November 23 2024 05:34:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
AJaromir
Vyhlšuji mezinárodní svátek virtuálních pilotů - den, kdy konečně začaly fungovat interní světla v migině!

magot
No to je hned, rok, dva po vydání Šklebící se

Aces_Wild
Mimochodem, na tu poslední kampaň, The Museum Relic, je potřeba vlastnit oba moduly.

Aces_Wild
Wags přidal informace k přestavbě mapy Kavkazu. Zvětšili rozlišení elevace terénu o 400% a údajně tak odstranili všechny ostré okraje, což přidalo zvlněné kopce, mnohem detailnější hřebeny a boky hor, nová místa kam se schovat.
V nadcházejících týdnech nabídne nové obrázky.
A ano, stále se bavíme o aktualizaci mapy ZDARMA naplánovanou ke konci tohoto roku.

Originální zpráva

Zdařilé video od slamraamproductions - DCS: F-5E Freedom Flying
* terén Vietnamu od Starwaye
* přídavné nádrže na koncích křídel alá NF-5A od SkateZilly (bez paliva)
* RNLAF skiny od Wine
YouTube Video

Aces_Wild
Gazelle changelog

10 August 2016
- Added SA342Mistral model featuring Mistral anti aircraft short range IR missile
- Added additionnal SA342Mistral separated manual
- Corrected encyclopedia files to display 3D weapons models
- Corrected lased distance to be calculated once only when asked
- Corrected autorotation collective behavior in final stage
- Corrected autopilot slaved mode to be linked only to camera azimuth
- Corrected range finder, now ground and vehicles can be spotted, but still no building
- Corrected landing in grass, now landing while sliding is possible
- Corrected module behavior when pilots die
- Corrected pilot sight display
- Corrected camera slew speed when not in autopilot slaved mode
- Added multi crew feature
- Added multi crew user manual
- Changed Video command box power rotator to be 2 positions now, flight manual has been corrected accordingly.
- Added Yougoslav livery for Serbia
- Corrected pilots eyes

Originální zpráva

Koty
...ono by vlastně mělo bejt možný DCSko namodovat podobně jak šturma, což?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

AJaromir
Tak do DCS už je mnoho modů. Dokonce na ně existuje manažer JSGME, díky kterému se dají zapnout nebo vypnout a není třeba pokaždé hru přeinstalovávat nebo si dělat zálohu. Akorát na některých servrech nemusí některé mody fungovat, protože na nich mají zapnutý integrity check,

Mimochodem, jestli bude Gazelle moci nést IR rakety, tak je chci i na KA-50, která je mohla nést taky.
Upravil/a AJaromir dne 10-08-2016 15:33

magot
Koty napsal:

Jistě a ED dodává i konverter do maxu, je možné scriptovat bez nějakýho šifrování kódu (vyjma AVIONIKY), textury si splácáš v DDS .. no problemo
Co jsem koukal tak vytvořit model do DCS je o něco snazší než do šturma.
Prakticky je možné vytvořit mod na úrovni FC3 s převzetím avioniky FC3. Akorát vytváření map není úplně k dispozici modderům.

O proti BOSku má v tomto DCS ohromnou výhodu.

Paulus
Zkusil jsem terén Vietnamu od Starwaye, ale nějak mi nefunguje. Má s tím někdo zkušenosti?Zamračený
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Aces_Wild
Paulus napsal:

Zkusil jsem terén Vietnamu od Starwaye, ale nějak mi nefunguje. Má s tím někdo zkušenosti?Zamračený

Ty jeho balíčky (odkazy ke stažení: Vietnam + Update 1) nejsou už JSGME kompatibilní neboť se v nějaké aktualizaci měnila adresářová struktura.
Chybně je teď umístění vfstextures v \Bazar\Terrain\ namísto v \Mods\terrains\CaucasusBase\. Uprav dle toho adresářovou strukturu v JSGME adresáři a mělo by to šlapat.

Tak klucí už pracují i na lítatelný DC3. Model sehnali zdarma, trochu toho .lua a model poškození a takhle to zatím vypadá. Prý bude i klikatelný kokpit.
YouTube Video

YouTube Video

Koty
magot napsal:

Koty napsal:

Jistě a ED dodává i konverter do maxu, je možné scriptovat bez nějakýho šifrování kódu (vyjma AVIONIKY), textury si splácáš v DDS .. no problemo
Co jsem koukal tak vytvořit model do DCS je o něco snazší než do šturma.
Prakticky je možné vytvořit mod na úrovni FC3 s převzetím avioniky FC3. Akorát vytváření map není úplně k dispozici modderům.

O proti BOSku má v tomto DCS ohromnou výhodu.

Jsem právě přemejšlel, udělat pravej vietnam, bo tak něco Šklebící se
Možná přemodelovat 15bis na 17 Mrknutí ...ale to by měli páni problém s copyrightem a prachama, kdyby to šlo ven... heh, ale zkusím se jim pohrabat fórama, třeba něco bude xD

Mimochodem, ta dakota je parádní.
Upravil/a Koty dne 10-08-2016 19:51
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Paulus
Paulus napsal:

Aces_Wild napsal:
Ty jeho balíčky (odkazy ke stažení: Vietnam + Update 1) nejsou už JSGME kompatibilní neboť se v nějaké aktualizaci měnila adresářová struktura.
Chybně je teď umístění vfstextures v \Bazar\Terrain\ namísto v \Mods\terrains\CaucasusBase\. Uprav dle toho adresářovou strukturu v JSGME adresáři a mělo by to šlapat.Zamračený

Pokusil jsem se to dle Tvého návodu předělat, ale nepodařilo se mi to přesto zprovoznit. Adresářová struktura je hodně změněná a tápu kam, co patří. Systémem pokus – omyl bych to asi dal dohromady, ale zatím na to nemám trpělivost.
Pokud to někdo zvládne, dejte vědět.
Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

AJaromir
Jde o to, že terén má nově vlastní složku hra\mods\terrains\....
Jinak mě nic nenapadá.

rocketdog
Ahoj, lítáte někdo jednadvacítku na "onlajnu"?

313_Nevo
uz som ju hooodne dlho neletel, ale planujeme s Hecom sa zase rozlietat a pustit do tych F5tiek Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Fiks
Občas se s ní svezu,ale nic velkýho Úsměv

Mira
Zatím co jsem viděl tak běží dva servery čistě 21vs F5..na jednom jsem párkrát byl a je to čistej prasomlejn Šklebící se po spawnu mate nazbrojíno a nahozeno at můžete co nejrychleji k Soči nad moře, kde se dogfightí v 500metrech jak za dob WW1 Úsměv

rocketdog
Ono se DCS dneska ani jinak nelítá, bohužel Smutný Jsme čtyři ( já, Foley, Mechan, Iceman a občas pátý Lark). Snažíme se f5-tkám zamotat hlavu a při zemi nelítáme Úsměv Tak kdyby to někdo chtěl občas zkusit ve větším počtu tak my budeme jedině rádi.

AJaromir
Tak já bych to lítal, ale jsem na souboje hrozná lama. Tak mě to nebaví.

magot
tož já bych s váma taky někdy zalétl když by ten polet měl hlavu a patu (ne nějaký public prasomlejn), ale z jednadvacítky jsem teď trochu mimo jak ji překopali ..
klidně by se dal udělat nějakej match F-5 vs Mig-21 s omezením jen na kanóny, jak za divokýho západu Vyděšený aby byla nějaká změna ..

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,079 návštěv