December 25 2024 20:12:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Letecky bar - CloD - reci bez ladu a skladu
magot
Zatím TF udělal pár efektů, leporelo obrázků a pár videií. Zas bych nepřeháněl ..
Až zrealizuje byť jen jeden nový létatelný letoun který bude odladěný, či vydá plnohodnotnou mapu, nové pozemní jednotky nebo rozšíření enginu pak se dá mluvit o tom že něco udělali.

310_cibule
Mýlíš se, magote. TF zprovoznili prakticky CoD pro on-line.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Problém TF byl v programátorech. Nevím jak teď, už to nějaký čas nesleduji. Ale měli mraky grafiků, modelářů, testerů ... ale programoval to snad jen Colander (nebo Collander?). A ten vyhořel a po vydání toho posledního patche se stáhnul s tím, že není jisté, zda se kdy vrátí. Takže jestli maj TFkové něco vydat, musej mít za Colandera náhradu, nebo by se musel vrátit. Navíc tý programátorský práce na nových letadlech je mnohem víc, než bylo s uchozením stávajícího CloDu. To proto, že každý letadlo obsahuje svoje vlastní programy na ovládání, animace a tak. Takže aby to zvládli, měli by mít takových lidí víc.

Vzhledem k tomu, že jsou skoupí na ukázání čehokoli, co by se chovalo živě (budíky, páky, řídící plochy ...), usuzuju, že tohle stále nemaj zvládnutý. A tedy že takové lidi stále nemají.

Nicméně držím palce. Graficky to je hodně hezký.
Non est specifica

olda Olde maly
magot napsal:

Zatím TF udělal pár efektů, leporelo obrázků a pár videií. Zas bych nepřeháněl ..

No a co. Já se rád kochám v očekávání věcí budoucích. Úsměv

Aces_Wild
magot napsal:

Zatím TF udělal pár efektů, leporelo obrázků a pár videií. Zas bych nepřeháněl ...
A je to tu opět, stejné plácání neznalého o TF. Tentokrát pomůžu tvé lenosti a nabízím odkaz na to nic, co TF udělalo. Např. Team Fusion 4.0 release notes. Mrknutí Pokud si dáš trošku práce, tak na jejich fóru najdeš podstatně víc...

magot
Aces_Wild napsal:

magot napsal:

Zatím TF udělal pár efektů, leporelo obrázků a pár videií. Zas bych nepřeháněl ...
A je to tu opět, stejné plácání neznalého o TF. Tentokrát pomůžu tvé lenosti a nabízím odkaz na to nic, co TF udělalo. Např. Team Fusion 4.0 release notes. Mrknutí Pokud si dáš trošku práce, tak na jejich fóru najdeš podstatně víc...

Mám to nainstalováno a vím moc dobře co tam je.
Nic tam není. Pár editací, pár efektů, kopie stávajích letadel ...
Ano je to krapet lepší než původní ILyův paskvil, ale žádný nový obsah to prakticky nepřidává. Nic zajímavého ...

Hlavně TF zazlívám neschopnost dokopat 1C k předání nástrojů a zdrojáků protože v 1C k tomu byly částečně nakloněni.

Kdyby byly trochu komunikativní dokopali by je třeba i přes kontakty v DT protože u nás tam lidi mají dobré kontakty na vedení 1C.
Mohli si ušetřit spousty času a práce s reverse engineeringem/ hackingem a dávno už se mohlo létat v nových strojích. Možná i v těch nevydaných ...
Upravil/a magot dne 22-03-2016 15:22

310_cibule
Ano, DT je v tomto ohledu lepší. Bude to takto stačit? :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Ne není lepší a z 90% už ani neexistuje, míním team který odešel. DT dělá v rámci možností jaké si zařídil a že to hučení do 1C v r. 2009 a 2015 mělo výsledky.
V TF nejsou horší programátoři nebo grafici.
Jenže v TF mohlo být všechno jinak ... Krom toho někteří z DT přešli do TF.

