Podle mě je to špatně s ohledem na potencionální budoucnost. Co když někoho vůbec nezajímá východ a počká si těch několik let na poušť. Jak se dostane k Bf 109E-7 ? A nebo ten kdo si koupil Moskvu tohle éro v poušti zacvaká znovu ? Jen jeden příklad, najde se jich časem víc a víc. A nebo viz. akce G-2 zaplaťte znovu pod jménem G-4...
K pusti - lietali tam tropikalizovane verzie. Od beznych verzii sa lisili navonok hlavne pieskovymi filtrami. Ohladne platenia a k tomu ako to bude s lietadlami v dalsich dieloch - davas otazky na ktore nie je mozne v danom case odpovedat. Na to ti momentalne neodpovie nik ani z vyvojarov, nieto este tu na SVK. Ci zvolili spatnu cestu uvidime casom.
K Bf-109: G4 nie je G2. Stvorka je pomalsia, ma vacsie kolesa, k tomu prisposobene kridla a podobne.
Cisto sukromny nazor - mne sa celkom pozdava predstava, ze mame vyvojove vetvy jednotlivych typov. Napr. Bf-109E-7, Bf-109F2, Bf-109F-4, Bf-109G-2, Bf-109G4, Jak1, Jak-7B, Jak-1M, Fw-109A-3, Fw-190A-5, He-111-H6, He-111-H16.
Baron napsal:
K Bf-109: G4 nie je G2. Stvorka je pomalsia, ma vacsie kolesa, k tomu prisposobene kridla a podobne.
YouTube Video
Ale třeba to nakonec bude lítat úplně jinak než G2, člověk se rád nechá od tvůrců překvapit...
Ono je dobré mít od jednoho typu x +- stejných variací i když celkově máš jen pár letadel, nestojí to tolik práce a můžeš doufat že to hráčům prodáš za cenu rovnající se předražené nové hře.
Mě osobně spíše vyhovuje model prodeje fungující v ROFku, kde si koupím to co chci a nikdo mi nevnucuje, něco co třeba už mám třebaže v jiné variantě, viz. šturm, nebo peška a podobně. U befek je ta situace trochu jiná, tam jsou v rámci verzí větší rozdíly. A nebo si nemusím kupovat letadla se kterými primárně nelítám.
Nakonec je to stejně jedno chápu to, že se musí zaplatit i vývoj méně lítaných - méně prodaných letadel....
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
Myslel som na Bitku o Moskvu 1941, nie oblast ako taku. Aspon som zatial na moskovskych mapach Fw-190 nestretol. Ale ani Lavockina. To vsak neznamena, ze ich tam admin nemoze dat ze
... a neletí to náhodou rychlejš ve větších výškách, když do toho nacpali to vstřikování oxidu dusného (GM), včetně teda většího dostupu? Nebo to měli jen některé G4ky?
... a neletí to náhodou rychlejš ve větších výškách, když do toho nacpali to vstřikování oxidu dusného (GM), včetně teda většího dostupu? Nebo to měli jen některé G4ky?
To omezeně cpali do všech verzí stodevítek. Na východě by jim to k ničemu nebylo.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
Brej číír, tak sem si rek, po paar letech , ze bych moh oprasit joystick a vypucovat paar bolsevikuum okna u tech jejich briizoletuu, lec mam asi 958 otázek . Po tech letech se v tom moc neorientuju. Bejvá tu takhle k veceru nejakej blaazen, co by mi s tim moh pomoct ?
Dědo Mrázi...slíbíš mi, že když si předobjednám nyní Jak1B, že jej dostanu pod vánoční jolku ?
To chtěj vydat současně s Ju52? Ono přeci předělat současnýho Jaka nemůže zas dát toliko práce, jelikož těch změn tam zas moc nebude..
Jo a prosím, uber mu trochu te citlivosti na směrovce
Až pod jolku snad ne, slibují, že obě éra budou ještě letos
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Han popisuje, jak by měla vypadat nová kampaň na způsob RoF. Prý bude procházet Stalingradem, Moskvou i Kubání.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.