třebas to Túčko chce hodný strýček Putin a tak půjde vše ;)
to doufám :)
Pokud to Tu někdo udělá, tak lítat na něm na "full real" bude tak nějak "na plný úvazek". A třebas já nejsem schopen se dokopat k lítání na 15tce, ač bych docela rád...
Ale líbilo by by se mi, né že ne :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Asi, jak píše Hoper. Vím, jak je obtížné uřídit ConcordeX od Flight Sim Labs, protože se musíte non-stop drbat s nastavováním paliva a trimováním celého stroje jeho neustálým přečerpáváním z předních nádrží do zadních a naopak...Něco podobného by měla mít i TU-22M3. To je prostě už stroj, který díky svému analogovému řízení skutečně bez nějakého pomocného autopilota nepůjde řídit jen jedním hráčem, protože ten workload se fakt nedá..
Starway se rozepsal na téma jeho textur a budoucnosti s nimi
Všem děkuji za trpělivost, ale opravdu se nad tímto musel řádně zamyslet. Takže zde je plán:
Založím wordpress stránku, kde budete moci přispívat. Celý balíček textur je nyní pozastaven, dokud nebude přispěno 2000$. Až se tak stane, T3 balík bude uvoněn pro celou komunitu zdarma. Jakmile množství příspěvků dosáhne hodnoty 3000$, uvolním za stejných podmínek T4 balík.
Upozorňuji, že i přes to, že tyto textury nezískaly oficální status, stále se nejedná o mod, ale plnohodnotné DLC. Věnoval jsem tomu přes rok úsilí, spousta koleček korekcí s ED a dokonce to ohrozilo mé zaměstnání. Proto nemohu DLC vydat zdarma. Doufám, že to chápete.
Na zemi tak 30 FPS. Potom tak na konci videa neskutečné lagy. Navíc pouze 720p. Jestli má tohle člověka navnadit na koupi, tak nevím. Marketing by asi šel lépe promyslet
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.