Aces_Wild
magot napsal:Mám to nainstalováno a vím moc dobře co tam je.
Nic tam není. Pár editací, pár efektů, kopie stávajích letadel ...
Ano je to krapet lepší než původní ILyův paskvil, ale žádný nový obsah to prakticky nepřidává. Nic zajímavého ...

Hlavně TF zazlívám neschopnost dokopat 1C k předání nástrojů a zdrojáků protože v 1C k tomu byly částečně nakloněni.

Kdyby byly trochu komunikativní dokopali by je třeba i přes kontakty v DT protože u nás tam lidi mají dobré kontakty na vedení 1C.
Mohli si ušetřit spousty času a práce s reverse engineeringem/ hackingem a dávno už se mohlo létat v nových strojích. Možná i v těch nevydaných ...
Kdo tam nechce vidět ty mraky odvedený práce, tak to prostě nenajde, i když mu dáš release notes pod nos...
Nevím, kde bereš ty informace o tom, že bylo/je 1C nakloněno k uvolnění zdrojáku, ale příspěvek od RAF74_Buzzsaw to celkem vyvrací.
There have been many contacts over the life of TF.

The people at 1C know quite well we would welcome access to the code, but have clearly decided not to provide it.

Perhaps this will change after the release of TF 5.0. We can only hope.

magot
Ale ano bylo odvedeno mraky práce - reverse engineering.
Vím to od Lofta že kdyby se TF ukázalo jako schopné dali by jim nástroje, atd ..
Jenže jak měli něco ukázat když se k tomu nedostali ...

ukulele
Magot tady z 90% procent vše jen kritizuje. Divím se každému, kdo na to reaguje

1stCL_Novotny
A proto Zifi reaguje! Šklebící se Mrknutí

JanoD
magot napsal:
Vím to od Lofta že kdyby se TF ukázalo jako schopné dali by jim nástroje, atd ..

bullshit...

313_Nevo
magot:

magot:

to ale neni totez, citim z toho miernu nesurodost Šklebící se

kazdopadne, treba magota a DT chvalit a oni sa urcite za TF u Lofta prihovoria, ze Pff
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Hoper
1stCL_Fucida napsal:

olda maly napsal:

Mě osobně to připadá hezčí, jak v BOSu. Nemůžu si pomoct. Úsměv

Vyšší DirectX myslím...

mně ten druhý obrázek skoro přijde, jako by to letadlo bylo fláklé na jiné pozadí
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
313_Nevo napsal:

magot:

magot:

to ale neni totez, citim z toho miernu nesurodost Šklebící se

kazdopadne, treba magota a DT chvalit a oni sa urcite za TF u Lofta prihovoria, ze Pff

U Lofta nepochodilo ani DT ani TF - prozatím. Ač sliboval ... oboum teamům. Muselo se vejš na sekretariát.
Pak DT uspělo. A uspělo ještě v jedné věci která zatím není na veřejnosti.
Chyták byl v tom shánět lidi, známý a otravovat, otravovat a otravovat a když se neuspějeje u jednoho tak jít k nadřízenýmu Úsměv
U Lofta jsme otravovali tak 4x .... jen sliboval ..

310_cibule
No jo, každý holt nemá žaludek na to, aby otravoval, otravoval a otravoval... Tak už jim to odpusť :-)

magot
No já už DT dávno balil když s pokrokovou taktikou otravování přišli soudruzi ze sovětského svazu Úsměv
Šlo mě spíš o to že kdyby se nám někdo z TF ozval že by jsme to zkusili zařídit, ale nikdo se nikdá neozval ... ale to už je jedno.

313_Nevo
jaa som to vedel, este sa nechate aj prosit Pff
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Rumcajs
Mě osobně TF zklamalo. Věnoval jsem jim půl roku intenzivního programování na nic. Nic proti nim nemám, nikdo mi neublížil ani já jim, ale půl roku práce vniveč mě rozhodně nepotěšilo. Když pak po mě chtěli programovat právě ty nový letadla, uctivě jsem se odporoučel do projektů v komerční sféře.
Non est specifica

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,135,964 návštěv