Chlapi, prosím Vás, může mi někdo polopatě vysvětlit v pár bodech jak aktivovat textury přes JSGME..jsem s tím nikdy nedělal, a už mne nebaví to po každé aktualizaci ručně přepisovat všechno znova..
1. Stáhni JSGME např. odtud
2. Z archívu rozbal pouze soubory JSGME.exe a JSGME.ini do adresáře instalace DCS
3. Vytvoř v instalaci DCS adresář _Mods (výchozí adresář, kde JSGME očekává módy je Mods, jenže tento adresář je již obsazen instalací DCS)
4. Otevři JSGME.ini a uprav řádku Name na _Mods, a řádku FullPath tak, aby odkazovala na instalaci DCS (viz. obrázek)
5. Spusť JSGME, vyzve tě k zadání adresáře s módy, tedy zadej _Mods
6. Stáhni JSGME kompatibilní módy, rozbal do adresáře _Mods a aktivuj
!!!VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Před každou aktualizací DCS deaktivuj VŠECHNY módy neboť je aktualizace může přepsat a pak to zlobí.
Upravil/a Aces_Wild dne 03-06-2016 16:28
Je to tak, je to Dubaj z připravované mapy Hormuzského průlivu.
DCS víkendové zprávy
Opět moc nesdělují. V nabídce je od 3.6.2016 do 6.6.2016 balíček A-10C s mapou NTTR za 59,99$ a 50% sleva na kampaň pro A-10C "16-2 Red Flag".
Dále oznamují, že prioritami jsou momentálně DCS 2.5, Spitfire a F/A-18C Hornet.
Na závěr video od jejich něměckého překladatele na téma F-5E Tiger II, který je stále možno předkoupit s 20% slevou a bonusem.
komplet mapa ovšem "zalidněný" výsek bude menší jako u NTTR a CC
[img]http://www.thebattlesim.com/new/images/Theater_Environment-1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.thebattlesim.com/new/images/Theater_Modeling-4.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.thebattlesim.com/new/images/Theater_Modeling-10.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.thebattlesim.com/new/images/Aircraft_Weapons-6.jpg[/img] is not a valid Image.
Všechny mody v složce _Mods (tu můžeš mít pojmenovanou jak chceš) musí obsahovat složku (tu můžeš mít pojmenovanou jak chceš - tzn. název modu) a tato složka musí odpovídat striktně vše co obsahuje struktuře DCS od nejvyššího adresáře čili od tohoto:
C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World
např. já tu složku mám nazvanou jsgmemods a vypadá to takto a funguje to:
C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\jsgmemods\Caucasus Map DLC by Starway\Mods\terrains\CaucasusBase\vfstextures
C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\jsgmemods\Caucasus Map DLC by Starway\Config\Effects
C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\jsgmemods\Caucasus Map DLC by Starway\Config\Terrain
Celá struktura.
Můžeš tam mít jakýkoliv mody ale musí přesně sedět na tu DCS adresářovou strukturu, nebo strukturu té které hry.
Chlapi díky..už funguje..chyba byla jak to už tak bývá mezi klávesnicí a židlí. Jak jsem ty textury rozbalil přímo do Mods tak vlastní cesta byla složka _Mods/Caucasus Map DLC by Starway/Caucasus Map DLC by Starway...atd..
stačilo odmazat.
RAZBAM Simulations Otázky a Odpovědi - červen 2016
RAZBAM hoši si pokecali s komunitou a zodpověděli pár otázek.
Otázka: Který modul, ne kterém právě pracujete, je nejsložitější?
RAZBAM: Programovací část ještě nezačala, ale AV-8B bude skutečnou výzvou.
RAZBAM: Souhlas, s M-2000C jsme si VELMI zmáčeli nohy, ale AV-8B rozhodně přinese novou výzvu.
O: Poskytlo ED nějaké informace o pozemním radaru který se chystá?
R: Ano a nemůže nic říci. Jsme vázáni NDA.
O: Mohli jste si pozemní radar již "osahat"?
R: Ještě ne. ED poskytne SDK a příklady až se budou cítit připraveni.
O: Jaký programovací jazyk používáte pro DCS?
R: C++ a samozřejmě LUA.
O: Myslel jsem si, že Mirage 2000 je podivnou volbou do doby než jsem se s ní prolétl a zamiloval si ji... něco dalšího v šuplíku co by mohlo příjemně překvapit a není běžným přáním hráčů?
R: Oznámení AT-27 je tím příkladem. A AT-27 je velmi schopné letadlo.
O: Můžeme očekávat Tucano jako další modul po Mirage?
R: Necitujte mne, ale AT-27 bude s největší pravděpodobností náš další modul.
