November 23 2024 21:11:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
Jsem koukal že na NTTR nejsou licensovaný názvy některých hotelů
Hotel Mirage
[img]https://s25.postimg.org/5ub3nur0v/Untitled_1.jpg[/img] is not a valid Image.

COBRA_CZ
Jumbik napsal:

COBRA_CZ napsal:

Zifi napsal:

FC1 Su-25T mělo nejpokročilejší letový model jaký se tehdá dal létat a ostatní letouny z FC1 jsou letovým modelem na míle dál než současné BMS. Letový model bych opravdu nehaněl. Ale možná se pletu.

A jinak jsem si všiml, že se oživil UVP

To ano ale ta komunita byla úplně jiná , létalo se ve formacích , útočilo po skupinách , fungoval brevity ( což dneska 90% hráčů na public serveru ani neví co je ) a zkrátka bylo to celé přijemnější.
Dnešní blue flag , je to jedna velká mela bez plánování, taktických útoků a všemu co by mělo simulovat bojový konflikt , asi jsem moc náročný ale tohle bylo to co mě na Crimea Incidentu bavilo , letí se na jeden život , před každou misí hodinový briefing toho co má kdo udělat jaká je situace a jaké můžeme čekat letadla , ( protože jejich počty a hlavně počty munice byli dost značně omezené záleželo jaké strana měla ztráty a kolik toho vystřílela v předchozí misi).
No nic takového tu už nikdy nebylo a asi s dnešním myšlením pořadatelů v DCS ani nebude.

Že by to ty lidi, co to organizovali, plánovali a všelijak připravovali přestalo bavit? Možná také chtějí hlavně létat a ne jen sedět u obrazovky a dávat lidem příkazy. Za jakoukoliv organizací komunity je skryto hrozně moc práce ... většinou nevděčné práce.

Obdivuju Bimbáce, že vydržel tak dlouho. Přitom nedělá prakticky nic jiného než pozoruje jak létají jiní a dává jim rady.

U DCS bohužel chybí spousta nástrojů jak podobné události řídit a spravovat aniž by to daná osoba nepovažovala za druhou práci.

No plánů se účastnily všechny letky a plánovalo se jednoduše přes twidl ( či jak se to jmenuje Šklebící se ) každej řekl svoje načáralo se to probralo vyřešilo , pak šlo 90% lidí do mašin , pár díky funkčnímu LOTACU co tenkrát opravdu fungoval dělalo GCI , někdo stíhal někdo bombil ale všechny články fungovali a to vždy na 100% , hlavně prostě člověk nikdy nevěděl co proti němu letí za letadlo a jakou má munici , jednotky se pohybovali stejně tak PVO , kde bylo čisto najednou mohli být SA-13 , SA-8 .
Jako před 51. PVO klobouk dolů že toto dokázali zorganizovat a hlavně udržet v chodu , tenkrát nebyli ještě tak vymakané scripty a vše se dělalo poté přes záznam z tacwiew kde se počítala každá raketa a zničená jednotka a pak se to upravovalo v editoru , nakonec aby byla atmosféra 100% vycházeli jakoby noviny kde se byli popsané články a vývoji a situaci ohledně Krymské krize.
Proto se to taky letělo jednou za 14 dnů po dobu 3 hodin a bylo to dost infarktové 3 hodiny , přežít a splnit alespon z části ukol bylo dost náročné ve furballu ve kterém jsem se mnohokrát ocitl. Ale jak říkám od té doby jsem nic podobného co by mě uvrhlo do atmosféry kdy se mi potom co jsem zvládl 3 hodiny přežít klepala ruka a byl jsem zpocený až na pr.... nezažil.

313_Nevo
Cobra, nic nikomu nebrani sa zapojit, aj do toho BFlagu napr, a prispiet k organizacii. Myslim ze o dobrych velitelov je vzdycky nudza, ale mozem sa mylit Mrknutí

Btw co sa tyka organizacie, hodinoveho brifingovania na twidle, organizovaneho skupinoveho lietania, pouzivania brevity, pouzivania presnych postupov okolo letiska, hodinoveho debrifovania v tacview, atd. atd. tak vrelo doporucujem letku 312. Zaletel som si s nimi par misii (vzdy sa ucastnilo kopec ludi aj z MB2 napr.) a musim povedat, ze tak ako v skutocnosti, aj s nimi bola akcia len maly zlomok celej misie. A aj napriek tomu som sa vzdy kralovsky bavil.
Dlho som s nimi neletel, kedze nebolo casu. Ale podla fora vyzera ze maju prazdninovy rezim.

Mira ty ten BF lietas? Rozmyslam, ze bych sa zapojil, ale vskutku nemam cas to sledovat. Takze keby sa niekto nasiel, kto by to vsetko dianie okolo sledoval a potom by len dal echo ze kedy, co a ako sa leti, to by bolo super.
Viem, nie som moc narocny Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Mira
313_Nevo napsal:

Mira ty ten BF lietas?

