Kluci, myslím, že se pokoušíte dívat na ED příliš shovívavě. Především Ilja rozjel tu kampaň jejich jménem. To není tak, že by to bylo jen a pouze jeho věc. Dělal to jejich jménem a pod jejich záštitou. Bez jejich svolení by to dělat nemohl. Parametry tý jeho kampaně tedy nepochybně měly jejich souhlas. Nakonec to přiznali i tím, že za to převzali alespoň částečně odpovědnost. Nebyl to nezávislý projekt. Právně sice možná ano, ale rozhodně ne fakticky. Nikdy jsem nikde nečetl, že by ED protestovalo proti použití jména DCS, že by nesouhlasili s cílema tý kampaně, že by se jakkoli distancovali .. dokud se tedy vybíraly peníze.
Tedy ano, pokud ED poskytne jméno a zázemí, stává se tím spoluodpovědné za výsledek. Tím, že nechají někoho použít značku DCS světu říkají, že to je jejich aktivita a že na to dávají palec. Protože kdyby s tím nechtěli mít nic společného, stačilo by nesouhlasit s použitím jména DCS v projektu. Respektive použití toho jména vyžaduje jejich souhlas.
Jak jsem psal, Ilja je moula, ale zde klidně mohl naletět nějakýmu hajzlovi.
Mimo jiné konečně opět fungují nákolenníky. PRMG v L-39C i L-39ZA v MP hře stále nefungují (v SP ano). A kdo má headtracking, musí si zvyknout na nový přímý pohled, kdy nejde vidět na budíky. Po vypnutí/zapauzování headtrackeru hra zjistí, že byl zapauzován a pohled se pak chová stejně, jako před tím. Po jeho aktivaci se opět přepne do přímého pohledu vpřed. Možná bych to bral, kdybych měl 27" 4K monitor a větší. Ten můj 22" FullHD je na to už nějakej malej.
Je tu někdo...
nevím přesně od kdy, podle testů které jsem včera několikrát opakoval, je zřejmě opravená synchronizace časů v pořízeném záznamu? To byla chyba která se táhla od počátku DCS a v podstatě funkční záznam někomu jinému na shlédnutí nebyl kompatibilní s jiným pc než na kterém byl záznam samo (stejný build) pořízen.
Jaké máte zkušenosti se záznamem tak od verse 1.5.3?
Chlapi. Moc často sem nechodím tak neviem či sa už táto téma niekedy opakovala no chcem spýtať na Head Down Display na MiG 29. Na HDD Su 27 vidieť všetko. Plánovaná trasa,BWR radar a OES. Na HDD MiGu 29 vidieť len údaje z Head Up Displayu. To je nejaký bug alebo čo? Na starom Flaming Cliffs HDD ukazoval všetko čo mal. Akože niesom lama čo sa týka navigácie a identifikácie kontaktov no toto sa mi nepáči. Neviete či sa to nechystajú opraviť?
Chlapi. Moc často sem nechodím tak neviem či sa už táto téma niekedy opakovala no chcem spýtať na Head Down Display na MiG 29. Na HDD Su 27 vidieť všetko. Plánovaná trasa,BWR radar a OES. Na HDD MiGu 29 vidieť len údaje z Head Up Displayu. To je nejaký bug alebo čo? Na starom Flaming Cliffs HDD ukazoval všetko čo mal. Akože niesom lama čo sa týka navigácie a identifikácie kontaktov no toto sa mi nepáči. Neviete či sa to nechystajú opraviť?
Ve starém FC to bylo špatně. Podle vývojářů Mig 29 nedisponuje na MFD touto funkcí a tak to bylo jedním z patchu odstraněno..
Nejsem si zase tak jistej jestli je to správně i upragnuté S verze , že by nechaly jen hud repeater a nic víc ale prostě nikdo to s nima nevyhádá.
Hlavně 90% systému tam chybí které z nich dělali efektivní přepadové stíhače.
Někdy po návratu z Flying Legends 2016 se dle FB nemohou dočkat až nám ukážou předělaný a pro VR zoptimalizovaný kokpit P-40F.
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/13603226_1180408525343546_3364274573109798158_o.jpg[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.