November 23 2024 22:24:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Aces_Wild
Carrier qualifications underway!

i.imgur.com/2FwVyLh.jpg

Zdroj

Kukuloo
Myslite ze tento rok by to s kockou slo?
Letka_13/Kukulo

Aces_Wild
Kukuloo napsal:

Myslite ze tento rok by to s kockou slo?

Leatherneck chtějí tento rok vydat Viggen, Corsair, F-14A/B s letadlovkou třídy Forrestal a MiG-21bis "verze 2" (vylepšení stávajícího modulu). Slibují teď pravidelný příděl novinek ohledně kocoura, pár obrázků, nějaké to info. Uvidíme. Koncem léta by pak měli oznámit podrobnosti o svém projektu "Pacifik".

magot
kdoví jak to bude jejich jedinej modul - jednadvacítku maj porád rozesranou nebo úplně nefunkční ...
když to půjde dobře tak dokončej beztak jen jedinej modul a to ještě v beta verzi, páč už máme červen ...

Mira
...a MiG-21bis "verze 2" (vylepšení stávajícího modulu)...

V čem by měla být "verze 2" vylepšena?

Mira
Proč v befku když pumpuju palivo tak mi nenarůstá jeho tlak Naštvaný Chtěl jsem ho zkusit, držím se přesně návodu, ale prostě at pumpuju jak pumpuju ta ručička se prostě nehne Smutný

Hoper
Aces_Wild napsal:
Starwayovo DLC
Informace o DLC v tomto příspěvku. Největší předělávka mapy Kavkazu ze zmíněných módů včetně ranvejí a budov. Bude aktualizováno pro budoucí předělávku Kavkazu od ED.

čili pokud se s tím nechci prdět, tak stačí vyčkat a ono se to při nějaké aktualizaci do hry dostane "samo" ?

Aces_Wild napsal:
MiG-21bis "verze 2" (vylepšení stávajícího modulu)

ta verze 2 bude v rámci stávajícího modulu ? Nebo další modul (další prachy) ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Aces_Wild
Mira napsal:
V čem by měla být "verze 2" vylepšena?
Hoper napsal:
ta verze 2 bude v rámci stávajícího modulu ? Nebo další modul (další prachy) ?

Jedná se o vylepšení stávajícího modulu. Nové a vylepšené zvuky, vylepšená obrazovka radaru, vylepšené osvětlení kokpitu, nový model pilota, výchozí livreje kokpitu, nové výchozí livreje, taktické číslování, úpravy externího 3D modelu, celkové zlepšení výkonu modulu, apod. Zkrátka jak psal magot, na MiGu je třeba ještě zapracovat. Úsměv

Hoper napsal:
čili pokud se s tím nechci prdět, tak stačí vyčkat a ono se to při nějaké aktualizaci do hry dostane "samo" ?

ED předělává mapu Kavkazu na T4 engine (v rámci aktualizace, pravděpodobně vyjde s DCS 2.5), pak pro to Starway aktualizuje svoje DLC, které je nutno instalovat manuálně přes JSGME.

Barthek vs Starway srovnávací video (od Bartheka, pouze léto).

Aces_Wild
DCS: F-5E Tiger II Live Stream - Navigace a přistání

Wags se včera pustil do 40ti minutového streamu. Ten se povětšinou točil kolem F-5E, ale i tak občas utrousil nějakou tu novinku.
Ze začátku se zaměřuje o podpoře VR pro DCS. Mj. přidána nová předvolba v nastavení grafiky a nová záložka pro nastavení VR.
Ikonky modulů - mapa Kavkazu je samostatným modulem, nové ikonky F-5E, F/A-18C a mapy Normandie.
i.imgur.com/Q8xScSL.png
Dále zmiňuje to, co bylo řečeno již minule a to, že předělání Kavkazu má momentálně prioritu s tím, že úpravy a vylepšení mapy NTTR budou následovat.
Zcela na závěr pak poukazuje na nový externí model MiGu-29, který by spolu se Su-33 měl dostat PFM.
YouTube Video

Mira
Ta ikonka Normadie je sice hezká věc, ale co to znamená pro nás běžné smrtelníky a uživatele? Lze toto brát jako indikátor " brzkého " vydání ? Známe z minulosti případ, kdy takto ukázaná ikonka rovnala se vydání modulu dejme tomu do půl roku ? Ještě mi tam chybí ikonka Spita..

Jumbik
Ikona F-5 byla vidět ještě před Vánoci co si pamatuji. Trvalo více jak půl roku, než se dostali do stavu před vydáním.

SepiaX
Miro neplas nam mozne potencionalni uzivatele jeden oportunista tu staci:-)) Vis jak dlouho lamu Permona na DCS? jeste ze to tu necte:-) Nakonec vsechno bude...
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Mira
SepiaX napsal:

Miro neplas nam mozne potencionalni uzivatele jeden oportunista tu staci:-)) Vis jak dlouho lamu Permona na DCS? jeste ze to tu necte:-) Nakonec vsechno bude...

Šklebící se nenene..já to nemyslel nijak zle, nedejbože ironicky. Opravdu mně to zajímá, protože já tohle s těma ikonkama nikdy nesledoval a pokud by to znamenalo vydání Normandie do půl roku budu spokojen. Jen se mi zdá, že dokud se tam neobjeví ikonka Hurrika tak stejně asi nemáš šanci Úsměv A já se včera poprvé odhodlal na ATAG a právě hledal Permona at mi kryje ten muj začátečnickej zadek..
Upravil/a Mira dne 13-06-2016 13:41

AJaromir
Ty lámeš peromona na DCS? Šklebící se

magot
Ikonky neikonky, stejně vždycky vydaj polofunkční betu a za rok za dva možná plnou verzi ..

SepiaX
Miro Permon je ted mimo PC. Uz ie nahlodan a cekam az se vrati mno a urrra na instalaci, dokonce zabrucel neco ve smyslu ze Mig 15 by zkusil ale ani nedycham aby necuknul:-)

magot
15ctka na začátek není dobrá, je to kobyla splašená ..
Albík je ideální na seznámení s dcs.

Jumbik
Já v DCS začínal na KA-50 Šklebící se ... podle mě záleží hlavně na tom, co se člověků líbí, ostatní přijde později.

SepiaX
Permonik je zkuseny prapilot on se stim porve:-)

AJaromir
Co já vím, tak všechny stroje v DCS marné. Co mě v něm opravdu naučilo létat, byly stroje Mig-21bis, mustang+dora+Kurtfurst a UH-1H
Upravil/a AJaromir dne 13-06-2016 16:04

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,432 návštěv