DCS World
|
AJaromir |
Přidané 30-04-2016 09:22
|
Diskutující
Příspěvek: 2947
Založený: 01.05.06
|
Já si myslím, že vzhledem k tomu, že je to early acess (tedy beta), tak ten letový model ještě nemají dopiplaný. Protože nevěřím tomu, že by se s tím nedal udělat kolmý vzlet a ne jenom dopředný. Zkoušel jsem s tím odpalovat rakety a to jde v pohodě.
Edit: co mě na fyzickém modelu mrzí, jsou ty šruby a nýty, že je to jenom textura a ne 3d model. |
|
|
|
magot |
Přidané 30-04-2016 09:45
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
mě to přišlo taky divný že se to cpe do předu.Je tam jedna quick mise kde se má odstartovat z heliportu v poušti a za heliportem je sráz dolů, samozřejmě s tím člověk spadne jak popojíždí po zemi a rozfláká se ..
Ale dá se s tím vzlétnou vertikálně, prostě za to člověk tak nějak plynule rychle vezme, energicky to dorovná na pedálech a je to ve vzduchu během 2 sekund.
Mě přijde že je celý rotor defaultně nakloněnej dopředu. Možná to zkusit před letem vytrimovat.
Mimochodem s trimem se dá regulérně létat, ani není potřeba páka a je to přesnější, páč to ovládání gazely je pěkně splašený
Zbraně jsem ještě nezkoušel, byl jsem rád že jsem s tím přistál ..
Upravil/a magot dne 30-04-2016 10:58
|
|
|
|
alfik |
Přidané 30-04-2016 11:11
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Mě přijde že je celý rotor defaultně nakloněnej dopředu.
U většiny (možná dokonce u všech) vrtulníků (myslím v reálu) je rotor vykloněný jak dopředu, tak do strany. Je to obdoba úhlu nastavení nosných ploch vůči trupu u letadel. Má to mít ten účiněk, že při dopředném letu cestovní rychlostí je trup jakž takž vodorovně v obou osách.
Takže sim se pravděpodobně snaží toto simulovat vč. účinků.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
AJaromir |
Přidané 30-04-2016 13:37
|
Diskutující
Příspěvek: 2947
Založený: 01.05.06
|
Jo, systém trimování se mi líbí. Je tam na výběr mezi klasikou (jako je u UH nebo MI-8) nebo pomocí kloboučku, jako je u letadel. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 30-04-2016 17:29
|
Diskutující
Příspěvek: 4049
Založený: 06.08.15
|
Program
Oznámení na ED fóru |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 02-05-2016 15:32
|
Diskutující
|
Leatherneck Mini-Development Update
AJS-37 Viggen se rýsuje, v květnu na něm prý značně zamakají a vydání jejich druhého modulu se blíží.
[img]http://www.leatherneck-sim.com/DeckCrewRangerThumbnail.jpg[/img] is not a valid Image.
Takto detailní postavy chtějí mít i ve hře.
Práce samozřejmě pokračují na Tomcatu a letadlovce třídy Forrestal. Jak psali v minulé aktualizaci, chtějí nabídnout co nejvíce animací postav jak jen to bude možné. Je ovšem pravděpodobné, že se nepovede tyto animace dokončit před vydáním CV-60/1/2 / Tomcatu, což je prý ale nezastaví před dalším zkoušením "Motion Capture".
[img]https://zippy.gfycat.com/BeneficialQuaintAmethystinepython.gif[/img] is not a valid Image.
Posledních několik týdnů pokračují práce na vylepšování trupu a hlavních strukturách CV-60/1/2. Leatherneck se zmiňuje, že i přes jejich zkušenosti s modelováním námořních objektů je CV-60/1/2 velkou výzvou.
[img]http://www.leatherneck-sim.com/Ranger_03.jpg[/img] is not a valid Image.
Než představí Viggen, mají dost "cool" materiálu o Tomcatu, který nám budou nabízet v následujících týdnech.
