November 21 2024 20:50:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
pSipi

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Permonovo poslední přistání
1stCL_Werner
Smutný
Odpočívej v pokoji.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

1stCL_Novotny
Sbohem. Smutný

datelko
S bohom Priatelu Smutný
Mrknutí

Hoper
Asi stárnu, ale je mi do breku :(

Nejde tu udělat spojler, tak se omlouvám za delší popis jednoho dne korejské války...

http://www.letka13.sk/forum/viewtopic.php?p=170288#p170288

Predmet príspevku: Re: "Mig alley" online kampan
W-N_Mechan Napísal: 26 Okt 2011 17:27
Tož chlapi popište jak a co bylo včera.

Hoper Napísal: 26 Okt 2011 19:01
mno, jak bych ti to popsal...

Permon pro sebe našel B-29 a šel likvidovat Korejce
Pavel se narodil na letadlovce a šel do boje
Hoper se narodil na letadlovce a čekal, až nás bude víc, páč nebyl statečný jako Pavel
Fiksovi se nenačítala mise
Kukulo byl zticha
Robovi se nenačítala mise
Lucka z toho měla srandu
Hoper hledal zmateně a marně na E katapult a tak se po několika obkroužení paluby narodil na druhé letadlovce
Permon odhodil bomby z 29800ft
Pavel statečně zařval někde nad Koreou
spadnul server a čekalo se na jiný
Hoper se konečně vznesl z katapultu, odhodil veškeré bomby a šel přistát (přeci nepude sám proti všem frantíkům, není statečný jako Pavel)
Fiks se nemohl narodit
Robo se nemohl narodit
Kukulo byl zticha
Lucka strouhala mrkvičku
Pavel se narodil na E a nemohl najít katapult :))
Hoper se narodil na druhé letadlovce a odjel na výtah pozorovat cvrkot kolem sebe
Fiks začal mluvit o svém vlastním serveru - stále se nemohl připojit
Robo začal mluvit o reinstalu vesmíru
Kukulo byl zticha
Pavel se narodil na druhé letadlovce a všiml si Korzára se zvednutýma křídlama a bylo mu to divné
Hoper složil křídla, aby to Pavlovi nebylo divné
Robo nám pouštěl zvuky anglického deště
Fiks nám říkal, že ten server možná nikdy nebude nebo až za hodně dlouho - ještě stále se nemohl narodit na serveru
Hoper odstartoval s Korzárem a raketama
Pavel odstartoval s Korzárem a raketama a letěl úplně někam jinam než Hoper
Robo a Lucka byli zticha
Kukulo nebyl
Fiks mlčel
Pavel se držel tečky před sebou (Hopera) a prodíral se v mlze vstřít dobrodružství při náletu na nepřátelské letiště. Jelikož měl své letadlo rád, nehonil ho a letěl na slabých 50% plynu
Hoper stěží skrze mlhu viděl dopředu, stěží viděl Pavla a cítil kolem sebe frantíky. Pak je i viděl na radaru.
Robo a Lucka byli zticha
Permon chtěl opět bombardovat z 29800ft a divil se, že už tam na něj čekají. Zaregistroval jsem jednoho zničeného frantíka a jednoho zničeného Permona a jednoho vítězného frantíka
Hoper s Pavlem našli řeku, utekli dvěma frantíkům, našli letiště, odpálili rakety, objevili na letišti startující nepřátele, odpálili rakety a zemřeli.
Robo si začal povídat s frantíkama
Fiks si začal povídat sám se sebou
Permon nám povídal o své "babičce"
na to Kukolo ožil a řekl, že Permonova babička zbije Hopera, protože je mladý. Na Roba a Kukula že si ale prý netroufne, neboť tito jsou již příliš staří.
Permon byl zticha, aby babička nezbyla jeho...

mno a pak jsem se odpojil :)
(PS: bylo to cca takhle nějak, moje paměť je holt krapet děravá ;)

Takový byl Permon.
Babičko Permonová, měli jsme tu vašeho Permona rádi a bude nám chybět...

[img]https://ovarek.cz/pic/Sturm/Permon_(ten-nas).png[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

III_JG1_gunman
čisté nebo a S!
________
Viel glück
gunman

http://latware.dx.am
veikso
Mockrát jsem se s ním online nepotkal, ale pamatuju si to poprvé, když jsem se jako zelenáč snažil posadit na zem svoji B-17 a ona nechtěla. Poradil mi, ať nedávám klapky a pak už to šlo. Díky, chlape razovity!