Ano..já, Saburo + ještě kamarád, kterej sem na toto forum nechodí. Nebudu tady tvrdit, že jsme tam strávili hodiny a hodiny času, ale když jsme se sešli tak jsme tam na nějakou tu hodinku zaskočili. Saburo navíc odlétal celý Blue Case což byl Blue Flag s WW2 moduly a mne mrzí že jsem do toho nešel s ním.Takhle jsem se jenom účastnil tří kol v moderních letounech.
Co se týče akcí od 312.. já třeba o nich dobře vím, hodněkrát jsem pročítal jejich forum i s debrify, o tom jaká je příprava na samotný let atd..ale opět narážím na problém, který mně od toho odrazuje, a to je lítání proti Ai..nemám problém s tím, že to někoho baví, navíc právě ta " omáčka " kolem z toho může udělat realně vyhlížející akci, ale sestřelit Fpatnáctkou aičkové Sučko, prostě pro mne i přes to všechno okolo, není taková výzva jako jít s Su27 proti živáku v F15..chápejte nemyslím to zle, ale prostě neučím se lítat simy, abych se pak naháněl s Aičky. V letadlech které nejsou určeny k BVR, to proti nim díky jejich chování a letovému modelu není žádná prdel, ono když kolikrát vidím co to aičko dělá s takovým Sabrem nebo 109, to jsou manevry jak z leteckých stíhačů v boji Šklebící se, ale když si v misi proti moji plně nazbrojené F15 postavím 3ks Su27 tak to je většinou jasný průběh, ale když na Blue Flagu zažiju stejnou situaci, kdo se bude brzo houpat na padáku ? Jeden týpek ze Sučka a většinou kousek vedle něj i já Šklebící se Jak prostě ti lidé spolu létají organizovaně na TSku, nedej bože narazit na nějakou ruskou letku tak vám dokážou dobře naložit. No a já se prostě jen chtěl dožít toho, že mně třeba při letu v A10C společně z klukama z Black Eagles bude krýt sestava z české letky Top Gun, o kus dál budou provádět hlídkování kluci z MB2 či SVK a v tom ještě zamíchaní random piloti s vrtulníky provádějící potřebné výsadky,tihle všichni společně na jednom TSku kluků z Buddy Spiku co tohle maj na starost např. v channelu Czech speak, organizovaní jedním zkušeným člověkem, napojeným v TSku přímo na GCI, kterej by celý tenhle cirkus vedl.. Ale tohodle se asi nedožiju a svůj soukromý nazor, proč tomu tak není už mám..a proto se pomalu vracím k RoFku a příští kolo se mně už pravděpodobně týkat nebude Jaké a kdy bude se zatím neví. Orgové slibovali korea jets eru ( do toho bych rozhodně šel ) ale to asi nebude pravda, nicméně i přesto prý chystají spoustu vylepšení. Tak uvidíme..no myslím, že na sobotu ráno jsem se až moc rozpovídal Úsměv
Upravil/a Mira dne 18-06-2016 09:16

Mira
Navíc to vypadá, že se na příští kolo pravděpodobně zpřísní pravidla pro účast..( ověřené letky, nutné připojení na TS ) atd..
Upravil/a Mira dne 18-06-2016 09:23

SVK_Mechan
Páni Piloti.
Myslím si, že toto téma je o DCS. Nepatří sem hanění DCS a vyzvihohování BMS, které je opravdu pro mne žalostné. Neříkám že DCS je srovnání s reálem na 100 proc. FC3 někdo bere jako arkádu, ale nikdo vám neprozradí technoligie jak radarové, tak i zbraňové v těchto pokročilejších mašinách.
Máme taty velice věrohodné simulace letounů Mig-21,15,F86,L-39 + další dva vrtulníky dopře promakané.
Budou i další stroje.
Tak že mne zaráží, jak bylo psané výše, že si někdo DCS ani nezapne, tak ať si lítá v BMS a píše na BMS forum.

Aces_Wild
RAZBAM Mirage 2000C

Práce na INS pokračují.
Pokud uvidíte tuto zprávu na HUD je čas se vrátit na základnu. Znamená to totiž, že INS je poškozené a nelze navigovat.
i.imgur.com/4X7x01f.jpg

Zdroj

magot
SVK_Mechan napsal:

Páni Piloti.
Myslím si, že toto téma je o DCS. Nepatří sem hanění DCS a vyzvihohování BMS, které je opravdu pro mne žalostné. Neříkám že DCS je srovnání s reálem na 100 proc. FC3 někdo bere jako arkádu, ale nikdo vám neprozradí technoligie jak radarové, tak i zbraňové v těchto pokročilejších mašinách.
Máme taty velice věrohodné simulace letounů Mig-21,15,F86,L-39 + další dva vrtulníky dopře promakané.
Budou i další stroje.
Tak že mne zaráží, jak bylo psané výše, že si někdo DCS ani nezapne, tak ať si lítá v BMS a píše na BMS forum.

