November 23 2024 20:18:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
BP_Iceman

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
Aces_Wild napsal:

O předělání Kavkazu se tu bavíme už několik stran. Přechod na nový engine terénu opravdu není jenom pár nových textur od Starwaye.
Z posledního Live Streamu - "Probably a lot bigger upgrade than you are guys expecting", což je opak toho, co tvrdíte vy. Mrknutí

No to opravdu není ... ale řeší jen vykreslování, neřeší primitivní nízko polygonové tvary terénu, nesedící silnice a řeky v některých místech, tisíce malých chybek umístění některých objektů a hádám že nikdo nikdy nepřemaluje textury pod městama. Ono jet v tanku městem je stále na zvracení ...

Aces_Wild
A co si teda myslíš, že ta konverze na T4 obsahuje?

magot
Způsob renderování krajiny, objektů, generické utváření kráterů, nové efekty, zvuky, optimalizace vykreslování, oblaka, počasí atd..

Neplést si pojmy upgrade na nový engine a oprava/ přepracování mapy.
Upravil/a magot dne 15-06-2016 12:18

Mira
Chlapi znáte nebo používáte někdo tento prográmek :
https://github.co...Standalone
mělo by to být něco jako IVC v BMS, a na mém oblíbeném Georgian serveru je to spuštěno..jen když vidím tu spoustu souborů, tož se bojím že instalace bude nad moje IT sílyŠklebící se

Aces_Wild
magot napsal:

Způsob renderování krajiny, objektů, generické utváření kráterů, nové efekty, zvuky, optimalizace vykreslování, oblaka, počasí atd..

Neplést si pojmy upgrade na nový engine a oprava/ přepracování mapy.

Souhlas. Neplést si EDGE s terrain enginem. To, cos popsal v drtivé většině zpracovává grafický engine (EDGE), nikoliv engine terénu.
Na T4 je momentálně postavený NTTR. V té kvalitě bude i Kavkaz. Mj. nové meshe, nové objekty, nové textury a údajné rozšíření mapy.

Mira napsal:

Chlapi znáte nebo používáte někdo tento prográmek :
https://github.co...Standalone
mělo by to být něco jako IVC v BMS, a na mém oblíbeném Georgian serveru je to spuštěno..jen když vidím tu spoustu souborů, tož se bojím že instalace bude nad moje IT sílyŠklebící se

Sice neznám, ale nachystanou verzi pro uživatele najdeš v adresáři install-build. Stáhni a někam rozbal ten zip. Teď nejsem u DCS, takže nemůžu potvrdit zda funguje, nicméně spustit to lze. Úsměv

AJaromir
Miro, na MB2 servru používají UniversRadio. Myslím, že to, co jsi popsal, funguje na stejném principu. Na podobném principu fungoval i TARS, ale jeho vývoj byl ukončen, jestli se nemýlím.

http://tacnoworld...versradio/

Jinak UniversRadio umí i částečně simulovat XPDR a IFF odpovídače a spolupracuje i s programem LOTATC
Upravil/a AJaromir dne 15-06-2016 15:20

Deschain
Lítate někdo Su-27 ? začalo se mi to líbit tak bych si s někým zaletěl online, prohloubil znalosti a tak Úsměv

312_strycekFido
Na SimpleRadio musí být nastavený TS server, jinak z toho můžou být bany za spamovaní.
www.312raf.com

AJaromir
Deschain napsal:

Lítate někdo Su-27 ? začalo se mi to líbit tak bych si s někým zaletěl online, prohloubil znalosti a tak Úsměv

FC3 moduly moc nelítám, ale umím je. Stačí odpoledne dojít na TS MB2 nebo SVK.

magot
Tak vyjma toho fm je to arkáda ten suchar a f-15

Deschain
magot napsal:

Tak vyjma toho fm je to arkáda ten suchar a f-15

tak já si klidně zaletím i něco jinýho Šklebící se

ukulele
A MiG 29, Su 25, A 10a nejsou arkády?