Aby všeckym bylo jasne že mě lidi měli radi
ať je gulaš silny baby smutne muzika ať ladi
bo jak sem nesnašel šlendryjan ve vyrobě
nebudu ho trpěť ani co sem v hrobě
to bude pěkne pěkne fajne a pěkne
až to se mnu definitivně sekne

R.I.P.

kouty
Permoníku pozdrav tam nahoře Valheru.
Doufám, že si kluci vystačíte dlouho sami dva.
Odpočívej v pokoji
Smutný

Malej Bobr
SmutnýSmutnýSbohem Permone rád jsem tě poznal a pozdravuj Valheru

HP_Bobr
Takže dozvěděl jsem se od neteře, že měl mrtvičku a pohřeb bude v úzkém rodinném kruhu.

Vzpoměňme si na něj každý dle svého uvážení. Smutný

www.hanackaperot.com
Achileus
do cypa ...R.I.P dedku skoda dobreho cloveka .. jen ty blbe a otravne si nikdo nebere

jg26.achileus.cz
Pepe
Hodně štěstí.

YouTube Video

310_cibule
Piloti z různých konců světa vyjadřují Permonovi svůj respekt a jeho spolubojovníkům i rodině upřímnou soustrast.

http://stormofwar...amp;t=4322

Jen na vysvětlenou: začátkem roku 2013 jsme dali my, co jsme létali CoD za RAF, dohromady skupinku, která si proto, aby se mohla organizovaně zúčastnit různých virtuálních válek a kampaní, začala říkat 310. (po dohodě s původní zdejší 310.) Máme tu na fóru i neveřejnou sekci pro registrované, aby se případný nepřítel nedozvěděl o našich plánech. No, a Permon patřil k těm nejaktivnějším z nás. Zatímco většina po prvních zhruba dvou letech odpadla, Permon na serverech ATAG a SoW řádil do těchto dnů. Patřil k velmi respektovaným pilotům. CoD byl jeho srdeční záležitostí.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

HP_Bobr
Permonova rodina děkuje za projevy soustrasti.

Dobrý den, ano, deda bohužel zemřel. Minuly týden mel mozkovou příhodu. Lékaři mu dávali po operaci šance 50 na 50 a vcera ráno nam volala teta z Havířova, ze deda zemřel 😞 svoje tělo pry věnoval na vědecky výzkum, ale protoze maji těl dostatek, tak ho nevyužijí. Přesto se pohřeb konat nebude (rozhodla dedova žena), ale snad 24.9. by mel byt rozptyl popelu někde v Ostravě... Pokud to dedova žena opět nejak nezmění. Pak bychom se to nemuseli dozvědět ani my, jeho rodina 😞 a nemohla bych Vam dat vedet, jak proběhne posledni rozloučení. Ale snad to bude probíhat uz v pořádku s úctou k dedeckovi... Jestli s Vámi létal, tak to kdyžtak, prosim, vyridte i ostatním kamarádům. Děkujeme za projevení soustrasti, vyřídim mamce i tetě.

www.hanackaperot.com
Fiks
Jsem rád,Cibul, že jsi jim tam napsal.Sám bych něco v angličtině těžko sesmolil.
Jinak mimochodem,Permon byl jedním z asi deseti pilotů,kteří absolovali
a přežili 90 a více bojových startů v turnusu(to znamená,že musel nejenom
přežít ale i přistát na letišti.Nouzák znamenal nový turnus).

magot
Neuděláme v Práglu alespoň nějaký přípitek na permona?

310_cibule
magot napsal:
Neuděláme v Práglu alespoň nějaký přípitek na permona?

Jsem pro. Ale tento týden mám každý večer službu a příští tu až do neděle nejsem.

Fiks napsal:
Jsem rád,Cibul, že jsi jim tam napsal.

Julek mne k tomu vybídl. Díky mu. Jak už SoW delší dobu nelétám, nenapadlo by mne to.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
Smutný Marně se honíme za dokonalostí simů, poznáváme skvělé lidi ve sluchátkách, ale tu nejtemnější emoci, kterou vojáci museli prožívat, tu nikdo nechceme... Tak zatím Permone tam nahoře počkej, a až se tam jednou všichni sejdem, poslední spustí hru.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
313_OTTO
RIP. Děkuji že jsem tě směl poznat.

313_Nevo
Ach jaj, 1000 inych dovodov na pitie mame, takyto sme fakt neocakavali.
Odpocivaj v pokoji!

(Permon na poslednu chvilu odriekol ucast na minizraze 313 koli praci na baraku)

doktorkop
Ach jo...
Odpočívej v pokoji bombarďáku
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,841 návštěv