Naopak FC3 je dobrej základ pro mod scénu a takovej "template" jak by měl mod vypadat. S tím že využijí "červené" nebo "modré" scripty této arkádové avioniky.
Protože mod scéna zřejmě nikdy nebude schopna vytvořit projekt jako je např. A-10C nebo Mig-21 v takové detailu.
Když na této úrovni bude vytvořena F-16 nebo A-4 budu spokojen. Když časem ED pustí žilou a vypustí regulérní F-16 nebo AH-64 kterou maj ve scope budu ještě spokojenější Úsměv

alfik
Možná se mi budete smát, ale... co myslíte tím "brevity"?
Znám dva významy, jednak prostý překlad (brevity = stručnost), a potom v radiotechnice brevity = synonymum pro "přetížení frekvence množstvím přenášené informace, takže dochází ke ztrátě kvality informací ořezáním jejich kvantity", tedy to bych asi tak pregnantně ilustroval jako "když cpeš do rýny víc vody než proteče, tak část šplíchá všude okolo, a do cíle nedoteče".
Takže mě poučtě, CO PŘESNĚ pod tímto termitem rozumíte vy?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Mira
Zde jen ukázka brevity kodu ( určená slova, či výrazy pro radiokomunikaci ), doporučených používat při komunikaci na TS 104 phoenix serveu..

i.imgur.com/baC9mZt.jpg
i.imgur.com/4u0uT4q.jpg

takových stránek tam je celkem osm.
Jestli tyto kody někdo používá je věc druhá..

alfik
Čili platí překlad - jako stručnost. Díky.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

AJaromir
No, nejsem si jistý, ale na MB2 by měli mít brevity i s překladem. Kdyžtak se zeptejte Švejka nebo Paury nebo někoho z TopGunu

313_Nevo
alfik, podla toho ako to ja chapem, brevity je subor kodov ktore sa pouzivaju v radiovej komunikacii aby sa dosiahla spominana strucnost sprav a nedochadzalo k zbytocnemu zahlcovaniu frekvenice.
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

ukulele
Máte někdo komplet seznam i s překladem?

Mira
Tady jsem to nahrál, ale s překladem nepomůžu Úsměv
https://uloz.to/x...-codes-pdf
alfik - přesně tak
Upravil/a Mira dne 19-06-2016 21:11

ukulele
Díky

COBRA_CZ
SVK_Mechan napsal:

Páni Piloti.
Budou i další stroje.

On tu nekdo vyzdvihoval BMS ? Šklebící se Ze mi to nejak uslo, ze pro tebe je zalostne no vypovida to dost taky o tobe te neumis uznat kvalitni simulator co se misto grafickych detailu zameruje na simulaci.
To ze FC3 je arkadovka tu neobhajis avionika je od doby vydani lomacu stejna , EOS jeste vyladily ze detekuje cile na nerealnych hodnotach to je dobrej progres.
A ze tu mame profi moduly , k cemu jsou kdyz vubec nejdou do sebe.
Jak jsem psal pises nesmysli a zalostnej jsi ty.

magot
jsem si nevšiml že byl v DCSku AI lajťas
www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/b67/Screen_160614_200121.jpg

Mira
Jak by řekli soudruzi z PLR : " Och kurwa ! " Šklebící se

Aces_Wild
COBRA_CZ napsal:
On tu nekdo vyzdvihoval BMS ? :D Ze mi to nejak uslo, ze pro tebe je zalostne no vypovida to dost taky o tobe te neumis uznat kvalitni simulator co se misto grafickych detailu zameruje na simulaci.
To ze FC3 je arkadovka tu neobhajis avionika je od doby vydani lomacu stejna , EOS jeste vyladily ze detekuje cile na nerealnych hodnotach to je dobrej progres.
A ze tu mame profi moduly , k cemu jsou kdyz vubec nejdou do sebe.
Jak jsem psal pises nesmysli a zalostnej jsi ty.

Tohle tendeční srovnávání...
DCS se samozřejmě nezaměřuje pouze na grafický aspekt, viz. např. stávající práce na pozemním radaru. Mě teda osobně moc nebaví koukat na modely pozemních sil z minecraftu. A nemá náhodu BMS 4.33 dynamické počasí, tedy nezaměřili se i na grafiku? ;)
Že moduly vůbec nejdou do sebe je nadsazené. Pokud pominu, že chybí odpovídající mapa/bojiště, pak taková Dora/Kurfurst vs Mustang nebo MiG-15bis vs Sabre dokazují opak. Také ne všechny moduly se snaží být postaveny proti jinému stroji, viz. cvičné letouny. A že to lidi baví dokazuje i návštěvnost akrobatického serveru.
Už to tu bylo psáno a nejen to, FC3 používá SSM, tedy k dispozici jsou pouze nejzákladnější systémy, s BMS lze tedy rozumně porovnávat pouze letový model. A-10C by se ke srovnání hodila více, i když mi trošku uniká pointa celého srovnávání.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,969 návštěv