November 24 2024 11:54:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Letka13TD_Luky

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Rumcajs
Komentáře k implementaci směrovky pro vrtulová letadla najdete v mnoha poznámkách od Crumpa na IL2 foru. Je to sice na IL2 fóru, ale je to popsaný hezky. Nebudu se rozepisovat, protože to neumím jako Crump, ale jeho závěr byl ten, že směrovky jsou tak blbě, že by ty letadla nikdo nepustil do vzduchu. Ostatně si zkuste vzlet bez asistence. A to že to dokážete, to vůbec neznamená, že se to opravdu chovalo tak nesmyslně. Jak jsem řekl, najděte si Crumpovo komentáře zejména k Doře.

Ano, směrovka v BOSku taky není dobře. Nebo není dobře u některých letadel. Ono je vždy jen přiblížením k realitě, ale u některých letadel je to spíš vzdálení. Už jsem o tom psal, že hezky je to vidět v porovnání Bf 109 E7 versus F2, F4, G2. Ani E7 není úplně dobře, ale je to řekněme blízko očekávání.

Směrovka v CloDu může být k realitě dost možná nejblíž.
Non est specifica

Mira
Škoda že tu není žádný majitel té ořezané verze. By mne zajímalo jak trnitá může být cesta k Bf 109G2..

magot
MiraCZ napsal:
By mne zajímalo jak trnitá může být cesta k Bf 109G2..

Zhruba jako Ješuova cesta na Golgotu ...

Mira

Zhruba jako Ješuova cesta na Golgotu ...

Tak to dík, to bych nechtěl zažít Šklebící se

Aces_Wild
MiraCZ napsal:
Škoda že tu není žádný majitel té ořezané verze. By mne zajímalo jak trnitá může být cesta k Bf 109G2..

Zrychlit čas, autopilot, ALT+TAB. Opakovat do odemknutí G-2 a zachovat si při tom zdravý rozum. Nejnáročnější část.

Mira

Zrychlit čas, autopilot, ALT+TAB. Opakovat do odemknutí G-2 a zachovat si při tom zdravý rozum. Nejnáročnější část.

Myslím, že pokud je někdo schopen vrazit do všech těch hejblátek, rozhlížetek, zobrazovadel a shluku barevných pixelů poskakujících po monitoru, které vnímá jakožto nejlépe a nejvěrněji zpracované modely svých oblíbených létacích strojů min. 25 000 ( každý si dosadí libovolnou částku a měnu ) korunek českých, tak už žádný zdravý rozum nemá Šklebící se
Hrozí totiž že mne tento očistec čeká..

Strangy
Ještě bych měl dotaz. Jak je to s komunikací s věží (vzlet, přistání). To funguje nějak automaticky? Je divný, když nad tím člověk nemá kontrolu, ve starým "šturmovi" to byl standard Zamračený

Mira
Tak chlapi..já vám nevím..hra koupena přes elektronickou distribuci z těch stranek co tady olda postoval, zaplaceno 309 kč, aktivováno přes steam a jsou tam všechny letadla, teda krom La5 a FW109 Úsměv

Baron
Tak to bud rad Úsměv
Hals - und Beinbruch!

ukulele
Miro nemůžeš věřit všemu co tady kdo napíše

magot
No tak to je dobrej kauf, ty židobolševici to prodávaj za 50 USD tj. 1200,-

Mira
Jenom doufám, že se zítra neprobudím a nebude tomu jinak..ale v profilu mam normálně zapsano u licenčního klíče Standart edition..

TozziFan
Ale no tak Aces ...
Zifi napsal:
... nemůžeš věřit všemu co tady kdo napíše

kua Zamračený kde je ten post ?

Aces_Wild
TozziFan napsal:

Ale no tak Aces ...
Zifi napsal:
... nemůžeš věřit všemu co tady kdo napíše

kua Zamračený kde je ten post ?

