November 23 2024 16:39:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Ajvn
V současném stavu "oscilací" je jasné, že v BOS hodně pomůžou pedály.
Po pedálech pokukuju už delší dobu , plasťáky nechcu . Na Železňáky šetřím.

"1) Opravdu uklidnit ruku.
2) Mít letadlo vytrimovaný přesně pro režim letu při střelbě.
3) Předpovídat nutné korekce směrovkou při pohybech páky. Uvědom si, kam letadlo, který lítáš utíká při přitažení páky a zkus to korigovat směrovkou. Ale ne až začne utíkat, musíš předpovídat a nacvičit si to jako automatickou reakci.
4) Při střelbě na pozemáky vědět, jak silný je vítr a odkud to fouká. Pokud prostě přiletíš a spadneš na cíl a koriguješ až nastalou situaci, je to náročnější. Když víš dopředu, odkud a jak moc to fouká a naplánuješ si to dopředu, máš mnohem větší šanci."

KU KU KUJVA neser mě Úsměv to přece trochu ovládám.

Baron
Zifi napsal:

Rume tohle prostě neobhájíš.

Zifi, nevidim dovod, preco by mal nieco obhajovat. Pise to zo svojho pohladu, tak ako ty zo svojho. Ty napr. tvrdis, ze sa BoS neda ani nazvat leteckou simulaciou. Mas nato plne pravo. Rumcajs tvrdi, ze lepsi sim v sucasnosti nie je - ma nato rovnake pravo ako ty. Mozes mu dat hromadu prikladov, preco podla teba je BoS nanic - a on ti zase da hromadu prikladov, preco je pre neho ten naj.
Ber to tak, ze kazdemu vyhovuje nieco ine. Tebe sa paci napr. DCS, Rumcajsovi zas BoS. Mas vlastne dve moznosti - bud sa budes nad kazdym kusom softwaru rozculovat aky je to nepodarok, alebo sa pojdes bavit. Osobne uprednostnujem druhu variantu (co ovsem neznamena, ze si obcas schuti nezanadavam ci uz na BoS, RoF DCS alebo hoci aj na WT - kazdy z nich obsahuje chyby, za ktore by som developerov nakopal do gu.. no skratka tam niekam).
Prajem pekny den.
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
57_OTU ajvn napsal:
KU KU KUJVA neser mě Úsměv
Však já vím. Jen vopakuju pro pořádek. Pff

Nicméně i když už kluci od 777 přiznali, že to chování budou korigovat, rozhodně bych nečekal něco úplně jiného. Jako velmi dobrou představu o chystané změně bych bral porovnání FM mezi Bf 109 E7 a F4 či F2. E7 se chová o poznání vybraněji, ale ne zas úplně hladce. Ony ty efekty do lítání patří a nedá se čekat, že by to úplně odstranili. Odstranit by se to dalo jen zpitoměním FM na úroveň třeba CloDu. Taky se nedá čekat, že by nějak dramaticky umravnili P40, která byla známá blbou směrovou stabilitou. A Mig 3 maj i s pilotem ... tam vůbec nečekám, že by toho měnili moc.
Non est specifica

PilsnerPilot
Já myslím, že můžeme být rádi, že v dnešní době někdo lítací „simulátory“ vůbec dělá. Já toho v poslední době moc nenalítám, ale stejně jsem si to koupil. A jestli za nějaký čas bude předprodej na něco novýho, tak si to zase koupím. Protože si myslím, že vývoj něčeho takovýho, jako je letecký „simulátor“ je třeba podpořit. I když na to budu třeba taky někdy nadávat.Úsměv
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.

Ajvn
Hoši aktualizace 1.107b už vyšla nebo teprve bude?
Mám Steam verzi a mám pořád 1.107.

Rumcajs
1.107b už vyšla. Jestli se připojíš online, pak ji rozhodně máš. Jinak to "b" se v čísle verze nějak nezobrazuje. Celkem tradičně u 777 se v čísle verze neukazuje ten fakt, že jde o opravu. Pro mě dost nepochopitelné, ale holt to tak mají.
Non est specifica

Ajvn
Dík.Úsměv

Baron
Pokiaľ niekomu vyhadzuje chybové hlásenie pri ukončení hry, skúste spustiť BoS nie cez launcher, ale priamo súborom il2.exe. Aspoň teda u mňa je hra stabilná, nepadá, prestala vyhadzovať chybové hlásenia. Používam W10 64 bit.
Upravil/a Baron dne 22-02-2016 12:25
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
Díky Barone, zkusím. Pro sicher jsem ji ale včera přeinstaloval a přesunul na SSD.

