November 23 2024 21:37:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
RH_Killer
950 GTX 2 GB, 8GB RAM, i5 6600, SATA III TS128GMT S600 SCSI. Zvládá to víc než dobře. Ne, pc to fakt není. Je to Rusem a jeho paskvilem. SSAO a HDR FPS žrouty k ničemu už jsem dávno vypnul.

1stCL_Novotny
Nejsem extra odborník, ale jednu věc si pamatuji naprosto zřetelně.
" Zapomeň u Nvidie na číslo -50-!!!" Tohle mi pokaždé bylo připomenuto při nákupu GK pro PC na simulátory. Tak nevím zda ta volba N 950 GTX 2gb je zrovna to pravé ořechové.
U našeho koníčku se musí počítat s tím že označení "na hry je dostačující" je trochu jinde.
Ale to je jen můj pohled a netvrdím že to je tvůj problém.

ukulele
GTX 950 je někde na úrovni GTX 760.

magot
Killer napsal:

950 GTX 2 GB, 8GB RAM, i5 6600, SATA III TS128GMT S600 SCSI. Zvládá to víc než dobře. Ne, pc to fakt není. Je to Rusem a jeho paskvilem. SSAO a HDR FPS žrouty k ničemu už jsem dávno vypnul.

hmmm a zkusil jsi to i bez SSAO a HDR?
Upravil/a magot dne 20-03-2016 10:18

Baron
to Killer: neviem presne co ti vlastne BoS robi ale podla popisu to bude prave tvojim PC aj ked tvrdis, ze nie. Pricin moze byt vela - od neaktualizovanych driverov na graficku kartu az hardwareovu chybu. Netyka sa mrznutia hry, to je jednoznacne chyba BoS (nastastie u mna pomerne zriedkava), narazam skor na to sekanie obrazu. Len tak na okraj - mne BoS zacal sekat po poslednych driveroch pre nVidiu, verzia 364.51. Ked som ich vratil na starsiu verziu - 362.00, BoS znovu beha bez akychkolvek problemov s plynulostou hry

Pre tvoju informaciu - mam nVidiu GTX 670, v hre mam vsetko na maximum vratane zapnutych SSAO a HDR. Tiez mam aktivovany Cinema efekt.
Upravil/a Baron dne 20-03-2016 10:41
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Zifi napsal:

To je možné. Ale je to stále verze 50! A tím to hasne. Mrknutí Polemizovat zda si koupit starou 760 -nebo novou 950 je blbost. Pokud nehodláš doma provozovat osobní kino či psát na FB. Zde se jedná o náročné použití při velmi náročných programech, už to sakra pochopte. Úsměv Prostě když nemáš možnost investovat víš musíš počítat s tím že se také nikdy víš nedostaneš. Mrknutí

Fiks
Zifi napsal:

Jediný v čem 950 lepší je spotřeba.Jinak hluboko pod.

LEON
Hrubé porovnání GTX950 vs GTX760
http://www.hwcomp...e-gtx-760/

https://www.rcfree.eu
ukulele
Tomu jako říkáš porovnání Šklebící se. Třeba v Zaklínačí 3 má GTX 950 o 14% lepší výkon. Ale ta hra je optimalizovaná na tohle jádro. Každopádně ty karty jsou +- nic výkonově vyrovnané a víc to asi netřeba rozebírat. Myslím, že Rumcajs tady vysvětloval, že v BOS FPS nezvedne výkonější grafika než GTX 670. Pokud je to pravda, tak GTX 950 naprosto stačí
Upravil/a ukulele dne 20-03-2016 12:07

1stCL_Novotny
Zifi. Srovnáváš nesrovnatelné. Prostě to je Renolt a je novej, takže má klimu a míň žere než starej Opel. Ale nikdy to nebude starý dobrý Lamborgini. Mrknutí Už to chápeš?? A srovnávat to na jiných hrách je pro nás nepodstatné a naprosto zbytečné. Úsměv

ukulele
Psal jsem výkonově vyrovnané. Tím Zaklínačem jsem naznačoval něco, co ti asi nedošlo. Nechcou se mi rozepisovat souvislosti. Vidím, že jsi HW "odborník", takže těžko něco dál rozebírat

magot
Tak jestli to Killerovi v zaklínači nebude padat když bude lítat s FW-190 tak ať si nainstaluje zaklínače

1stCL_Novotny
Zifi napsal:

Psal jsem výkonově vyrovnané. Tím Zaklínačem jsem naznačoval něco, co ti asi nedošlo. Nechcou se mi rozepisovat souvislosti. Vidím, že jsi HW "odborník", takže těžko něco dál rozebírat

No konečně.

Baron
magot napsal:

Tak jestli to Killerovi v zaklínači nebude padat když bude lítat s FW-190 tak ať si nainstaluje zaklínače

Cool Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

RH_Killer
Sakra kluci co to tady řešíte? Hra mě jede na 60 FPS a to i se zapnutým SSAO a HDR. Nikde jsem nepsal, že mě to sestava nestíhá. Neškube naprosto nic. Hra zamrzá a mojí sestavou to není. Ano je je to BoSkem. Jo a Zifi to napsal správně. Ano 950 opravdu bohatě stačí. Jestli je tady někdo schopen vnímat škubání při 60 FPS a potřebuje víc, tak nejen že má nadpřirozený schopnosti, ale potřebuje i super grafárnu. Pak chápu. Tak ještě jednou. moje pc to stíhá naprosto v pohodě.

magot
Killer napsal:

Sakra kluci co to tady řešíte? Hra mě jede na 60 FPS a to i se zapnutým SSAO a HDR. Nikde jsem nepsal, že mě to sestava nestíhá. Neškube naprosto nic. Hra zamrzá a mojí sestavou to není. Ano je je to BoSkem. Jo a Zifi to napsal správně. Ano 950 opravdu bohatě stačí. Jestli je tady někdo schopen vnímat škubání při 60 FPS a potřebuje víc, tak nejen že má nadpřirozený schopnosti, ale potřebuje i super grafárnu. Pak chápu. Tak ještě jednou. moje pc to stíhá naprosto v pohodě.

Nikdo neřeší FPS. Mě to taky běhalo dobře se SSAO a HDR ale mrzlo mě to. A bez tohoto nastavení ne.
Ano je to BOSkem protože BOSko mrzne. Prostě nemusejí mít vše na 100% ošetřené co se týče starších karet.
Moje grafárna mě na BOS taky stačí (560ti) jenže evidentně tam cosi nehraje když to mrzne.

RH_Killer
Mám to vypnutý a jak píšu, vadí mě to zamrzání a to je hrou. Dělá to až na vyjímky všem. Neřešte tedy 950. Stačí bohatě. Všechno naplno, na ultra a mam 60 FPS. Tedy to není počítačem. Sem myslel, že se o tom zamrzání ví? Tady si připadam, že nevíte o čem je řeč. Ještě mě napadlo, že to dělá od posledního patche. Třeba Turbo má 960, Pergner 560 a zamrzá to i jim a na stejnym místě mapy. Ale tak snad to vyřešej no.
Upravil/a RH_Killer dne 20-03-2016 16:00

Art
Toho opraveného Fokáče máme už ve hře a nebo přijde s 88 ?

magot
Killer napsal:
Tady si připadam, že nevíte o čem je řeč.

O zaklínači Šklebící se

ukulele
Psát tady něco o HW. To je jako házet perly sviním Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,131 návštěv