November 24 2024 11:35:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
AJaromir
Já si myslím, že vzhledem k tomu, že je to early acess (tedy beta), tak ten letový model ještě nemají dopiplaný. Protože nevěřím tomu, že by se s tím nedal udělat kolmý vzlet a ne jenom dopředný. Zkoušel jsem s tím odpalovat rakety a to jde v pohodě.
Edit: co mě na fyzickém modelu mrzí, jsou ty šruby a nýty, že je to jenom textura a ne 3d model.

magot
mě to přišlo taky divný že se to cpe do předu.Je tam jedna quick mise kde se má odstartovat z heliportu v poušti a za heliportem je sráz dolů, samozřejmě s tím člověk spadne jak popojíždí po zemi a rozfláká se ..
Ale dá se s tím vzlétnou vertikálně, prostě za to člověk tak nějak plynule rychle vezme, energicky to dorovná na pedálech a je to ve vzduchu během 2 sekund.
Mě přijde že je celý rotor defaultně nakloněnej dopředu. Možná to zkusit před letem vytrimovat.
Mimochodem s trimem se dá regulérně létat, ani není potřeba páka a je to přesnější, páč to ovládání gazely je pěkně splašený Úsměv
Zbraně jsem ještě nezkoušel, byl jsem rád že jsem s tím přistál ..
Upravil/a magot dne 30-04-2016 10:58

alfik

Mě přijde že je celý rotor defaultně nakloněnej dopředu.

U většiny (možná dokonce u všech) vrtulníků (myslím v reálu) je rotor vykloněný jak dopředu, tak do strany. Je to obdoba úhlu nastavení nosných ploch vůči trupu u letadel. Má to mít ten účiněk, že při dopředném letu cestovní rychlostí je trup jakž takž vodorovně v obou osách.
Takže sim se pravděpodobně snaží toto simulovat vč. účinků.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

AJaromir
Jo, systém trimování se mi líbí. Je tam na výběr mezi klasikou (jako je u UH nebo MI-8) nebo pomocí kloboučku, jako je u letadel.

Aces_Wild
i.imgur.com/hHygQAC.jpg

Program
Oznámení na ED fóru

Aces_Wild
Leatherneck Mini-Development Update

AJS-37 Viggen se rýsuje, v květnu na něm prý značně zamakají a vydání jejich druhého modulu se blíží.

[img]http://www.leatherneck-sim.com/DeckCrewRangerThumbnail.jpg[/img] is not a valid Image.
Takto detailní postavy chtějí mít i ve hře.

Práce samozřejmě pokračují na Tomcatu a letadlovce třídy Forrestal. Jak psali v minulé aktualizaci, chtějí nabídnout co nejvíce animací postav jak jen to bude možné. Je ovšem pravděpodobné, že se nepovede tyto animace dokončit před vydáním CV-60/1/2 / Tomcatu, což je prý ale nezastaví před dalším zkoušením "Motion Capture".
[img]https://zippy.gfycat.com/BeneficialQuaintAmethystinepython.gif[/img] is not a valid Image.

Posledních několik týdnů pokračují práce na vylepšování trupu a hlavních strukturách CV-60/1/2. Leatherneck se zmiňuje, že i přes jejich zkušenosti s modelováním námořních objektů je CV-60/1/2 velkou výzvou.
[img]http://www.leatherneck-sim.com/Ranger_03.jpg[/img] is not a valid Image.

Než představí Viggen, mají dost "cool" materiálu o Tomcatu, který nám budou nabízet v následujících týdnech.

Celá zpráva s dalšími obrázky zde.

Edit: Ve vlákně se kdosi ptal, co je s F4U-1. Cobra847 odpovídá, že vývoj Corsair je dočasně pozastaven. Důvodem je nový terén, který se do EDGE chystá a prioritou je dokončení Viggenu, který vyjde před Tomcatem. Corsair chtějí nicméně do konce roku nabídnout.
Do konce léta nám pak Leatherneck hodlá nabídnou informace o jejich projektu "Pacific".
Upravil/a Aces_Wild dne 02-05-2016 15:48

Hoper
Aces_Wild napsal:
Když už jste mě poslali k ledu Cobru

cože ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Jinak hejbající se pinďuláci a funkční výtah (tedy funkční ve smyslu "mého" vyvežení z podpalubí) by mne i donutilo si letadlovku(y) koupit ;)

A něco na to téma:
http://zpravy.akt...590604f2e/
:)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Mira
Takže s takovou se letos Tomcatu asi nedočkáme..

Jumbik
Myslím, že letos bude od Lns jen Viggen a budeme rádi, že na Vánoce. Na foru psali, že F-4 je pozastavená, sice na krátko, ale je.

Mě nejvíce zajímá F-18C. Sice psali, že bude letos v Early access, ale jejich tajnůstkaření vypadá spíše na to, že letos bude k Vánocům možná verze 2.5. Což mě mrzí, protože se hrozně těším na A-7 od Razbamu a na té nezačnou dělat dříve než bude hotová F-18. Smutný

Včera, respektive dnes brzy ráno měl Thrustmaster akci, pozval lidi a novináře na letadlovku. Těšil jsem se, že ukážou náhradu za WH v podobě hotasu pro F-18C. To se nestalo a ukázali jen nový lowend a ohlásili pedály. Náhrada za WH bude až v roce 2020.

