November 24 2024 03:59:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
Hoper napsal:

třebas to Túčko chce hodný strýček Putin a tak půjde vše Mrknutí

to doufám Úsměv

Hoper
magot napsal:

Hoper napsal:

třebas to Túčko chce hodný strýček Putin a tak půjde vše ;)

to doufám :)

Pokud to Tu někdo udělá, tak lítat na něm na "full real" bude tak nějak "na plný úvazek". A třebas já nejsem schopen se dokopat k lítání na 15tce, ač bych docela rád...
Ale líbilo by by se mi, né že ne :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

AJaromir
Asi, jak píše Hoper. Vím, jak je obtížné uřídit ConcordeX od Flight Sim Labs, protože se musíte non-stop drbat s nastavováním paliva a trimováním celého stroje jeho neustálým přečerpáváním z předních nádrží do zadních a naopak...Něco podobného by měla mít i TU-22M3. To je prostě už stroj, který díky svému analogovému řízení skutečně bez nějakého pomocného autopilota nepůjde řídit jen jedním hráčem, protože ten workload se fakt nedá..

Aces_Wild
Starway se rozepsal na téma jeho textur a budoucnosti s nimi

Všem děkuji za trpělivost, ale opravdu se nad tímto musel řádně zamyslet. Takže zde je plán:

Založím wordpress stránku, kde budete moci přispívat. Celý balíček textur je nyní pozastaven, dokud nebude přispěno 2000$. Až se tak stane, T3 balík bude uvoněn pro celou komunitu zdarma. Jakmile množství příspěvků dosáhne hodnoty 3000$, uvolním za stejných podmínek T4 balík.

Upozorňuji, že i přes to, že tyto textury nezískaly oficální status, stále se nejedná o mod, ale plnohodnotné DLC. Věnoval jsem tomu přes rok úsilí, spousta koleček korekcí s ED a dokonce to ohrozilo mé zaměstnání. Proto nemohu DLC vydat zdarma. Doufám, že to chápete.

Vše nejlepší,
Starway

Originální zpráva

magot
J10A mod, jakási beta verze, kokpit ze suchara ...
[img]http://s25.postimg.org/4y5ucr70v/Screen_160524_221001.jpg[/img] is not a valid Image.

magot
to je prd na foru jsem viděl screen že někdo letěl 34 000 km/h s M2000 Úsměv

magot
tohle je ale vypečený!
YouTube Video

kvitek
Nejdřív jsem měl málem infarkt, že už je to jako tady, ale pak mi ta zpráva byla nějaká povědomá a koukám, ona je rok stará :-D

Aces_Wild
kvitek napsal:

Nejdřív jsem měl málem infarkt, že už je to jako tady, ale pak mi ta zpráva byla nějaká povědomá a koukám, ona je rok stará :-D

To jsem ale blb. Je to tak. Poznámka pro sebe: na kocovině se do větších akcí nepouštěj.
Omluva pánové.

ukulele
SA342M Gazelle je na Steamu s 10% slevou

AJaromir
Magote, asi budu za blba, ale tu skladbu znám tak dlouho a ani nevím, co je to za skladbu Šklebící se

1stCL_Fucida
Nejsou to nějací Piráti z Karibiku?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AJaromir
Nene, toto bylo ještě před piráty, už jako tématická hudba k battlefield 1942

alfik
No ona JE to hudba z Battlefieldu - a nejspíš byla složena spec. pro tuto hru. Pohledáme... pogůglíme... a vypadlo mi jen že "práva má © Ea/Digital Illusions all rights reserved" a "Artist: Dice (Digital Illusions)".
Klasika. Ten kdo to vytvořil není důležitý. Právní odd. firmy která "má práva" bere vše. No, ještě že alespoň udávají kdo to nahrál.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
ale zajímalo by mě kde na to vzali práva piráti ....
YouTube Video

magot
Ten radar hotfix na Mig-21 se nachází už v DCS world update? Nebo je po každém update potřeba zase ten hotfix stahovat?

AJaromir
Wags letí v F-5E tiger
YouTube Video

ukulele
Na zemi tak 30 FPS. Potom tak na konci videa neskutečné lagy. Navíc pouze 720p. Jestli má tohle člověka navnadit na koupi, tak nevím. Marketing by asi šel lépe promyslet

magot
Mě to teda takhle nelaguje, ale nad Vegas je FPS na pikaču.
Hlavně aby zprovoznily tu jednadvacítku na Nevadě, jinak tam bude F-5 zase na hovno ...

ukulele
Mig-21 nemůže nad Nevadu?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,619 návštěv