Celá zpráva s dalšími obrázky zde.
Edit: Ve vlákně se kdosi ptal, co je s F4U-1. Cobra847 odpovídá, že vývoj Corsair je dočasně pozastaven. Důvodem je nový terén, který se do EDGE chystá a prioritou je dokončení Viggenu, který vyjde před Tomcatem. Corsair chtějí nicméně do konce roku nabídnout.
Do konce léta nám pak Leatherneck hodlá nabídnou informace o jejich projektu "Pacific".
Upravil/a Aces_Wild dne 02-05-2016 15:48
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-05-2016 22:42
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
cože ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-05-2016 22:52
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
Jinak hejbající se pinďuláci a funkční výtah (tedy funkční ve smyslu "mého" vyvežení z podpalubí) by mne i donutilo si letadlovku(y) koupit ;)
A něco na to téma:
http://zpravy.akt...590604f2e/
:)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Mira |
Přidané 05-05-2016 07:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
Takže s takovou se letos Tomcatu asi nedočkáme.. |
|
|
|
Jumbik |
Přidané 05-05-2016 08:46
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 111
Založený: 04.05.16
|
Myslím, že letos bude od Lns jen Viggen a budeme rádi, že na Vánoce. Na foru psali, že F-4 je pozastavená, sice na krátko, ale je.
Mě nejvíce zajímá F-18C. Sice psali, že bude letos v Early access, ale jejich tajnůstkaření vypadá spíše na to, že letos bude k Vánocům možná verze 2.5. Což mě mrzí, protože se hrozně těším na A-7 od Razbamu a na té nezačnou dělat dříve než bude hotová F-18.
Včera, respektive dnes brzy ráno měl Thrustmaster akci, pozval lidi a novináře na letadlovku. Těšil jsem se, že ukážou náhradu za WH v podobě hotasu pro F-18C. To se nestalo a ukázali jen nový lowend a ohlásili pedály. Náhrada za WH bude až v roce 2020. |
|
|
|
Mira |
Přidané 05-05-2016 10:31
|
Uživatel
|
Co se změní s příchodem F18C ?..na onlinu přibude ve vzduchu amraamů Jen netuším jak to budou dělat kluci z 373 s jejich Blue Flag kampaní, kde Red only Su+Mig..už vidím jak Blue dostanou Horneta kolik to bude lítat za Red lidu..ale to nás čeká ještě za hooodně dlouho, tyhle problémy.. |
|
|
|
Jumbik |
Přidané 05-05-2016 10:58
|
Rozkoukaný
|
MiraCZ napsal:
Co se změní s příchodem F18C ?..na onlinu přibude ve vzduchu amraamů Jen netuším jak to budou dělat kluci z 373 s jejich Blue Flag kampaní, kde Red only Su+Mig..už vidím jak Blue dostanou Horneta kolik to bude lítat za Red lidu..ale to nás čeká ještě za hooodně dlouho, tyhle problémy..
Já se na ní těším z toho důvodu, že mě bude bavit se jí učit. PvP multiplayer mě popravdě moc nezajímá, na můj vkus se v něm pohybuje až moc horkých hlav.
Nicméně hlavní důvod proč je F-18C důležitá je, že bude hotový pozemní radar a Razbam tak začne dělat na A-7 To je éro, který miluji už od dětství. |
|
|
|
magot |
Přidané 05-05-2016 11:51
|
Fusioner
|
S hornetem přijde plně funkční letadlovka, pozemní radar, mapa zálivu, střely harpoon a měl přijít hotas.
Já to vidím na příští rok beta verzi ... |
|
|
|
Mira |
Přidané 05-05-2016 12:41
|
Uživatel
|
To je všechno hezký a krásný, samo že se taky těším, ale chtělo by to pořádnou dynamickou kampaň s podporou COOP. Ale netuším jaká jsou omezení enginu a zda by tohle vůbec zvládnul a utáhnul..