Včerejší dva pády simu mě nenechaly chladným a prchlivost zaloumala mým majestátem Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Nevo
dufam ze si to smeroval tiez na prislusne forum Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Baron
Developer Diary 123: http://forum.il2s.../?p=336140

...pobavilo ma, ze Han namiesto Fw-190A-3 vsade pise Fw-190A-4 Pff Co myslite ze bude dalsie bojisko? Šklebící se
Upravil/a Baron dne 27-02-2016 08:38
Hals - und Beinbruch!

Kukuloo
O lietadlovych lodiach asi moc neuvazuju, ze? Nake Battle of Pacific ci Batlle of Malta alebo ja neviem co s hakom Šklebící se
Letka_13/Kukulo

ukulele
Já myslím, že by mohla být Afrika. Do BoB nepůjdou a DCSku taky do zelí nebudou lozit. Navíc mapy v Africe asi nebudou moc náročné na tvorbu.

TozziFan
Další na rade je, prekvapive zase neco z vychodu. Teda podle me. Viděl bych tak Leningrad, Krym nebo Kursk. Spis ty prvni dve. Je to hra, kterou pri zivote drzi vychodni trh a na ty dve mapy uz maji i cast planesetu. Afrika či Pacifik jen tak brzo nebude.

Art
Baron napsal:

Developer Diary 123: http://forum.il2s.../?p=336140

...pobavilo ma, ze Han namiesto Fw-190A-3 vsade pise Fw-190A-4 Pff Co myslite ze bude dalsie bojisko? Šklebící se

Chápu to dobře, že s tím teda budou něco dělat a dávat FM u "starých" letadel do pořádku?
Trošku mi nejde do hlavy, proč 190 neudělali rovnou podle německých údajů ...
Místo Afriky (která mě nikdy moc nebrala) bych raději uvítal západní frontu 43+. Jó pořádnou P 47 atd.

Deschain
TozziFan napsal:

Další na rade je, prekvapive zase neco z vychodu. Teda podle me. Viděl bych tak Leningrad, Krym nebo Kursk. Spis ty prvni dve. Je to hra, kterou pri zivote drzi vychodni trh a na ty dve mapy uz maji i cast planesetu. Afrika či Pacifik jen tak brzo nebude.

Na afriku maj planeset skoro kompletni, P40,Macci, E7, Ju88, Ju87, He111,FW, chybi jenom spitfire, hurik a nejakej spojeneckej bombarder
Upravil/a Deschain dne 27-02-2016 12:35

1stCL_Fucida
Han už to asi opravil, protože po A-4 ani vidu, ani slechu. Nicméně z našeho pohledu mezi A-3 a A-4 není rozdíl. Jiná je jen radiostanice, ale na tu si nehrajeme Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_JuLB
Doteraz som s padanim / mrznutim / kopanim zasadne problemy nemal.
Do vcera. Na WoL 4lety, dva krat obraz zamrzol a server ma kopol. Vzdy presne po 11 minutach.
Menu (ESC) ale reagovalo az do kopnutia (referovane kolegom), mne stale drzal zamrznuty obraz.
Odchod iba cez trojhmat, a musel som zhodit nie iba aplikaciu (vraj "running" lol, ale aj proces il-2.exe.

Asi tiez zacnem spustat bos napriamo....

Valec
606_JuLB napsal:

Do vcera. Na WoL 4lety, dva krat obraz zamrzol a server ma kopol. Vzdy presne po 11 minutach.
Menu (ESC) ale reagovalo az do kopnutia (referovane kolegom), mne stale drzal zamrznuty obraz.
Odchod iba cez trojhmat, a musel som zhodit nie iba aplikaciu (vraj "running" lol, ale aj proces il-2.exe.

U mne to same na win7 ted budu zkouset win 10

Valec
Valec napsal:

606_JuLB napsal:

U mne to same na win7 ted budu zkouset win 10
Tak mi to zamrza i u 10tek

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,410 návštěv