Mira
Co se změní s příchodem F18C ?..na onlinu přibude ve vzduchu amraamů Úsměv Jen netuším jak to budou dělat kluci z 373 s jejich Blue Flag kampaní, kde Red only Su+Mig..už vidím jak Blue dostanou Horneta kolik to bude lítat za Red lidu..ale to nás čeká ještě za hooodně dlouho, tyhle problémy..

Jumbik
MiraCZ napsal:

Co se změní s příchodem F18C ?..na onlinu přibude ve vzduchu amraamů Úsměv Jen netuším jak to budou dělat kluci z 373 s jejich Blue Flag kampaní, kde Red only Su+Mig..už vidím jak Blue dostanou Horneta kolik to bude lítat za Red lidu..ale to nás čeká ještě za hooodně dlouho, tyhle problémy..

Já se na ní těším z toho důvodu, že mě bude bavit se jí učit. PvP multiplayer mě popravdě moc nezajímá, na můj vkus se v něm pohybuje až moc horkých hlav.

Nicméně hlavní důvod proč je F-18C důležitá je, že bude hotový pozemní radar a Razbam tak začne dělat na A-7 Šklebící se To je éro, který miluji už od dětství.

magot
S hornetem přijde plně funkční letadlovka, pozemní radar, mapa zálivu, střely harpoon a měl přijít hotas.
Já to vidím na příští rok beta verzi ...

Mira
To je všechno hezký a krásný, samo že se taky těším, ale chtělo by to pořádnou dynamickou kampaň s podporou COOP. Ale netuším jaká jsou omezení enginu a zda by tohle vůbec zvládnul a utáhnul..
Holt zatím si musím vystačit s BMS a uvidíme co nabídne nový CAP 2, který by dynamickou kampan obsahovat měl, bohužel ale bez MP podpory..

Jumbik
Tak Engine to již v omezené míře podporuje, na ED foru je týpek, co dělá mod pro dynamickou kampaň zdarma. Prostě si to naprogramoval, ale nevím jestli jde i v MP.

Teď z práce ale link nedám, až budu doma tak se podívám jak pokročil.

magot
DCS je na kampaně na pikaču. Jednoznačně toto lítat v BMS.

Aces_Wild
AH-1 projekt pozastaven na neurčito

Jumbik napsal:

Tak Engine to již v omezené míře podporuje, na ED foru je týpek, co dělá mod pro dynamickou kampaň zdarma. Prostě si to naprogramoval, ale nevím jestli jde i v MP.

Teď z práce ale link nedám, až budu doma tak se podívám jak pokročil.
MBot moc nepokročil. Dal jsi od DCS pauzu a vrátil se kvůli Gazelle a že údajně udělá nějaký ten update. Jak dlouho mu to vydrží, těžko říct.
Tady vlákno o Dynamic Campaign Engine, tady jeho vyjádření.
Dynamická kampaň pro MiG-21 od něj ke stažení zde.

Jumbik napsal:

Myslím, že letos bude od Lns jen Viggen a budeme rádi, že na Vánoce. Na foru psali, že F-4 je pozastavená, sice na krátko, ale je.

Včera, respektive dnes brzy ráno měl Thrustmaster akci, pozval lidi a novináře na letadlovku. Těšil jsem se, že ukážou náhradu za WH v podobě hotasu pro F-18C. To se nestalo a ukázali jen nový lowend a ohlásili pedály. Náhrada za WH bude až v roce 2020.
Vidím to optimističtěji, a to, že Leatherneck vydá Viggen maximálně do konce června, resp. během května by měli vydat trailer a někdy odhadem v srpnu nám představí projekt "Pacific". Pokud stihnou, co se dušujou, že stihnou do konce roku, je to Viggen, Tomcat, CV-6x, Corsair a mapa Iwo Jima. O A-7 od RAZBAM mám pochybnosti, neboť mají priority na AV-8B a AT-27 Tucano.
Na SteamDB.info DCS World v DLC sekci je údajně vidět, co by mělo tento rok pro Steam vyjít.

Tu Thrustmater akci jsem sledoval a taky zklamání. Ukázali akorát nový plasťáky, vylepšená T.16000M FCS, samostatná plynovka a žádný info o Hornet HOTAS.
[img]https://pbs.twimg.com/media/ChpaoIKW0AASReL.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://pbs.twimg.com/media/ChpbnO_XAAA4lJ4.jpg[/img] is not a valid Image.

Aces_Wild
Reakce na příspěvek od Rumcajse ohledně chování směrovky v DCS.

Zkouknul jsem si znovu "Revisiting Dora 9" s pilotem Luftwaffe Erichem Brunottem.
i.imgur.com/Zq3Pcpw.png

Což je úplně naopak. Bez brzd se nikam nedostanu. Asistenti vypnuty. Je tedy Dora před revizí nebo si toho pilota na pokec brali tak nějak zbytečně?

Mira
No..zajímavý. Nemít brzdy tak si to ze stojánky mašíruju přímo na políčko, ale to tu všichní víme..
Nemáš nějaké podrobnější info, vlákno, vyjádření někde z ofiko forka ??

magot
To je nějaká novinka že se v reálu nepoužívají brzdy? Co vím tak u nás na letišti nikdo nepoužíval brzdy při pojíždění ani při přistání v cesnách, trenér atd.. Jen v emergency situacích ..

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,327 návštěv