December 25 2024 07:47:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Letecky bar - CloD - reci bez ladu a skladu
310_cibule
Cos pro ně dělal, Rume? A proč to nevyšlo? Čistě pro zajímavost.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Shadowdeath
A můžeš se klidně rozpovídat víc, třeba co taková práce obnáší, co na to člověk potřebuje znát, v čem se to vůbec softí, apod.
Čistě pro zajímavost Úsměv
A třeba by se tady našel někdo, kdo by o to měl zájem. Ačkoliv já vím určitě, že to nebudu, v práci mě to stačí... a po práci si jdu radši zaběhat, než pořád sedět u té zpropadené bedýnky Šklebící se
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Rumcajs
Taková práce obnáší sezení na prdeli a čumění do počítače. Přitom tam člověk něco honí myší. Konkrétně jsem psal v C#. Není k zahození matematické a technické vzdělání.
Non est specifica

olda Olde maly
To by mě i docela zajímalo. Úsměv

TozziFan
Takže TF nakonec zazdil loupežník Cool

clone9cz
Prdlačky. Švec je to.

Vyhoření programátra je na CLOD téměř jisté do jednoho roku. Jednak je sám proti n grafikům a druhak za tu dobu přijde na to, že ty grafiky, s ohledem na rozsah prací na každém letadle, neudolá. Tohle bylo zjevné, když se po vydání začaly publikovat screeny s pozemákama a po půl roce stále nefungoval multiplayer.
Upravil/a clone9cz dne 24-03-2016 12:36

http://www.wwii-illusion.net
falkon
magot napsal:
U Lofta nepochodilo ani DT ani TF - prozatím. Ač sliboval ... oboum teamům. Muselo se vejš na sekretariát.
Pak DT uspělo. A uspělo ještě v jedné věci která zatím není na veřejnosti.
Chyták byl v tom shánět lidi, známý a otravovat, otravovat a otravovat a když se neuspějeje u jednoho tak jít k nadřízenýmu Úsměv
U Lofta jsme otravovali tak 4x .... jen sliboval ..

Magote, chces zmenit svet? Prepisat dejiny?

Tak oslov ludi a prehovor kohokolvek na spristupnenie zdrojakov legalnym sposobom skupine ludi, ktory ju budu moct upravovat. Ani nevies ako by tym vzrastla sanca, ze sa CloD zacne vyvyjat! Mrknutí

Pretoze zatial su to len plane reci... tie by tu vedel pisat kazdy, od Opicaka cez Horrida po Teba...

Aktualny (dlhodoby -- vlastne uplne od zaciatku) problem je, ze robit zasahy do programu CloD-a vie aktualne robit len jeden clovek, a to tiez v obmedzenej miere (doslova "hacking"Mrknutí. Az vybavis zdrojaky, je to prvy krok k tomu, aby mohlo zacat programovat viac ludi => zrazu sa stihne spravit ovela viac veci ovela rychlejsie. Jednoducha matematika.

Tak co? Budes za hrdinu, ktory vzkriesil CloD?! Úsměv

magot
Já nehnu ani palcem, team TF má být aktivní a zkusit si věci zařídit.
Ne já. Mě je osud CLODa ukradenej. Kdyby mě nebyl CLOD ukradenej nechal bych se naverbovat do TF a vyvíjel nějakou aktivitu.
Nevěřím že se v dohledné době dá narovnat engine a vše okolo do rozumné podoby aby se tomu dalo říkat simulátor. Příliš mnoho práce.
Upravil/a magot dne 24-03-2016 15:56

falkon
magot napsal:
Mě je osud CLODa ukradenej.

Tak preco sa k nemu neustale vyjadrujes?! Mrknutí

magot
Proč ne? Úsměv

ukulele
aneb.. mě je CLOD ukradený.. kdyby mi nebylo ukradený, tak bych tady nepsal nesmysly

ukulele
Kdo ještě nemá, tak na steamu je na CLOD sleva 50%, takže prakticky zadara

Ajvn
Hoši rozchodím CLOD na Win- 8 ?

falkon
Ano

Ajvn
Vyborně, díky.

Pepe
falkon napsal:

magot napsal:
U Lofta nepochodilo ani DT ani TF - prozatím. Ač sliboval ... oboum teamům. Muselo se vejš na sekretariát.
Pak DT uspělo. A uspělo ještě v jedné věci která zatím není na veřejnosti.
Chyták byl v tom shánět lidi, známý a otravovat, otravovat a otravovat a když se neuspějeje u jednoho tak jít k nadřízenýmu Úsměv
U Lofta jsme otravovali tak 4x .... jen sliboval ..

Magote, chces zmenit svet? Prepisat dejiny?

Tak oslov ludi a prehovor kohokolvek na spristupnenie zdrojakov legalnym sposobom skupine ludi, ktory ju budu moct upravovat. Ani nevies ako by tym vzrastla sanca, ze sa CloD zacne vyvyjat! Mrknutí

Pretoze zatial su to len plane reci... tie by tu vedel pisat kazdy, od Opicaka cez Horrida po Teba...

Aktualny (dlhodoby -- vlastne uplne od zaciatku) problem je, ze robit zasahy do programu CloD-a vie aktualne robit len jeden clovek, a to tiez v obmedzenej miere (doslova "hacking"Mrknutí. Az vybavis zdrojaky, je to prvy krok k tomu, aby mohlo zacat programovat viac ludi => zrazu sa stihne spravit ovela viac veci ovela rychlejsie. Jednoducha matematika.

Tak co? Budes za hrdinu, ktory vzkriesil CloD?! Úsměv

ÚsměvMrknutíMrknutí

Aces_Wild
Tak se zdá, že o vývoj CloDu zájem je. Nedávno žádali o programátory C# a dnes děkují za zájem s tím, že našli dostatek žadatelů.

Rumcajs
Aces_Wild napsal:

Tak se zdá, že o vývoj CloDu zájem je. Nedávno žádali o programátory C# a dnes děkují za zájem s tím, že našli dostatek žadatelů.
Jestli vono C# programování není použitý jen na některý části. Jádro bude určitě v C++ a na to maj téměř jistě ten zásadní nedostatek lidí.
Non est specifica

Paulus
Našel jsem jak dostat do Spitfire IIa 20mm kanon. Je to přetaženo ze Bf 109 a kanon není vidět. Střílí to dobře. Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Lanc
Paulus napsal:

Našel jsem jak dostat do Spitfire IIa 20mm kanon. Je to přetaženo ze Bf 109 a kanon není vidět. Střílí to dobře. Mrknutí

Dam ti kontakt na suseda cez pm. Tomu sa to podarilo dostat do kazdeho kridla. To len aby si nelietal s jednym kanonom. Mrknutí

http://squadron.achileus.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,133,514 návštěv