Neoficiální DLC kampaně pro F-86F Sabre a MiG-15bis od Apache600.
Pro každý stroj vlastní kampaň. Obě kampaně sledují stejný příběh.
Vlastnosti "The Museum Relic" kampaně:
* 22 misí pro každou kampaň
* přes 400 řádků hlasových nahrávek pro každou kampaň od 17ti různých dabérů (celkem téměř 600 hlasových nahrávek pro obě kampaně; kvůli rozdílům mezi imperiálním a metrickým systémem musela být spousta nahrávek specifická pro danou kampaň)
* více než 160 stran brífinků s podrobným letovým plánem
* vlastní skiny/livreje
"Něco zkusim. Doufám, že to žaludek dá, abych se nepoblil." A pak tam loupne výkrut.
Na tuhle hračku se vážně těšim.
Něco málo z DCS moddingu: Barthek nechce zůstat pozadu za Starwayem a oznámil vývoj další verze svého "Ground Texture Mod", verze 6.0. Zde první WIP obrázky. Když to porovnám se Starwayem, tak mě to přijde koukatelnější. A levnější o $15.
Ty origo textury a ty od Starwaye jsou takové vyblito-zelené.
Jejich problém je že to jsou fototextury které nejsou vyčištěné a tak v nich jsou všelijaké fleky jiných barev. Z blízka vypadají hnusně. Z dálky občas některé pěkně ale ne všechny.
Ve srovnání s Nevadou nedejbože s BOS nebo ROF je DCS kavkaz na dost mizerné úrovni. Takže se ti to nezdá. Je to hnus.
Ty textury Kavkazu od Bartheka maj takovou zdravější barvu jsou i celkem vyčištěné a vypadají mnohem lépe než od Starwaye, sám si je sosnu a použiju
//edit ten mod rozesral textury na jiných verzích mapy summer, musel jsem pak dát repair, nepomohlo ani odstranění .. takže mažu ..
Upravil/a magot dne 20-04-2016 08:56
magot napsal:
//edit ten mod rozesral textury na jiných verzích mapy summer, musel jsem pak dát repair, nepomohlo ani odstranění .. takže mažu ..
U mě bez potíží, verze 1.5.3 stable. Instalace přes JGSME? Aktivuju si buďto Vietnam, Severní Evropu nebo Bartheka. Repair se tuším předělává a moc nemaká.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.