November 22 2024 10:37:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Warthog na otestování
Jumbik
Zdravím, hledám někoho z Ústeckého kraje či Prahy, kdo by měl Warthoga a byl ochoten mi ho ukázat. Přemýšlím o jeho koupi, ale bez vyzkoušení, zda se mi upgrade z X-55 vyplatí se mi do toho nechce. Rád Vás za to pozvu třeba na pivo a pokecáme. Úsměv

Nebo pokud víte o nějakém obchodě, kde by mi ho byli ochotni předvést, budu rád za každou radu.

magot
pm

Jumbik
Díky, napsal jsem ti.

Ostatní klidně pište dál, poptávka stále platí.

ukulele
Když to koupíš v Alze, tak to můžeš do 14ti dnů vrátit bez udání důvodu. Peníze ti dají hned. Přechod z X-55 se vyplatí. Je to rozdíl třídy a v případě smamotné páky tři třídy

Al CZ
Jak jsem psal jinde - v Alze v Praze v Holešovicích mají Hoga vystaveného sakum prdum i s monitory v Infinity (nebo jak se tomu nadává) a běží jim tam na tom BoSko. Tak si udělej výlet Úsměv Z toho že ti někdo ukáže páku v hospodě prd poznáš, nemluvě o tom že to chce i throttle. Jo ! A Thrustmaster má teď novinku - pedááály. Ale ještě u nich nemá cenu.

magot
Jsem teď v Alze byl a maj tam leda prd

LEON
To Magot: Ale můžeš ho vrátit do 14-ti dnů Šklebící se

https://www.rcfree.eu
magot
tj se s tím železem tahat tam a zpět to víš Šklebící se

ukulele
Tak kdo si hou koupí, tak už ho nevrátí... takže tahání odpadá

Jumbik
Já jsem samozřejmě myslel ukázat funkční doma a za to pak pozvu na pivo. Ukazovat v hospodě bych ho asi nechtěl. Šklebící se

Al CZ
Čtrnáct dní zpět tam měli Hoga vystaveného....

Jumbik
Tak jsem včera byl v Praze v Alze a opravdu ho tam měli. Byl k vyzkoušení i na hrách, ale DCS tam nahrané neměli. Úsměv

Každopádně páka je opravdu jiná třída, tu bych bral hned... plynovka, tam je s X-55 spíše nastejno. Tam kde WH nabízí lepší kvalitu, tam X-55 plynovka nabízí více tlačítek a os.

Každopádně pokud by měl někdo zájem o X-55 a někdo jiný by chtěl prodat Warthoga... jsem jedno ucho. Úsměv

ukulele
Plynovka Hogu je minimálně o třídu lepší. Měl jsem obě doma

Jumbik
Zifi napsal:

Plynovka Hogu je minimálně o třídu lepší. Měl jsem obě doma

V jakém smyslu? Plynovka u WH je kvalitnější z hlediska výroby, ale jak jsme psal X-55 nabízí více tlačítek a os. Každopádně WH je sympatičtější díky hatům.

U joysticku není o čem mluvit, WH je úplně někde jinde jak zpracováním (ergonomií), tak kvalitou a počtem tlačítek/hatů.

magot
víc tlačítek znamená lepší plynovka? Počítal jsi kombinace na hatech a dvě osy na ukazováčku?

ukulele
WH má více polohové přepínače. X55 má nepřesně sinchronizované plynové osy, protože nejsou dostatečně zafixované. Plyn u WH se dá posunout do idlu. Je toho spousta, ale nemám teď čas. Navíc ten pocit, když to držíš v ruce je úplně jinde

Jumbik
Já se tu nechci hádat... byly to moje první dojmy z deseti minut "ošahávání". Joy je na první omak jednoznačně lepší. U plynovky jsem si nebyl jistý, nebylo na čem otestovat v čem by byla lepší. Předpokládám ergonomie tlačítek a hatů stejně jako joy. WH plynovka má dvoupolohové přepínače což automaticky ubírá možné výchozí kombinace.

magot
hog má i polohy idle/ off, taky kovovou zarážku proti použití forsáže, nastavitelnost tuhosti, diodový indikátor, přepínače má dvou ale i tří polohové to vše programovatelné
Ty osy X,Y na ukazováčku jsou nenahraditelné např. u A-10 nebo S342 při ovládání ukazatele zaměření

Jumbik
Děkuji za vysvětlení. Tohle se těžko pozná dokud to člověk nepoužívá ve hře.

Inu jak jsem psal budu ho kupovat, otázka je kde a za kolik a jestli použitý, nebo ne. Moc lidí se ho nezbavuje...

ukulele
Prodávám knipl WH. Asi nečteš soukromé zprávy

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,055 návštěv