November 24 2024 05:49:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
datelko
311_Vont napsal:

Kdo má chuť koupit si potřetí šturma, ať udělá čárku... Šklebící se

Nie dakujem , tak toto ma uz nepresvedcíŠklebící se No a toho tretieho by som mal mat zadarmo !!!Cool
Upravil/a datelko dne 16-09-2016 20:42
Mrknutí

saldy
Měli radši dávat mapy zdarma a prodávat jen letouny, vždyť se jim ten mulťák musí časem rozdrobit na pidiskupinky. Měl bych třeba od každýho bojiště 1 letoun, ale mohl bych vstoupit všude, nebo klidně jen 1 a dostal bych se taky, pokud by se prolínal napříč bojišti.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Deschain
saldy napsal:

Měli radši dávat mapy zdarma a prodávat jen letouny, vždyť se jim ten mulťák musí časem rozdrobit na pidiskupinky. Měl bych třeba od každýho bojiště 1 letoun, ale mohl bych vstoupit všude, nebo klidně jen 1 a dostal bych se taky, pokud by se prolínal napříč bojišti.

mapy jsou zdarma, člověk kterej má jenom BoS může lítat s BoS letadlama v mulťáku nad moskvou, u kubáně předpokládám to samé

magot
Deschain napsal:
člověk kterej má jenom BoS může lítat s BoS letadlama v mulťáku nad moskvou

To skutečně jde? Já měl za to že ne.

Rumcajs
magot napsal:

Deschain napsal:

Před časem to změnili, páčto se Moskva skoro nelítala.
Non est specifica

magot
Rumcajs napsal:

magot napsal:

Deschain napsal:

Před časem to změnili, páčto se Moskva skoro nelítala.

Tak to je +

Mira
No jen jsem zvědav, kdo to proti těm G4 a A5 bude lítat Úsměv To bude na těch ruských strojích čistej masochismuz.. No i když..ruských Vyděšený
Stačí se podívat na poměry registrovanejch na TAW war..ale třeba bude ta P39 stejný UFO jako je prej ve WT Úsměv
Taky to mohli kluci šoupnout historicky trošku dál at mame aspon Jak3 a La5FN..
Jestli jsem dobře pochopil, tak se jich vzhledem k dalším plánům nedočkáme.

1stCL_Werner
A proč ? Vždyť Němci budou mít horší stroje než mají v BoS Úsměv
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Mira
Podle mně jak kteří Němci Úsměv Divocí kroutiči zřejmně ano, ti se budou rychle pakovat na Spita..ale kolik takových na německé straně lítá, že Úsměv Ono Jak7B taky asi nebude žádná výhra do loterie..takže očekávám navraty časů Spit vs Bf ..
Upravil/a Mira dne 17-09-2016 09:38

Baron
Mira napsal:...Taky to mohli kluci šoupnout historicky trošku dál at mame aspon Jak3 a La5FN..
Jestli jsem dobře pochopil, tak se jich vzhledem k dalším plánům nedočkáme.

Osobne si myslim, ze prave vzhladom k ich dalsim planom sa (nielen) tychto lietadiel dockame. Tiez sa hovori o Bf-109G-6 a dalsich. Budu sa dat kupit samostatne ako Jak-1M a Ju-52. Tento model mali zaviest uz davno, osvedcilo sa im to v RoF a bolo prekvapive, ze sa dali inou cestou. Vyzera to tak, ze konecne sa vracaju do reality - od odstranenia tej neuveritelnej stupidity s expenim a az po kupu jednotlivych lietadiel. Predpokladam, ze casom sa takto budu dat kupovat i mapy.
Hals - und Beinbruch!

BP_dFrog
Až oddělí letadla od map, budu kupovat.

1stCL_Werner
Mira napsal:

Podle mně jak kteří Němci Úsměv Divocí kroutiči zřejmně ano, ti se budou rychle pakovat na Spita..ale kolik takových na německé straně lítá, že Úsměv Ono Jak7B taky asi nebude žádná výhra do loterie..takže očekávám navraty časů Spit vs Bf ..

Jen abys neměl nějaké přehnané očekávání :
G-4 by měla být o takových 12 km/h pomalejší než G-2 a o něco těžší.
A-5 nemá výkonnostně nic navíc oproti A-3.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Mira
Dík za info Mrknutí

311_Vont
BP_dFrog napsal:

Myslím si, že to tak nikdy nebude. V ROFku se letadla dají dokupovat extra a každý si koupí jen to co chce, ale z pohledu marketingu je pro ně výhodnější prodávat za draho celé balíčky, nežli jen dílčí položky....
Bohužel pro nás.
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
Farky
Mira napsal:

..ale třeba bude ta P39 stejný UFO jako je prej ve WT Úsměv

Já myslím že Airacobra v BoK bude nejspíš jen pro silnější povahy. Až lidi zjistí že v tom musí skoro pořád kvedlat s plynem tak jako teď v P-40E a že to éro neodpouští chyby, tak si dvakrát rozmyslí v tom lítat. Do toho 37 mm kanón s kterým je obtížné se trefit, i když počítám že udělají ten svůj klasický úkrok stranou a bude tam možnost dát si do čumáku 20 mm Hispano.

311_Vont napsal:

BP_dFrog napsal:

Myslím si, že to tak nikdy nebude. V ROFku se letadla dají dokupovat extra a každý si koupí jen to co chce, ale z pohledu marketingu je pro ně výhodnější prodávat za draho celé balíčky, nežli jen dílčí položky....
Bohužel pro nás.

Za draho... jak se to vezme. Při ceně 20 dolarů za jedno letadlo je i pro nás mnohem výhodnější kupovat celé balíčky. 8 letadel a mapa za 50 dolarů je solidní cena.

313_Nevo
no keby to bol taky extra super model z toho ROFka tak to urcite zopakuju, ale je to podla mojho osobneho nazoru len jeden dalsi model financovania.

momentalne sa rozhodli pre nejaky hybrid mi to tak pride. ked chces lietat online, tak ti staci jeden balicek a ked tak si dokupis nejake lietadlo zo zberatelskej edicie. ak chces hrat ale offline, musis si kupit ten dany balicek.

pokial to takto potiahnu do buducna, som spokojny Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

saldy
Jestli pouští letadla napříč všemi mapami, samozřejmě tak aby se na bojišti neobjevil stroj z budoucnosti, tak si myslím, že to je ok.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Baron
Ano, takto je to teraz urobené. Preto na mape Moskvy nestretnes napr. Fw-190A-3.
Hals - und Beinbruch!

BP_dFrog
Podle mě je to špatně s ohledem na potencionální budoucnost. Co když někoho vůbec nezajímá východ a počká si těch několik let na poušť. Jak se dostane k Bf 109E-7 ? A nebo ten kdo si koupil Moskvu tohle éro v poušti zacvaká znovu ? Jen jeden příklad, najde se jich časem víc a víc. A nebo viz. akce G-2 zaplaťte znovu pod jménem G-4...

ukulele
Neboj... pouště se nedožije nikdo z nás

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,276 návštěv