November 23 2024 16:41:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Valec
Nejde o cuknuti jde o to ze tam je třeba 8 letadel vedle sebe a mam FPS pod 20.Kuva tak co to je.Procesor bezi max na 50% vykonu a pamet 30%

Rumcajs
Se to tu probíralo již n-krát. BOS má před sebou několik velkých cílů na straně použitého enginu.
1) Paralelizace
2) 64bitů
3) DX 11
Vývojáři říkali, že nejprve musí dokončit BOM, pak bude snad čas na tyhle technologický věci.

Paralelizace by měla výrazně zvednout slabý výkon při větším počtu objektů v blízkosti.
64bitů by mělo odstranit problémy s texturama letadel.
DX 11 by mělo samo o sobě poněkud zvednout výkon a především to umožní další grafické fíčurky. Myslím především odlesky, který jsou v CloDu, ale nejsou v BOSku.

Aktuálně je to prostě tak, že na plnotučný zážitek to chce intelový procesor i5 nebo i7 taktovaný na alespoň 4GHz.
Non est specifica

magot
nj ty problikávání skinů, poskakování to je klasika, posledně se mi na Pe-2 zobrazila dokonce nějaká podivnost na trupu, Vladis to nafotil ..
Načítání textur na začátku je opruz i u DCS a CLODu

Nicméně procik mě vaří 100% výkonu a paměť je zaplněná, to je divný proč by to nevyužívalo .. hra běží celkem obstojně

Valec
Rumcajs napsal:

Se to tu probíralo již n-krát. BOS má před sebou několik velkých cílů na straně použitého enginu.
1) Paralelizace
2) 64bitů
3) DX 11
Vývojáři říkali, že nejprve musí dokončit BOM, pak bude snad čas na tyhle technologický věci.

Paralelizace by měla výrazně zvednout slabý výkon při větším počtu objektů v blízkosti.
64bitů by mělo odstranit problémy s texturama letadel.
DX 11 by mělo samo o sobě poněkud zvednout výkon a především to umožní další grafické fíčurky. Myslím především odlesky, který jsou v CloDu, ale nejsou v BOSku.

Aktuálně je to prostě tak, že na plnotučný zážitek to chce intelový procesor i5 nebo i7 taktovaný na alespoň 4GHz.
Jak rikam procak se mi v celku flaka 4,5 GHz mi jede maximalne na 50% ale většinou 30%.Co me teda zarazi protože jste rikali ze to je delane hlavne na procak o proti tomu moje grafarna jede na plne koule 1510 MHz a ve vetsine casu power grafiky je u 100%.
Upravil/a Valec dne 08-03-2016 18:05

saldy
Chlapi a jakej to potřebuje procák, kolik má mít výkon ten i-5, 4ghz?
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
saldy napsal:

Chlapi a jakej to potřebuje procák, kolik má mít výkon ten i-5, 4ghz?

Jo. Core i5-6600K by měl bejt ok. 3.9Ghz.
Upravil/a magot dne 08-03-2016 18:37

RH_Killer
i5-6600 je taky v pohodě. Zvládá to bez problému. Nikdy nejede na max. ( 3.3/3.9 tubo) Skiny a nemožnost dát si na stroj číslo, je kapitola sama pro sebe. Jinak dvakrát mě to zamrzlo taky a můžu to pouštět jak chci. SSAO a HDR jsem vypnul. Odlesky jsou tam pořád a nemaj přiblble zelenej odraz od černý, nebo červenej od žlutý. Blbosti k ničemu. Jen to žere FPS. SSAO-žádnej rozdíl, FPS dole. HDR-všechno hnusně barevně přesvícený a to včetně sněhu a FPS znovu dole. Ale i tak to i5 chroupala víc než dobře.

ukulele
moje netaktovaná i5-3570K se u téhle softwarové slátaniny ani nezadýchá a stejně to nestíhá více objektů. Bosku (Bomku) dám určitě šanci a klidně jím dám více peněz, ale až opraví spoustu nesmyslů a dobře to optimalizují. Dřív jak za rok to určitě nebude
Upravil/a ukulele dne 08-03-2016 21:50

RH_Killer
Tak jsem po poletu online. Nepřestává mě udivovat, jak ty 3-4 tunový letadla dělaj tanečky při pojíždění a jak si tam hopsaj jak RC modýlky. A dál, proč mě kurva pokaždý rusák ze šestky zabije v kabině. Nikdy jsem ještě nechcíp nárazem o zem. Jednou vystřelí a pilot mrtvej a k tomu křídlo v hajzlu. Já bušim čtyřma dvackama do laviny, dojde munice a ono si to letí vesele dál? Další věc. Dostanu zásah, napíšu se soupeři, že mě sundal a já doletím až na přistání? Co sundal? A k ne/výkonu fw vs jak1? To si dělaj prdel? Každá rudá plečka si tam lítá na plnej plyn ( tady se asi o jaku a jeho kvalitě nic nedochovalo) a naopak všechno cizí se zadře jen při blbym pohledu na plyn. A nechci se tu bavit o nějakejch taktikách a podobnejch moudrech. Tohle je dobrá parodie. Jasně že místní rádoby "piloti" a mudrci budou mít zase ty svoje bláboly a propočty a všichni lítaj špatně.

Baron
Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Hals - und Beinbruch!