Úsměv Zifi ten jeho "názor" na FM v BoS smazal a já svůj dotaz. Škoda, zajímalo mě, co z toho tentokrát bude. Mrknutí
Upravil/a Aces_Wild dne 05-05-2016 14:37

Rumcajs
Zifi napsal:

Mira napsal:

Ještě jedna věc..nevím jestli jste tohle někdo četl, jako že asi ano, jen by mne zajímal objektivní názor zdejších létavců na hodnocení toho chlapce..
http://www.twomor...m-options/

Parádní porovnání simů. Naprosto s tím souhlasím. FM v BOS je podle mě tragédie... škoda. Když se to změní, tak možná ještě nainstaluju
Hehe Zifi, tohle je super. Především on netvrdí, že FM v BOSku je tragedie. Navíc je asi dost jasné, že o tom víš kulový, protože FM v BOSku je reálně lepší než v CloDu a pokud je řeč v vrtulových letadlech, tak jednoznačně i proti DCS. Proč? FM v CloDu obsahuje některé zásadní chyby, které vznikly již před TF a TF některé z nich fixovalo tím, že do toho vnesli jiné chyby (vytloukání klínu klínem). DCS je pak zaměřené na trubky a tyhle vrtulový věci mají roztodivně. ... Ehm směrovka třeba. Viz Crumpovo obsáhlé zpravodajství ohledně implementace směrovky v DCS.

Je celkem jasné, proč ti CloD přijde lepší. Ono to lítání střelba tam je totiž snazší (ehm, nesimuluje tolik aerodynamiky, co BOS/M). Možná je hezký, že se to tváří sofistikovaněji stran počtu simulovaných zařízení. Jenže co věrohodnost té simulace? Umíš ji posoudit? Nepřijde ti třeba divné, že s narůstající výškou stoupá spotřeba? Skok v charakteristice chladičů Bf 109? Asi o něm nevíš, že?

U DCS pak netuším, co přesně z pohledu WW2 na tom vidíš. Možná světlou budoucnost.

Zatím působíš jak brouk Pytlík.
Non est specifica

Mira

Miro nemůžeš věřit všemu co tady kdo napíše

Ale tak chlapi, nehádejte se Úsměv Řekl bych, že tohle byla reakce na to, že v té verzi BoS za ty tři kila, jsou jen dvě letadla a zbytek si člověk musí vylítat, jak tady bylo řečeno..
Co se týče porovnávání FM, to si právě nemůžu dovolit hodnotit, protože jsem právě spíš zaměřen na ty trubky. Proto jsem se taky zeptal, co na ten článek zkušenější..

ukulele
Já svůj koment smazal. Protože jsem jsem se nakonec rozhodl, že nebudu trápit samozvaného jediného objektivního všeználka Rumcajse. Ale asi ještě dříve jste na to stačili zareagovat. Bos má letový model tisíckrát na nic, protože se to jako stíhací letoun rozhodně nechová. Já řídil jen Cessnu, ale i ten plasťák se ve vzduchu choval korektněji. Rozhodně nekmital tam a spátky jako kyvadlo. Je to prostě tragédie a chápu, že to někdo může mít v oblibě, protože v online soubojích je to jedno, z důvodu, že obě strany mají FM stejně na prd. Ale komu jde o pocit z letu v letounu z WW2 tak, tak se tomuto "simu" zatím vyhne.
Je mi úplně jedno, že BOS lépe simuluje chování motoru než v Clodu. Rumecajsi a k tomu tvému "Je celkem jasné" .... prdni si do sáčku

1stCL_Novotny
Kdysi před lety jsem neodolal a řekl jedinému tady že je vůl. A myslím že si to Apo pamatuje do dnes.
Nezlob se Zifi, ale máš slušně nakročeno. A to celkově, ne tímto vláknem.
A ano jsem jistě arogant, všeználek, PC analfabet, a hlavně blb. Mrknutí

ukulele
Mě jenom dost provokuje, když ke mě někdo začne být osobní. Potom příjde moje reakce. A hodně lidem potom můžu připadat jako vůl. Co už

Aces_Wild
media.giphy.com/media/uqPDIEPMODKne/giphy.gif

Rumcajsi, něco na tom s tou směrovkou bude (odkaz na DCS World vlákno, ať to tu neplevelim DCS věcma). Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,438 návštěv