November 23 2024 17:41:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
SepiaX

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
V migu a mirage se morduješ se zaměřením na radaru pro korektní odpálení a kolem si proletí veselý arkádový suchar kde stačí zmáčknout dvě tlačítka a je spolehlivě zaměřeno a odpáleno Úsměv

Mě osobně nevadí ani jeden druh způsobu létání, jeden je realističtější druhý spíše jen na taktiku bez simulace avioniky. Jen když se to zamíchá tak je to trochu hrušky s jabkama. Jsou tam určité společné platformy jak dosahy radarů, rušení, chování raket atd ... ale na souboje to úplně není ...

SepiaX
magot napsal:

jsem si nevšiml že byl v DCSku AI lajťas
www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/b67/Screen_160614_200121.jpg

Je i katalina, B17 a dalsi ale ta P38 je plna bugu, obcas je i neviditelna:-)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Nepa
COBRA_CZ napsal:
On tu nekdo vyzdvihoval BMS ? Šklebící se Ze mi to nejak uslo, ze pro tebe je zalostne no vypovida to dost taky o tobe te neumis uznat kvalitni simulator co se misto grafickych detailu zameruje na simulaci.
To ze FC3 je arkadovka tu neobhajis avionika je od doby vydani lomacu stejna , EOS jeste vyladily ze detekuje cile na nerealnych hodnotach to je dobrej progres.
A ze tu mame profi moduly , k cemu jsou kdyz vubec nejdou do sebe.
Jak jsem psal pises nesmysli a zalostnej jsi ty.

Hehe COBRA_CZ Ani len netušíš kto Mechan je. Prestaň tu tárať a otravovať ludí tvojimi invektívami, nie je tu na to nikto zvedavý. A jedine o čom hovori tvoj post je, že si ...

Mira
Čéče, nechci se do toho moc míchat, protože v BMS mám taky něco odlítáno, ale věř, že Cobra ví velice dobře kdo je Mechan Mrknutí

magot
Kdosi tam smolí Miga-23ML
i.imgur.com/7Ao9S9a.jpg
i.imgur.com/yWUAh7E.jpg
[img]https://s25.postimg.org/5hxy69tu7/Render_panel06.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/qsviajbyn/Render_panel07.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/avwqdtjkf/Render_panel08.jpg[/img] is not a valid Image.

Nepa
Pre mňa za mňa nech je aj majster športu a takzvaný expert na všetko, ale nech si odpustí osobné invevktívy a ak sa mu DCS nepači je to len a len jeho problém.

Aces_Wild
magot napsal:

Bohužel, SVKSniper oznámil, že bude pouze externí model bez kokpitu. Chce to kompenzovat modely zbraní a vozidel z dob Československa. :)

Koty
docela by mě zajímalo, co za problém to vlastně je s tím kokpitem...
HUD vypadá jako v MiG-29, možná to... Zamračený
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
žádnej problém, nemá čas

Koty
will be released without the cockpit. (Because of reasons I can't specify publicly)

Rien n'est parfait; c'est la vie!

313_Nevo
magot napsal:

"Kdosi" tu pise jak hotentot Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

313_Nevo
Mira, Saburo, kazdopadne, keby ste si to s tym nasledujucim BF este rozmysleli, tak dajte vediet Mrknutí

Mira
Budu tak nějak po očku sledovat dění ba Buddy Spiku a uvidíme jak se to vyvrbí..Ono, vždy před spuštěním ostrého kola, běží nějaký ten pátek testovací fáze, při které se právě zkouší různá vylepšení a nové scripty. Sice se toho neůčastní toliko lidu jako ostrého kola, ale na seznámení s principem a fungováním celé kampaně je to dostačující. Člověk aspoň ví, co potom v ostrém kole dělat..

Jo, kdyby měl někdo zájem o Nevadu ozvěte se a můžeme se nějak domluvit.
Upravil/a Mira dne 21-06-2016 08:31

COBRA_CZ
Nepa napsal:

COBRA_CZ napsal:
On tu nekdo vyzdvihoval BMS ? Šklebící se Ze mi to nejak uslo, ze pro tebe je zalostne no vypovida to dost taky o tobe te neumis uznat kvalitni simulator co se misto grafickych detailu zameruje na simulaci.
To ze FC3 je arkadovka tu neobhajis avionika je od doby vydani lomacu stejna , EOS jeste vyladily ze detekuje cile na nerealnych hodnotach to je dobrej progres.
A ze tu mame profi moduly , k cemu jsou kdyz vubec nejdou do sebe.
Jak jsem psal pises nesmysli a zalostnej jsi ty.

Hehe COBRA_CZ Ani len netušíš kto Mechan je. Prestaň tu tárať a otravovať ludí tvojimi invektívami, nie je tu na to nikto zvedavý. A jedine o čom hovori tvoj post je, že si ...

A ty asi nevíš kdo jsem já , jinak pana Mechana znám velmi dobře a taky vím že BMS neviděl ani z rychlíku tak už jen proto mi přijde dost zcestné psát o něčem že je to ubohé když ani nevím jaké má ten simulátor možnosti protože ho nikdy nezkusil a ani se o něj nezajímal , krom možná nějakého videa či zaslechnutí nečeho.
Dále já jsem oproti panu mechanovi , prošel od LOMACU až po FC3 a další DCS moduly takže vím o čem píšu což pan Mechan nikoliv kterej umí akorád tak 21čku a 15ku a vše co není ruské a DCS je na h.....
Proto je v mých očích žalostný právě on.

magot
Ale tak soudruzi, nehádejte se, dejte si přes držku v klidu v hospodě u piva Úsměv

SVK_Mechan
magot napsal:

Ale tak soudruzi, nehádejte se, dejte si přes držku v klidu v hospodě u piva Úsměv

Ale Cobra_CZ má pravdu předsedo.
Za modrou stranu nelítám, protože a to přiznávám, mám problém s Imp..jednotkama a neumím anglicky. Tudíž létám raději Ruské mašiny. Také jak píše, lítám max 2 stroje, další dva pro tzv. relax. Na vícero strojů bohu žel nemám pamatováka abych je jakž tak zvládal.

Aces_Wild
SVK_Mechan napsal:Ale Cobra_CZ má pravdu předsedo.
Za modrou stranu nelítám, protože a to přiznávám, mám problém s Imp..jednotkama a neumím anglicky. Tudíž létám raději Ruské mašiny. Také jak píše, lítám max 2 stroje, další dva pro tzv. relax. Na vícero strojů bohu žel nemám pamatováka abych je jakž tak zvládal.

Já zas nelítám ruský mašiny. Vylezu z ní vždycky na mol. A to jsem měl ještě povinnou ruštinu. Asi jsme dle logicky toho dospívajícího chlapce žalostný oba.

magot
S tím pamatovákem taky zápasím, udržuju maximálně dva stroje a to ještě mizerně
A-10C už jsem úplně zapomněl ..

Nepa
Tak ale A10C je na plný úvezok. Úsměv

313_Nevo
ok, tak ja budem zase po ocku sledovat toto vlakno Mira, ci sem nahodou nedas nejake echo Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,815 návštěv