November 24 2024 18:53:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 2
RH_Turbo, mha

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Mira
Sice to absolutně nepoznávám, ale že by to byla B29 ? Myslíš tu B29? Do BoS ? To se mi nějak nezdá..

Rumcajs
Jardo, po internetu se občas blbě poznává .. ta .. ironie. V každém případě ta tvoje B29 by musela mít asi tak přesně 3 motory, když se podíváš na ty ztrojené kontrolky. Něco mi říká, že to asi nebude ani Boeing, spíš třeba nějaká taková teta. No a ta stihačka má na MIGa kabinu nějak moc vepředu a vůbec jiný křídla a tak. Spíš to vypadá na JAK, ne?
Non est specifica

Mira
Jak 7D ??
Edit : jasné..podle rámování kabiny Jak 1B.. pravdu máš předsedo
Upravil/a Mira dne 28-07-2016 16:50

606_JuLB
Hore Jak1b

Osi dajú na čokolvek, pokiaľ budú ovládané na gombíkyŠklebící se

magot
Jaromíre teď nevím jestli to myslíš ironicky nebo ne Šklebící se

Toto je teta pro starýho šturma ve výrobě, tak pro nový šturma bude asi taky teta ne? Úsměv
[img]https://s25.postimg.org/lzin8ahjj/image.jpg[/img] is not a valid Image.

AJaromir
Rumcajs: teď na to koukám. Byl to jenom rychlý, letmý pohled.

magot
B-29 je přece kulatý akvárko, piloti maj odděleně ovládání nelze zaměnit s čímkoliv jiným ...
cdn-live.warthunder.com/uploads/55/d97eacc3235dbe682325d756cf66bb51bfffc5_mq/2015-10-17+at+15-50-40.jpg

AJaromir
Ještě jednou pardon. Ve skutečnosti jsem myslel B-17 Šklebící se Ale i tak, ten má stále 4 motory. [img]http://www.a2asimulations.com/wingsofpower/wop2_b17g/screenshots/6.jpg[/img] is not a valid Image.

Rumcajs
Nakonec nejpodstatnější informace je ta, že revidují svůj obchodní model. To, že jim došlo, že je pitomost vázat planeset na mapu, to je pokrok hodný bouchnutí šampaňského. Ono to vypadá jako malý krok, nicméně to nahlodává celou tu jejich geniální strategii vítězství a třeba to jednoho dne dospěje až k tomu, že jim unlocky zůstanou stát jako kůl v plotě a tak je taky zrušej.

Tedy v dohledné době nás čeká to, že se mapa Moskvy bude víc prosazovat v rotacích veřejných serverů. A to je fajn.

Další ne až tak úžasná informace je ta, že jestliže makají na Jaku 1b, znamená to, že se pohybujeme směrem 1943 v Rusku. Ať se na to dívám z kterékoli strany, stejně to dopadne někam do té jejich velké placky. Ale kus nějakého toho moře by nám mohli dát.
Non est specifica

1stCL_Werner
Chce to Kubáň, tam je všechno hory, moře, placka, bažiny....
1st Czech Lions - Resistance is futile...

1stCL_Novotny
Důležitý je to že tam brzo přibude kouř pro akrobacii.
YouTube Video

CSW_Cassius Chaerea
Jenom Rusové provádějí letecké show s oprýskaným Išakem. Tvůrce těch oficiálních skinů to je opravdu kus milovníka rezavé, poškrábané, oprýskané ech...
To mu nikdo neřekl, že ne všechno (v té době nové) musí vypadat tak hnusně a zanedbaně, jako když se dívá u sebe z okna.

Ale jestli se bude létat konečně Moskva, tak to bude jedině fajn.

Paulus
Je to třívrtulový Junkers Ju 52! Co jiného by mohlo být u Moskvy.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

1stCL_pbarry
Já nevim, mně práce na tetce přijde jako úplně ztracenej čas. Letadlo k ničemu Naštvaný
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Baron
Klidek. Nie su to jedine masiny, na ktorych pracuju.

...s Ju-52 bude doplnovanie letisk o niecom inom ako doteraz s He-111 alebo Ju-88. Takze ja som spokojny s tymto typom. Ze to bude terc pre sovietskych stihacov je jasne.
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Uklidňuje mě představa, že za dva roky budu mít dalších osm letadel (upřímně 3-4 letadla, zbytek bude kopie těch co už máme) včetně tetičky Ju 52, se kterou si jistě dám na nějaké speciálce jeden zásobovací let.

magot
1stCL_Werner napsal:

Chce to Kubáň, tam je všechno hory, moře, placka, bažiny....

+1 a Krym je ještě pěknej, zbytek ruska, potažmo sovětskýho svazu je rovina o ničem ...

--------------
Btw ta létatelná teta je pro mne osobně zatím nejlákavější stroj z celého bosu, bohužel hádám že nebude mít využití jak v online prasomlejnech tak v tragickým offlajnu.
Snad to zachráněj specky ..

Mira
Na to, že se mi letadlo při sebemenším opření do pedálu celkem rozkývá jsem si už zvyknul a dá se s tím žít (mám made in home pedály od Happyho a ty už jsou sami o sobě pekelně citlivé ) ale safra chlapi jak to děláte když sledujete soupeře?..nad holou zemí, či vodou nemám ani tak problém, ale jak mi nepřítel sklesá nad hluboký les, hned ho proti té tmavé textuře ztratím a pak mi nezbývá než zbaběle uletět, protože absolutně nevím kde se nachází.. Smutný

olda Olde maly
Tak kvůli tomu kývání jsem si schválně objednal pedály, jak tady Rum psal, že Bos je bez nich celkem out. A ono to je celkem šumák?

Mira
Asi takhle..za klidného, rovného letu na nich raději vůbec nemam nohy Šklebící se ( i když definice klidného, rovného letu je v mém případě taky celkem složitá ) i přes nastavenou dead zonu, prostě jak jen lehce sešlápnu už se nepříjemně vrtím..ale jak říkám..ony ty pedály jsou dost citlivé..v RoFu mi to nějak vůbec nevadí..jen muj osobní pohled. např. takový Albík se mi na směrovce chová daleko líp než třeba Befko. Prostě v Albíku můžu nohama vrtěti, ale i přesto mi to nedělá to co s Bf..prostě moje volšový nohy.
Když už se dostanu do boje, tak to nijak moc nevnímám..jelikož ke střelbě se zas tak často nedostanu Šklebící se takže zatím nějaké jemné dolaďování střeleckého uhlu jsem ještě neřešil, ale já prostě na te směrovce plavu. Ale stále na tom pracuji a snažím se to pomalu odstranit.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,036,610 návštěv