O: Zmínili jste, že chcete vydávat dva moduly za rok. Znamená to, že se ho dočkáme tento rok?
R: To je náš cíl. Takže dalším modulem bude Tucano, ale nezapomínejte na Harrier. Záleží na rychlosti vývoje u obou letadel.
O: Máte nějaké plány do budoucna ohledně stíhaček čtvrté generace nebo další stíhačky východního bloku?
R: Mudhen je v plánu.
O: Dostane Mirage D2M?
R: Je to velmi pravděpodobné.
O: Máte nějaké plány ohledně WWII? (byl bych neskutečně vděčný za P-38)
R: No, ve skutečnosti jsem za Lightning, ale teď máme spoustu práce. Pracujeme zároveň na třech projektech, a to nemluvím o nutnosti dodělat Mirage 2000C.
O: Nějaké plány na mapy?
R: Ne.
O: Které jsou ty další rozpracované moduly?
R: Tucano, Harrier a Mirage III.
O: Někde jsem četl o komplexnosti Super Tucana v porovnání s běžným Tucanem. Zdá se, že je to zcela něco jiného. Za předpokladu, že pokračujete i na Super Tucanu, můžete z Tucana použít některé věci?
R: Velmi málo. Máme kód, co můžeme použít ale hlavním problémem je uživatelské rozhraní letounu. Mění se od letounu k letounu.
O: Jaká jsou vaše hlavní hlediska při rozhodování, které letadlo namodelujete jako další?
R: Mnoho. Naše schopnost (založena na nástrojích, dovednosti, lidské síle), zájmem komunity, atd.
O: Co se týká F-15E. Ta už má celkem hezky vypadající 3D model ve hře. Až začnete s prací, použijete tento nebo začnete od píky?
R: Používáme externí model od ED s naším vlastním kokpitem.
O: Když už mluvíme o Mirage III, předpokládám, že je ještě příliš brzo říci, ale kdy přibližně chcete Shahak vydat? Mnoho z nás je natěšených na více stíhaček třetí generace.
R: Sám jsi to řekl. Je ještě příliš brzy, ale možná koncem roku 2017.
O: Pracujete také na něčem jiném než letadla/zbraně? Např. lodě, tanky...
R: V tuto chvíli ne. Je zde šance na Leopard II MBT, ale to ještě daleko v budoucnu. Dokonce i ED na to není plně připraven.
O: Kdo mimochodem na Tucanu pracuje?
R: FM bude moje práce, systémy Zeuse.
O: OV-10?
R: Ne v blízké budoucnosti.
O: S Mirage 2000C se bavím více než jsem si myslel, že budu, když jsem ji kupoval. Ohledně radaru. Dočkáme se v budoucnu nějakých dalších vylepšení?
R: Zbývající práce zahrnují hlavně INS a MWS, nicméně je třeba přidat k radaru ještě několik drobností, které jsou vázány na pozemní radar od ED.
O: Které zbraňové systémy můžeme na Mirage III očekávat?
R: Shahak, takže můžete očekávat Shafir I, AIM-9B, raketové podvěsy a hloupé bomby.
O: Jaké tedy budou budoucí kroky po cestě s Dassault? Možná Mirage 4000, F1, Jaguar a další? Pravděpodobně mnoho let ve vývoji.
R: Jaguar je potrvzen, zbytek ne. Možná Super Etendard, ale na to je ještě příliš brzy.
O: Kdo je v RAZBAM nejlepším pilotem Mirage 2000C?
R: Rozhodně Prowler.
O: Slyšeli jste o Avro Shackleton? Pokud byste měli přístup k blueprintům a skenům, přemýšleli byste nad tím?
R: ...no, jaká zábava to musí být 5 až 8 hodin nad oceánem? Teda, v FSX to vlastně děláme, ale tady...
O: Které moduly tedy vydáte tento rok? Tucano?
R: Tucano a Harrier.
O: Co všechny ty přepínače vedle obrazovky radaru? Máte nějaké informace jak fungují a plány je namodelovat?
R: Přepínače na straně VTB se používají pro "Ground Controlled Interceptions". Některé z nich pravděpodobně rozfungujeme, protože mají souvislost s INS, ale v DCS nemají moc užitku.
O: Plánujete víceposádkovou podporu pro Mudhen?
R: To je na ED. Pokud nám dají nástroje, pak ano.
O: Jaký program používate na modelování a mapování letounů?
R: 3DSMax.
O: Mimo stáří, jaké jsou hlavní rozdíly mezi Mirage III a 2000C?
R: Avionika.