Holt zatím si musím vystačit s BMS a uvidíme co nabídne nový CAP 2, který by dynamickou kampan obsahovat měl, bohužel ale bez MP podpory.. |
|
|
|
Jumbik |
Přidané 05-05-2016 12:51
|
Rozkoukaný
|
Tak Engine to již v omezené míře podporuje, na ED foru je týpek, co dělá mod pro dynamickou kampaň zdarma. Prostě si to naprogramoval, ale nevím jestli jde i v MP.
Teď z práce ale link nedám, až budu doma tak se podívám jak pokročil. |
|
|
|
magot |
Přidané 05-05-2016 13:14
|
Fusioner
|
DCS je na kampaně na pikaču. Jednoznačně toto lítat v BMS. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 05-05-2016 13:42
|
Diskutující
|
AH-1 projekt pozastaven na neurčito
Jumbik napsal:
Tak Engine to již v omezené míře podporuje, na ED foru je týpek, co dělá mod pro dynamickou kampaň zdarma. Prostě si to naprogramoval, ale nevím jestli jde i v MP.
Teď z práce ale link nedám, až budu doma tak se podívám jak pokročil. MBot moc nepokročil. Dal jsi od DCS pauzu a vrátil se kvůli Gazelle a že údajně udělá nějaký ten update. Jak dlouho mu to vydrží, těžko říct.
Tady vlákno o Dynamic Campaign Engine, tady jeho vyjádření.
Dynamická kampaň pro MiG-21 od něj ke stažení zde.
Jumbik napsal:
Myslím, že letos bude od Lns jen Viggen a budeme rádi, že na Vánoce. Na foru psali, že F-4 je pozastavená, sice na krátko, ale je.
Včera, respektive dnes brzy ráno měl Thrustmaster akci, pozval lidi a novináře na letadlovku. Těšil jsem se, že ukážou náhradu za WH v podobě hotasu pro F-18C. To se nestalo a ukázali jen nový lowend a ohlásili pedály. Náhrada za WH bude až v roce 2020. Vidím to optimističtěji, a to, že Leatherneck vydá Viggen maximálně do konce června, resp. během května by měli vydat trailer a někdy odhadem v srpnu nám představí projekt "Pacific". Pokud stihnou, co se dušujou, že stihnou do konce roku, je to Viggen, Tomcat, CV-6x, Corsair a mapa Iwo Jima. O A-7 od RAZBAM mám pochybnosti, neboť mají priority na AV-8B a AT-27 Tucano.
Na SteamDB.info DCS World v DLC sekci je údajně vidět, co by mělo tento rok pro Steam vyjít.
Tu Thrustmater akci jsem sledoval a taky zklamání. Ukázali akorát nový plasťáky, vylepšená T.16000M FCS, samostatná plynovka a žádný info o Hornet HOTAS.
[img]https://pbs.twimg.com/media/ChpaoIKW0AASReL.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://pbs.twimg.com/media/ChpbnO_XAAA4lJ4.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 05-05-2016 16:47
|
Diskutující
|
Reakce na příspěvek od Rumcajse ohledně chování směrovky v DCS.
Zkouknul jsem si znovu "Revisiting Dora 9" s pilotem Luftwaffe Erichem Brunottem.
Což je úplně naopak. Bez brzd se nikam nedostanu. Asistenti vypnuty. Je tedy Dora před revizí nebo si toho pilota na pokec brali tak nějak zbytečně? |
|
|
|
Mira |
Přidané 05-05-2016 17:06
|
Uživatel
|
No..zajímavý. Nemít brzdy tak si to ze stojánky mašíruju přímo na políčko, ale to tu všichní víme..
Nemáš nějaké podrobnější info, vlákno, vyjádření někde z ofiko forka ?? |
|
|
|
magot |
Přidané 05-05-2016 17:25
|
Fusioner
|
To je nějaká novinka že se v reálu nepoužívají brzdy? Co vím tak u nás na letišti nikdo nepoužíval brzdy při pojíždění ani při přistání v cesnách, trenér atd.. Jen v emergency situacích .. |
|
|