November 23 2024 22:29:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
magot
No sláva, dobrý zprávy. Takhle ta mapa bude mít úplně nový rozměr, nebude to jen rovina s pár vesnicema.
A aspoň využijou ty budovy Kremlu co udělali už za času CLODa.

Rumcajs
Celkem rozumím, že Moskvu nedělali detailně. Kdyby se do toho pustili, dopadli by jako Ilja. Ten sliboval zázraky a pak musel chodit kanálama. Radši že máme něco, co lze reálně v přiměřeném čase dodat.

Ten FreeTrack není problém BOSka, to je problém FreeTracku. FreeTrack je již mrtvý soft a autor asi verzi pro 64b nedodá. Vlastně dnes už ani není důvod FT používat. Open Track je všestranně lepší.

Vlastně je to slušný výkon, že kluci dlouhodobě držej zvolenou kvalitu a termíny. Ukazuje se, že to maj slušně v ruce. Sice teď válčej se stabilitou verzí, ale doufejme, že to zas dorovnaj do stádia spokojenosti.
Non est specifica

Valec
Ku.va a to je zase co?Peska ma supr model poskozeni a skvele hit pointy.Nudil jsem se a tak jsem si zkousel zadniho strelce v Pesce poněvadž jsem v nem ještě nesedel.A ejhle co me nenapadlo,trosku si poskodim letadlo.Tady je vysledek.Asi me napadl roj meteoritu.Radsi kdyby dodelali Stalingrad poradne a nesrali se s necim jinym.
YouTube Video

CSW_Cassius Chaerea
Je to smutný.

Rumcajs
Hehe, jasně, ukazuje to, že zásahy se počítají statisticky. Prostě je trefený letadlo, tak se tak nějak vod voka poví, že něco šlo do ocásku a něco do křídel a něco třeba do motorů. Nikdo nepočítá trajektorie individuálních střel a kolize a tak podobně.

Smutný to není, je to prostě limit použité technologie. Šlo by to líp? Asi jo, jenže by to bylo drahé předělat.

Válec má vlastně být rád, že letěl Peškou. Peška je docela odolná. Být v Bf 110, ustřelil by si křídlo.
Non est specifica

1stCL_pbarry
že se zobrazí poškození křídla je samozřejmě špatně, ale otázka je, na co to má vliv.. Že si střelbou do ocasu odpálíš řízení mi dívný vůbec nepřijde.

Navíc jeden zásah UB dokáže 110, nebo emilovi upálit křídlo, takže tohle ještě úplně v klidu Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
CSW_Cassius Chaerea
1stCL_pbarry napsal:
Že si střelbou do ocasu odpálíš řízení mi dívný vůbec nepřijde.
Divné to je, když je to asi na 80 zásah do toho samého místa. Tyhle oldshatterhandovkská poškození to je tak tupé...až to bolí.

Ajvn
CHlapci ja uznávám, že nejsem majitelem pravouhlého mozku, ale Je opravdu velmi logické že se vývojář pustí do práce na Bitvě o Moskvu s tím, že ví , že na vytvoření ústředního bodu: To jest samotného města - nemá peníze.

magot
Co má moskva společnýho se zmršeným damage modelem?

Ajvn
Asi jsem reagoval na něco jiného (výše).

ukulele
takže prakticky si to na DM jen hraje a žádný tam není .... ne tohle opravdu smutné je !

magot
1stCL_pbarry napsal:
že se zobrazí poškození křídla je samozřejmě špatně, ale otázka je, na co to má vliv..

mělo by to počítat snížení rychlosti (nabírání vzduchu do křídla) a snížení reakce na křidélka co jsem vypozoroval u pešky s poškozením vnitřní části křídel.
Jde o lehké poškození a dá se tím v pohodě lítat ...

Maj tam zkurvenou jenom posloupnost v poškozování objektů, tj když je zasažen trup je zasaženo i kořenová část křídla.
Ta by měla bejt separé ...

magot
Cassius Chaerea napsal:
Divné to je, když je to asi na 80 zásah do toho samého místa. Tyhle oldshatterhandovkská poškození to je tak tupé...až to bolí.

šak to řízení je asi 1cm kabel/ drát v průměru, trefit ho je umění no ne?

CSW_Cassius Chaerea
magot napsal:
šak to řízení je asi 1cm kabel/ drát v průměru, trefit ho je umění no ne?
Když střílíš na to samé místo, tak myslíš že se tam ten drát po chvilce objeví? Buď tam je a pak ho přestřelíš, nebo tam není pak prostřelíš díru skrz. Tímhle stylem by mohl Válec ještě vystřelit dalších 100 ran a třeba by dal PK pilotovi.

1stCL_pbarry
asi těžko půjde každý zásah na jedno místo Cassi. Tohle dokážeš dát na jeden hit, když dobře trefíš.

Se tady zas vytváří nějaká schíza ne. Zifi už je zase smutný, ajvn má pravoúhlý mozek, Válec si hraje na Oldshatterhanda a rudý gentleman mu přitakává.

Už by to chtělo Moskvu Mrknutí
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Ajvn
Šklebící seODPOVÍDÁTE NA Battle of Stalingrad - žvanírna

Ajvn
No tak to mam teda fakt schizuŠklebící se

1stCL_Novotny
Nějak nevím, ale zrovna tohle jsem tu nečekal. Válec to nikdy nehodlal akceptovat, natož to létat. A holt teď když to začal poletovat teprve zjišťuje to na co už jsou ostatní dávno najetý.
A to ty samé reakce(jako máme na něj mi tady) měl když se někdo po pár letech na cokoli zeptal v CloD. Pak dokonce padalo i pár ostrých slov na naše hlavy. Od té doby to nelétám a jsem naprosto v klidu (myšleno CloD).
Válče prostě to tak ber a nebo se nesnaž objevit Ameriku a rovnou se na to vyser. Úsměv Není to dokonalé, stále je to malované pastelkama a a pořád to má neduhy z RoFu! Víc od toho nečekej, bo prostě není. Jediné je to že makaj na spoustě dalších věcí. Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 28-03-2016 14:01

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_pbarry napsal:

asi těžko půjde každý zásah na jedno místo Cassi. Tohle dokážeš dát na jeden hit, když dobře trefíš.
Bavíme se tu o situaci na videu. Kdy střílí na jedno místo a po "půl minutě" si ustřelí kontroly. Je to pí na entou.

Aces_Wild
Rumcajs napsal:
Nikdo nepočítá trajektorie individuálních střel a kolize a tak podobně.
Individuální trajektorii střel umí počítat i War Thunder Dagor engine.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,459 návštěv