O: Myslím, že bylo zmíněno, že pracuješ na Mirage III. Také pracuješ na UV mapování a texturování nebo to necháš jiným?
R: Ano, pracuji na Mirage III, ale na UV ještě ne. Stále modelujeme.
O: Pokud namodelujete nějaké namáhání motoru, bude to parádní.
R: Samozřejmě!
O: Je v plánu i jiná varianta než jen IIICJ? Např. francouzská IIIC, IIIR(D) nebo IIIE.
R: E, neboť je celkem podobná s CJ.
O: Co si myslíte, že je limitujícím faktorem ohledně času, který modul zabare?
R: Informace a jak reálné to chcete mít.
O: Máte nějaké plány ohledně LHD? Vím, že to není úplně vaše odbornost, ale musím se zeptat.
R: O tom se mluvilo, ale žádné novinky nebo postup nemáme. LHD jsem udělal pro starý Aerosoft Seahawk/Jayhawk titul pro FSX.
O: Parádní práce na Mirage 2000, RAZBAM. Jedna otázka. Nějaká šance pro zákazníky, co si předkoupili Mirage 2000C, že by Mirage III byl bezplatný upgrade?
R: Promiň, ale bez šance.
O: Plánujete Mirage M5/50 po III? Belgické nebo Chilské by byly zajímavé?
R: V krátkodobém měřítku ne.
O: Jak se daří na A-6?
R: Aktuální 3D mesh bude zahozen a nový se bude dělat od píky.
O: Ohledně 2000. Je v plánu dvoumístná B verze?
R: Ne.
O: Harrier, který modelujete je AV-8B+, správně?
R: AV-8B Harrier II Night Attack.
O: Na čem Prowler na Harrieru pracoval, když si s námi psal?
R: Hlavní záďový podvozek, kokpit je z 90% hotov, exteriér je nejméně jeden měsíc od přidání do hry.
O: A co takhle Kfir. Speciálně Kolumbijská verze.
R: Mirage III Kfir porazila, takže ne v brzké době.
O: Ach. To je smůla, mohli jsme téměř replikovat výcvik pilotů u francouzkého letectva několik dekád zpět (Tucano > TB.30 > AJet > 2000B). Tucano bylo vyměněno za SR22 a Grob 120.
R: Pracujeme na AT-27 Tucano, ne na francouzské verzi.
O: Viděl jsem nedávno dokument o šestidenní válce a jsem na Mirage III tak nabuzen. Nemohu se dočkat až nám servery nabídnou souboj Mirage III vs MiG-21bis.
R: No, v tom je celá pointa modulu. LMAO
O: Nějaké plány pro mapu Izraele s vydáním Mirage III?
R: Ne od nás. Nemáme k tomu mometálně zdroje.
O: Znáte Restauravia? Vyvinuli úžasné IIIB a IIIC pro FSX.
R: Vskutku. V MS simulátorech jsem strávil 12 let a myslím, že je znám všechny (a velký respekt).
O: Co tím myslíte, že končíte s MS simulátorem?
R: Od nás již nikdy více moduly pro FSX/P3D.
O: To platí i na ohlášené FSX/P3D projekty?
R: Ne, ty budou dokončeny.
O: Ale věci z FSX budete nadále přinášet do DCS, jako A-6?
R: Je bezpečné říci, že jsme se přesunuli k DCS a hodláme zůstat jak jen dlouho budeme moci.
O: Mimochodem, ohledně 2000C, plánujete nějaké další úpravy FM? Např. si myslím, že letadlo ztrácí energii příliš rychle v porovnání s tím, co jsem zaslechl/zjistil od posádek.
R: To má na starosti cptsmiley, ale můžete si být jisti, že to bude tak blízko reálu jak nám jen ED dovolí.
O: Má Harrier na kterém pracujete A/G radar?
R: Nemá. Hlavním důvodem, proč jsme se rozhodli začít s tímto modelem než bylo původně zamýšleno (GR7/9), byl fakt, že vetšina zaměřovacích podvěsů a systémů podléhá utajení. Proto bylo rozhodnuto pro Night Attack verzi. Ale Sea Harrier možná také jednou dorazí.
1) Několik drobných korekcí textur, včetně hor, šumu a vzdálené textury v letním období.
2) Ranveje: Všechny textury ranvejí byly předělány. Textury ranvejí s vysokým rozlišením mají upraveny barvy. Původní textury s nízkým rozlišením byly nahrazeny novými s vysokým rozlišením a detaily.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
To jsou modely z lock-on asi na ně neměli ED práva. Měli by fungovat asi zhruba stejně jako ostatní FC2 letadla ... použitelné leda jako AI a to kdoví jestli. Prostě arcade. YouTube Video
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.