December 23 2024 13:05:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
310_cibule
Jo, lom je dobrej. Když se od něj vydáš po té cestě na západ, taky narazíš na Kumána. Jenže tenhle má meč a je dost protivnej. Hnal mne zpátky až k tomu lomu. A to jsem jel na koni a on za mnou pelášil pěšky. Vůbec má tahle hra tendenci mě tak nějak ponižovat (a ještě aby to dělala v jazyce kostnického mučedlníka, to už by bylo moc).

Ale leze jak kamzík, co?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
to je nějaká diplomová práce o středověkým lomu? Šklebící se

tady je nějaký walk.. v tej staročeštině by to bylo libový si myslím
YouTube Video

Upravil/a magot dne 29-05-2016 15:39

Powerty
310_cibule napsal:

... jakýchsi virtuálních Merhojedech ...

Bože můj přestaňte citovat ten příšerný název, jinak tu hru nikdy nedokončí, protože Vávru propíchnu (třeba i dřevěným mečem). Ta vesnice se jmenuje Mrchojedy.

310_cibule
No, dyť to říkám, že jsou virtuální. Ve skutečnosti to jsou Mrchojedy :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

alfik
Spec pro Cassia a Magota si dovolím citovat sám sebe:
"s výj. písma samosebou"
Čemu konkrétně jste v tomto výroku nerozuměli? Šklebící se

Jasně, dívám se na to optikou člověka který se o historii zajímá a leccos musel v tom divném písmu přelouskat - ale v tom to vězí, to písmo JE špatně luštitelné, avšak řeč nikoli. Takže stačí použít modernější font a budeme tomu rozumět dost na to, abychom věděli kdo je Kumán a kdo našinec Úsměv
A za který konec se bere meč! Šklebící se

PS: Vesnice se jmenuje Merhojedy protože Vávra je kokot. Kdyby Vávra nebyl kokot, jmenovala by se Mrchojedy. Tomu se říká vztah příčiny a následku. Napsal jsem mu to hned zkraje a málem jsem za to dostal banána na fórum hry. A to přesto, že jsem zvolil mnohem slušnější slovo než kokot. Holt, za pravdu se občas i hoří Úsměv
Upravil/a alfik dne 30-05-2016 12:08
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
alfik napsal:
ale v tom to vězí, to písmo JE špatně luštitelné

Ale člověka to pak zahřeje u srdce když to rozluští, tedy mnohdy se stane že to vůbec nerozluští Šklebící se

Tyler Durden
Jak se vysloví Mrchojedy v angličtině?
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

310_cibule
skevendžr :-)

Powerty
Mrknutí

alfik
How to pronounce the word "Oxford" in the Czech language? Volský Brod? And who cares? A man named Vavra, certainly not ...
Cool
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Tyler Durden
Aha, to je osobní problém s Vávrou...
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

alfik
Ale kdepák, Vávra je jen symptom.
Je to problém s českým sebepohrdáním.
Ale to je vlastně jedno. Oni vlastně Češi neexistují - akorát se nemůžou Němci s Rusama dohodnout jestli jsou Češi špatní germáni nebo špatní slovani Šklebící se
No a Češi samotní tím pádem vlastně nemají nárok ani na existenci, ani na Samopše či Mrchojedy Cool

PS: I ti blbí Poláci dokáží dokonce i do her jichž se prodá pár set kusů protlačit polštinu - běžně bývá překlad do čtyřech jazyků: angličtiny, ruštiny, čínštiny a POLŠTINY Šklebící se
O tom že co s potížemi hledám na českých webech to v pohodě najdu na polských ani nemluvím - už od dob mých pokusů s "Čornou akulou" jsem si návody apod. hledal zásadně na polském DCS fóru páč u nás se nic podobného nenajde... a zvykl jsme si poté i chodit raději na polské média - české "vyvážené" zpravodajství se pomalu stává vtipem i v Severní Korei...
Dosti k tomuto problému. Vyřešte si jej či nikoli, ostatně koho to zajímá, když jde o Čechy. Ani je samotné.
Upravil/a alfik dne 01-06-2016 13:12

saldy
Nějaký nový info přivez Zdeněk z E3

YouTube Video

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
vypadá to čím dál lépe

310_cibule
Tak Alfíku, už můžeš být v klidu. V české lokalizaci jsou na mapě Mrchojedy, ne Merhojedy (on by totiž žádný rodilý mluvčí ve většině neslovanských jazycích Mrchojedy nedal).

Tak už sebou konečně zase můžeme přestat sebepohrdat :-) I když osobně si myslím, že většina lidí ze zdejší kotlinky své češství spíš přeceňuje. Ostatně jako všude jinde.

magot
a hlavně bude možné se dlouhé hodiny virtuálně modlit v klášteře! Šklebící se

310_cibule
No, zrovna virtuální prohlídka Sázavského opatství mě hodně láká. Z té ukázky to vypadá fantasticky.

Mimochodem ten kluk má i další hodně zajímavá jůtubka ze téhle hry.

Tyler Durden
YouTube Video

Powerty
310_cibule napsal:

V české lokalizaci jsou na mapě Mrchojedy, ne Merhojedy...

No sláva. Tak už si konečně nebudu připadat jako cizinec v rodném kraji. Ještě jsem zvědavý jak Vávra zapracuje / zpracuje naši obec.
Upravil/a Powerty dne 24-06-2016 07:36

alfik
310_cibule napsal:

Tak Alfíku, už můžeš být v klidu. V české lokalizaci jsou na mapě Mrchojedy, ne Merhojedy (on by totiž žádný rodilý mluvčí ve většině neslovanských jazycích Mrchojedy nedal).

Tak už sebou konečně zase můžeme přestat sebepohrdat :-) I když osobně si myslím, že většina lidí ze zdejší kotlinky své češství spíš přeceňuje. Ostatně jako všude jinde.

Tak na to se na Hanáckém napijem! A neke že nedorazíš - pak bych si musel toho paňáca dát sám... Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,127,390 návštěv