RH_Killer
Úsměv

606_JuLB
Nie, veru taktika nie je nic pre praveho a cistokrvneho Fokacistu Šklebící seŠklebící se

Pozri na trubke mistra Mr.X, aj on vystriela vsetku municiu. Akurat ma tak 4 az 8 zostrelov na let. A ruske super era sa rozpadavaju ako balzove modely. Asi preto, lebo aj trafiŠklebící se

Ale pobavil siMrknutí

GC3_Chroust
1stCL_pbarry napsal:

GC3_Chroust napsal:

Ja nevím, ale mě se to po narození děje taky, že kdyz se rozhližím poprvé tak se to seká, to stejný ty skiny. Hopsaní letadel při pojíždení je opravdu až k smíchu :-) To že se občas něco ztratí se taky stává. U mě pak ještě výpadek FF třeba u výškovku, nebo uplně, nebo naopak se stane že mě joy začne skákat po stole jak je FF na max. (děje se vždy mezi lety, takže je to taková loterie, občas sice pomuže ve hře zapnout a vypnout ff, ale jak vypadne uplně, tak pomůže jedině restart hry..) Mám 8.1 a nikdy tam nebylo nic jiného. Problém bude si myslím spíše ve hře než u nás :-)

Tak jasně že se to při narození zacuká, obzvlášť když je na letišti víc objektů a letadel. Ukaž mi sim, který to nedělá. Hopsají letadla hráčů s delší odezvou. Pokud létáte na serveru ded random expert beta, tak mě ta nestabilita ani nepřekvapuje.

Cukaní po startu chápu, to jsem psal jen, že tam jako je a ne že ne :-)

Hopsaní letadel.. tady nemluvím o odezvě, to bych vyprávěl zážitky jak letadla mizí pod zem a po kilometru se z ní zase vynoří (a to mluvím o vašem oblíbeném servu). Mluvím o tom jak směšně vypadá pohyb letadla na zemi, někdo to tu přirovnal k RC modelům, ale ty jsou na tom nesrovnatelně líp :-)

1stCL_pbarry
GC3_Chroust napsal:

Hopsaní letadel.. tady nemluvím o odezvě, to bych vyprávěl zážitky jak letadla mizí pod zem a po kilometru se z ní zase vynoří (a to mluvím o vašem oblíbeném servu). Mluvím o tom jak směšně vypadá pohyb letadla na zemi, někdo to tu přirovnal k RC modelům, ale ty jsou na tom nesrovnatelně líp :-)

Stejně jako potkáš hopsající letadlo, tak potkáš letadlo, které se parádně pohupuje na tlumičích během pojíždění. imho, je to jen o pingu dotyčného/dotyčné. Případně tvém, jestli ti hopsají všechny letadla Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
GC3_Chroust
1stCL_pbarry napsal:

GC3_Chroust napsal:

Stejně jako potkáš hopsající letadlo, tak potkáš letadlo, které se parádně pohupuje na tlumičích během pojíždění. imho, je to jen o pingu dotyčného/dotyčné. Případně tvém, jestli ti hopsají všechny letadla Úsměv

Ping mám kolem 60, tlumiče v akci jsem ještě neviděl, jen poskakovaní z kola na kolo a půl metru do vzduchu, takže jestli je to tím, tak snad, otestuju v off-line teda :-)

magot
Není to přímo o pingu (i když ten to způsobuje) ale o špatně napsaném net kódu.
V ostatních simech se horší ping takto neprojevuje i když letadla mají tlumiče, maximálně se horší ping projevuje tak že se letadlo posune o kus dál.

Někdy mě přijde že část věcí vývojáři 1C nevědí jak vyřešit, tak je prostě neřeší a část lidí to pak znechutí že hru radši prodají nebo si ji ani nekoupí.
Sami si pod sebou podřezávají větev ...

RH_Killer
Tak psal jsem to tu po nevydařenym večeru a je potřeba to nebrat moc vážně. Mrknutí Ale ty tance při dotknutí se plynu a poskakování jak když nemam podvozkový nohy ale plocháče, tak za tim si stojim. A s pingem to nemá co dělat. Další co mě vadí je chat ve výhledu. To je taky dobrá zhovadilost. Ale vážně. Zdají se vám výkony fw v pořádku? A nebo toho zázračnýho jaku?

Baron
Chat vo vyhlade? Ja ho mam vlavo na obrazovke, kde neprekaza. Mas foto, to by som docela rád videl.
Hals - und Beinbruch!

RH_Killer
Jasně. Přesně tam. A to ti to nevadí? Taky se snad rozhlížíš ne?Mrknutí Ono když tam začnou padat ty důležitý informace, že ten a ten zničil 1-150 cíl, tak je to lahůdka. U starýho šturma to je vyřešený o dost líp. Je nějakej způsob přesunutí jinam? Řešil to někdo? O možnosti vypnutí samozřejmě vím.

Baron
Aha. Takže ti vadí aj toto Úsměv. Stlač "H" a máš po probléme. Nebudeš ten riadok vidieť. Mne to veru nevadí, že ho tam mám, ani mi neprekáža tam kde je - umiestnenie vľavo, ktoré navyše po pár sekundách zmizne mi žiadnym spôsobom neobmedzuje videnie. Nevadil/nevadí mi tam ani v RoF, ani v DCS (ešte v starej verzii, teraz je to v DCS trochu inak, i keď stále na rovnakom mieste).
Upravil/a Baron dne 09-03-2016 12:20
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,421 návštěv