

Edit:
DCS 1.5.4 Update 7
Added support of A-10C Advanced Aircraft Training Qualification campaign by Maple Flag

* DCS World. Improved net extrapolator
* DCS World. Removed the scale that was displayed in the Campaign window
* Separate module of Su-27. Position indicator (ИП-52) corrected
* L-39. Fixed the incorrect liveries on LODs

Edit2:
Další obrázek od Racoona, koleje nebrat vážně Úsměv
i.imgur.com/uvmZf3v.jpg
Upravil/a Aces_Wild dne 30-09-2016 19:35

magot
hmmm BR86?
No nevím ale možná ty koleje takto zůstanou ...

Baron

Hodne dobré. Škoda že od zverejnenia obrázku po pristátie na našich monitoroch uplynú spravidla roky.
Hals - und Beinbruch!

Deschain
Saburo napsal:

jojo magote, ty koleje jsou průser, s takovejma to bude nelétatelné a naprosto nehratelné, prostě katastrofa...

to kdybchom se tu bavili o simulátoru mašinek, to by nám pak mohly být nějaký koleje ukradený, ale u leteckého simulátoru? no strašný

Barone, tady bych si typnul max. týdny Mrknutí

kéžby, nevadilo by mi se letos proletět ve spitu proti mezkům nad normandií

Aces_Wild
HI racoon
Is the map still planned for the end of this year please ? Thanks.

When it's done. ))
But I hope to start wide testing very soon!

A Curly poskytl důležité informace k P-47D-30, resp. místa, kde je lze nalézt.

Curly, thank you very much!
Smithsonian collection looks promising.

Tak snad ten Jug zas takový spoždění nenabere.

Koty
magot napsal:

hmmm BR86?
No nevím ale možná ty koleje takto zůstanou ...

ze vzduchu ten rozdíl stejně nikdo nepozná - a vůbec, hlavně když to bude běhat, 3D koleje jsou vedlejší.

Jinak...
...jsem nějak zaznamenal, že vlaky snad nejdou v DCS sázet jak v šturmoj, ale měly by jít naskriptovat... ví někdo něco?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Baron
Saburo napsal:...Barone, tady bych si typnul max. týdny Mrknutí

Snad mas pravdu. Bolo by to veeery kuul.
Hals - und Beinbruch!

magot
Saburo napsal:
jojo magote, ty koleje jsou průser, s takovejma to bude nelétatelné a naprosto nehratelné, prostě katastrofa...
to kdybchom se tu bavili o simulátoru mašinek, to by nám pak mohly být nějaký koleje ukradený, ale u leteckého simulátoru? no strašný

na ty koleje si ale stěžoval aces Šklebící se Já jen psal že už to asi nikdo nebude předělávat.
Nicméně když už jsme u toho ty (3D) koleje by šli snadno generovat z textury a zahrnout je do nastavení např. dohlednosti jako tráva.
Mě osobně by placatý nějak extra nevadily. Textura kolejí je v DCS (1.5) hnusná o tom žádná.

magot
původní verze warthogu Šklebící se
[img]http://www.fsfiles.org/flightsimshotsv2/images/2015/05/29/Screen_150529_140807.jpg[/img] is not a valid Image.

PilsnerPilot
Vypadá to moc hezky.Mrknutí Ale nevim, kde na to všechno mám brát peníze. Teď jsem koupil v předprodeji BOK a Ju-52, potřeboval bych vylepšit PC a navíc musím koupit nový brzdový kotouče a destičky na auto. Ale čert vem brzdy na autě. Lítání na PC je důležitější. I přesto, že poslední dobou skoro vůbec nelítám.Úsměv
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.

Mira
Já jenom, když se koukám na tu perefktní detailnost těch pozemních modelů...co na to bude říkat můj HW ..a to jsem u jedné mašinky a pár vagonku..a že se jich po te Normandii bude prohánět více..

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,139 návštěv