S těma prasomlejnama máš Magote pravdu. Bohužel takhle se to lítá napříč spektrem, protože na zemi nic nenutí hráče letět výš Nicméně my se snažíme lítat to co mig umí nejlíp a funguje to i v DCS. Bohužel protihráči to občas neskousnou a utečou
Jardo, to je v pohodě, my taky nejsme žádní lůmeni
Vidím ruce pilota, ale v odrazu budíku nevidím jeho hlavu...asi jsem moc cimprlich..
Ale jak tak koukám na ty srovnávačky 1.5.4 a 2.5.0 bojím bojím co na to muj hardware
Mira napsal:
Ale jak tak koukám na ty srovnávačky 1.5.4 a 2.5.0 bojím bojím co na to muj hardware
Opak je pravdou. Mě teď chodí 1.5x dost mizerně, naopak 2.0 mi běhá stabilně a plynule nad 40 FPS (to je celkem ok na můj parní stroj) 2.5 počítám bude zhruba to samé co 2.0x
Upravil/a magot dne 19-08-2016 22:45
Fixed crash after exit from multiplayer.
Labels format now forced in multiplayer game from mission file (custom labels script should be added to mission file manually).
Trimmer method now selecting correctly for FFB and nonFFB devices.
DCS can be closed by Alt+F4 combo (need to add ‘respect_alt_f4 = true’ line to autoexec.cfg).
Encyclopedia: R4M rockets description added.
DCS Bf‐109 K‐4
Module is in release status now.
Added new skins.
DCS F‐86F
Fixed missing wing tank pylon textures on s ome LODs.
DCS F‐5E Tiger II
Radio channel presets now loading in a prepared mission.
Fixed frequency rounding in preset channel c hart.
DCS UH‐1H
Update 2.0x
DCS 2.0.3.55945.98 Update 1
DCS World
Fixed crash after exit from multiplayer.
Fixed black screen on second mission run after change MSAA.
Labels format now forced in multiplayer game from mission file (custom labels script should be added to mission file manually).
Trimmer method now selecting correctly for FFB and nonFFB devices.
DCS can be closed by Alt+F4 combo (need to add ‘respect_alt_f4 = true’ line to autoexec.cfg).
VOR now works on NTTR map.
Added DRM control buttons for paid campaigns.
Encyclopedia: R4M rockets description added.
DCS Bf‐109 K‐4
Module is in release status now.
Added new skins.
DCS F‐86F
Fixed missing wing tank pylon textures on s ome LODs.
DCS F‐5E Tiger II
Fixed wind calculation in FM.
Radio channel presets now loading in a prepared mission.
Fixed frequency rounding in preset channel chart.
Tail position light now flashing on net pha ntom.
DCS UH‐1H
Mira napsal:
Opak je pravdou. Mě teď chodí 1.5x dost mizerně, naopak 2.0 mi běhá stabilně a plynule nad 40 FPS (to je celkem ok na můj parní stroj) 2.5 počítám bude zhruba to samé co 2.0x
Nad městem celkem dobře, ale občas se objeví takovej super-lag, jedno hryznutí a pak zase dobrý třeba 10-15min, ten lag byl znát z videií streamu ED
A Nevada má stromy v horách ...
Třída Mistral (defakto použitelné pro obě strany, páč je měli vyfasovat i Rusové i když z toho sešlo)
[img]http://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/b35/Screen_160820_171145.jpg[/img] is not a valid Image. http://www.digita...s/2051773/
viděl někdo řeky v Nevadě nebo Normandii ?
ta 2.5 vypadá pěkně, ale voda je (na mapě Kavkazu) furt na úrovně břehů což vypadá blbě - viz
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
to už asi tak zůstane na Kavkazu.
Na Nevadě je přeci řeka v kaňonu s přehradou jako kráva, tam je ten břeh částečně tvarován kolem řeky .. taky tam jsou jezera
Kamarád si koupil Befko a chtěl ho zkusit, tak jsem se obětoval. A jelikož nebyl čas, ztrácet čas startovalo se cheatem, ale co následovalo potom mne trošku vyděsilo...chvíli po rozjezdu, po přidání plynu se mi zadřel motor, opakovaný pokus...odlepím se, ubíram tlaku a opět..rána a zadřený motor. Tohle se mi nikdy nedělo..Dělám něco špatně ? Zjevně asi ano, ale co..
WWII letadla v DCS sice nemám ale ten auto start občas blbne, vypne věci co mají být zaplé nebo naopak (např. u F-5)
zreviduj start proti manuálu YouTube Video
Ano cheatem..tam právě předpokládám, že automat bude zapnutej..no poprvé jsem dal plný kotel, takže tam těch víc jak 1,42 možná bylo..po druhé jsem přepnul MW50 ( ale ted si nejsem jist, jestli jsem to nevypnul, pokud to při cheatstartu zapne )..odlepil jsem se a hned stáhnul ( možná ne dostatečně rychle ) na 1.3 ATA a bum..uvidíme, ještě odzkoušíme..
díky
Jo to se mi děje s Befkem taky. Je to otazka plniciho tlaku. Start jedes na plnej vykon ale jak se odlepis a zatahnes podvozek tak musis stahnout plyn podle parametru na cestovni rezim, jinak zadres. Je to v manualu, tam jsou jednotlive letove rezimy popsany. Drz se toho a bude to ok.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.