Kecám. Jsou vyrobeny z pevného kompozitu na CNC. Některé části jsou hliníkové a jinak prý mají 17 ložisek. Jinak je to celé potažené jakousi dřevěnou dýhou nebo čímsi. Již jsem upravil v předchozím textu. Jinak asi nejvýmluvnější recenze je na SimHQUpravil/a AJaromir dne 30-05-2016 19:54
Napíše se mail tomu Milanovi Šimudžovi. Je to firmička domácího typu. Je to prostě Milan a možná nějakej ten pomocník. Balíček přijde nějakým tím kurýrem.
Investice do kvalitních pedálů je podle mého výhodnější, než to cpát nešťastně do top grafik, které budou do dvou let výkonem stejně passé, zato pedály jsou téměř napořád.
Zifi, ty pedály tě přežijí.... Mě to vyšlo na cca 10 000Kč i s poštovným. Cestovaly teda sice 3 týdny z Chorvatska, ale došly. Ten Milan dělá ty pedály spíš jako koníček. Jinak je to truhlář, jestli jsem to dobře z jeho stránek pochopil. Jinak taky je to jeho druhá verze, měla by fungovat i na MAC a LINUX, akorát kalibrace prý funguje jenom na widlech.
Upravil/a AJaromir dne 30-05-2016 22:28
. Dobrý je, že jsou stavěné tak, že když se ti něco poruchá (krom konstrukce), tak jsi schopen si to sám celkem levně opravit. Je to celé rozebíratelné. Vyměníš ložiska, přepájíš pár součástek a pokračuješ dál...
V zásadě je potřeba říct, že jsou MFG na exit lepší než cokoliv jiného.
Proto jsem si je pořídil a nechávám je doma ležet aspoň do doby, než budu mít papíry na blaníka. Člověk nikd neví ... budou nebudou ... pedály.
Řeší se to pohledem na kuličku nebo si člověk prostě navykne. Mrtvý zóny vždycky zbytečně ubírají drahocenou dráhu posunu pedálu/joye, z čehož pak plyne větší nepřesnost resp. menší jemnost vstupu.
Pokud vím, tak v reálu nemají pedály resp. směrovka žádnou středovou aretaci. I když je fakt, že jsem na ní ze saiteků taky zvyklý.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.