Aces_Wild
F-15C má už nějakou tu chvilku PFM...

magot
Celý FC3 je arkáda. Ale klidně to lítej, hlavně aby tě to bavilo ;-)
Krom toho suchar je dobrej na akrobacii ..

Jumbik
Arkáda... zkoušeli jste někdo hrát DCS v "herním" modu? To je teprve arkáda...

I FC3 v Sim modu je na hony daleko ostatním "hrám".

Aces_Wild
Opravte mne, pokud se pletu, ale z FC3 nemají PFM (Professional Flight Model) A-10A, Su-25T a MiG-29S. MiG je další v pořadí + nový externí model. To, že letadla ve FC3 nemají ASM (Advanced System Modelling) aka klikatelný kokpit, ale SSM (Standard Systems Modeling) z nich nedělá arkádu.

Znamená to tedy, že i ostatní moduly v DCS používající PFM (např. Mustang, Sabre, Huey,...) jsou arkáda? Pokud si tak nastavíte obtížnost, pak ano. Úsměv

Mira
Nic ve zlém, tohle je každého názor, ale třeba za mne , když porovnám simulaci systémů v FC3 a třeba v takovém BMS, tak mi z toho např. F15 vychází opravdu jako arkáda..letový model podle mne není vše, i ten neklikatelný kokpit bych odpustil, ale ty možnosti co BMS nabízí, prostě těm FC3 modulům do té simulace chybí..jasné, slyším názory, že BMS je striktně zaměřeno na simulaci jednoho letadla, beru..taková A10C už pro mne třeba arkáda není..ale prostě to zjednodušené ovládání u FC3 modulů jim v porovnání arkáda vs simulace lehce sráží body.

COBRA_CZ
Taky přidám postřehy , jak je psáno FC3 arkáda a žádný PFM to nezachrání , komunita ohledně toho jsou hráči stylu 3 klik start vzlet z taxovačky a jdu valit honit fragy , vysypu co mám, možná přitom neumřu RTB.
Co se týče chování raket ( nevím jak teď ale dva měsíce zpět kdy jsem s tím sekl) tak R-27ER hooodně moc degradovala a to co byl dříve jasný sestřel ted byl miss, stejně jako tepla , a borci když jsem se zeptal či je to normální se chvástali jak jsou top piloti a že musím umět manévrovat , tak jsem se dotázal či to že letadlo letí nízko nad zemí rovně a to že pustí salvu chaffu stačí na oblbnutí rakety mi bylo sděleno že se mám naučit lépe létat a pujde mi to taky.
Avionika a radar není taky uplně reálný a přijde mi dost zjednodušený , když to srovnám s BMS tak už to ani nepouštím.
SAM a jejich chování taky na špatné urovni , pálejí furt stejně , nonstop ozařují , žádný překvápko , vím podle RWR přesně kdy po mě vypálí a kolik mám času , to se taky za dobu co vyšlo FC1 nezměnilo.
No je to dost kritiky ale takto to vidím za ty léta co jsem se tomu věnoval a uspěšně s DCS skončil.

Jumbik
Stav v jakém je FC3 je dle mého názoru chtěný, aby to lákalo nové hráče z jiných her.

Pokud posadíte čerstvého člověka do A-10C, který do té doby hrál tak max War Thunder, tak z toho bude zmatený jak jelen v říji. To samé platí o Falconu... proč není tolik rozšířený, protože na první pohled a vyzkoušení odpudí většinu lidí.

Mira
Jumbik napsal:

Stav v jakém je FC3 je dle mého názoru chtěný, aby to lákalo nové hráče z jiných her.

Naprostý souhlas..

Co se týče Falcona, velká škoda. CZ/SK scena pomalu skomírá a at si kdo chce co chce říká, tento upadek začal se zrušením UVP resp. SimWorldu..ale to je už jiná kapitola.. Smutný
Upravil/a Mira dne 16-06-2016 14:28

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,717 návštěv