November 23 2024 09:58:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Fiks
Hot_Dogu hra jinak běží stabilně?
Mám GTX 980 SC a pravidelně do 5-ti minut vypne obraz.Jediný co sem vypozoroval tak když ji Afterburnem podtaktuju tak tak to nedělá tak často.Přitom v Clodu i DCS běhá naprosto bez problémů a tam dostává větší záhul.Na netu jsem nic nenašel,takže jim na to více méně
s..u.
Tuhle chybu to hodí do výpisu událostí
Událost 4101,Display

Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven.

LEON
Tuhle chybu mi hazela GTX570 a za 14 dni byla po smrti.

https://www.rcfree.eu
Baron
Fiksi, skús si preinštalovať drivery na kartu. Mohlo by to pomôcť.
Hals - und Beinbruch!

ukulele
Hotdogu. Tak čemu se divíš. Normálně máš 60-40 FPS a potom ti spadnou FPS o 10-20 dolů a připadá ti to trhané. Nechápu co je na tom divného

RH_Killer
Tak jsem ten zázrak testnul taky. FPS dole o 10, ale jak psal Hot_Dog, začalo to škubat. Výsledek je: obraz se zlepšil, FPS 50 a škubačka k tomu.

ukulele
Mám s GTX 970 to samé

Hot_Dog
Zifi napsal:

Hotdogu. Tak čemu se divíš. Normálně máš 60-40 FPS a potom ti spadnou FPS o 10-20 dolů a připadá ti to trhané. Nechápu co je na tom divného

Tak divim se tomu, že se zde i na ofiko fóru píše, že je to super věc, jak vylepšit krajinu a lidi to používaj přesto, že na to v mém případě nestačí ani takováhle sestava... Proto sem psal, jak se to chová u mne a ať ostatní, kdo to zkoušejí taky, dají vědět... Jinak to taky znamená, z toho co sem psal, že ve vzduchu se z 60fps stane průměrnejch třeba 50fps, a to nepovažuju za něco, co by mělo být extra trhané.

Hot_Dog
Fiks napsal:

Mám GTX 980 SC a pravidelně do 5-ti minut vypne obraz.Jediný co sem vypozoroval tak když ji Afterburnem podtaktuju tak tak to nedělá tak často.Přitom v Clodu i DCS běhá naprosto bez problémů a tam dostává větší záhul.Na netu jsem nic nenašel,takže jim na to více méně
s..u.
Událost 4101,Display

Hale, u mne bezproblémů jako u většiny lidí tady s nějakou Nvidií... Jak už ti poradil Baron, dal bych se cestou nejprv přeinstalovat drivery, pak hru a kdyby ani to nepomohlo tak asi testnout kartu v nějakym zátěžovym programu...

310_cibule
FPS mi taky trochu spadly, ale prakticky nikdy se nedostanou pod 30, což mi stačí. Žádné poškubávání jsem nezaznamenal.

Vertikální synchronizaci mám vypnutou, obraz se mi netrhá. Jedu na ULTRA, zapnuté HDR, SSAO vypnuté.

Trochu jsem šteloval i nastavení v nVidia Control, ale k lítacímu PC se dostanu až někdy ve čtvrtek a z hlavy ta nastavení nevím.

i7 4790k, GeForce 960 GTX 4 giga, 16 giga RAM
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Fiks
Barone,sr.l jsem se stím v podstatě celej loňskej rok.Tu grafiku jsem
kupoval stím,že nějakej pátek vydrží i na pár dalších upgradů.Ovladačů jsem zkusil dost,asi pětkrát reinstaloval Boženu
a třikrát systém.Na konci roku jsem si nadělil I-7 4970 a novou desku.Předtím jsem jel na přetočený 2500K.
No aspoň mě jede bezvadně DCS a Zaklínač Šklebící se

310_cibule
Fiksi, projel jsem nějaká anglická fóra, těch důvodů může být podle všeho hodně.

Mezi jinými třeba to, že se karta přehřívá, protože větrák nefunguje, jak má. Nestálo by za to půjčit si GF a testnout, zda to taky dělá?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CSL1_Talbot
Fiks napsal:

s..u.
Událost 4101,Display

Ja mam pretaktovanu GTX970 a vo vsetkych hrach,kde dokonca karta ide na 100% je vsetko v pohode,ale v BOSku musim kartu vzdy nastavit na zakladnu frekvenciu,pretoze mi to robi to co tebe.Je to divne,nakolko v BOSku karta nejde na 100%.Pravdaze ovladace vzdy najnovsie.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

ukulele
Každopádně je problém na straně grafiky a né BOS. A pokud ji taktuješ, tak jsou ty příznaky víc než jasné

magot
Můžou být poškozené nějaké sektory vram, bos využívá vram imho víc než dcs nebo clod, tzn. pokud se v bos vyšplhá zaplnění vram až k chybnému sektoru grafika klekne.
Proto ti ostatní hry mohou běhat a bos ne.
U klasické ram jde myslím nastavit aby se chybný sektor ignoroval a vše běhá dál. U vram nevím ..
Každopádně reklamovat kartu.

Baron
Je to divné, ja mám kartu GTX 670 (4 GB ) a nerobí mi to nič z toho čo popisujete. GF som nepretaktoval, needitoval som žiadne súbory v hre, používam výhradne nastavenia samotnej hry. Netuším, kde môže byť u vás problém.

Ešte ma napadlo - na akom operačnom systéme vám to beží? W10?
Hals - und Beinbruch!

Art
Baron napsal:

Je to divné, ja mám kartu GTX 670 (4 GB ) a nerobí mi to nič z toho čo popisujete. GF som nepretaktoval, needitoval som žiadne súbory v hre, používam výhradne nastavenia samotnej hry. Netuším, kde môže byť u vás problém.

Jednoduše, ta hra má špatnou optimalizaci.

Hot_Dog
Art napsal:

Baron napsal:

Jednoduše, ta hra má špatnou optimalizaci.

Já myslim, že Baron reagoval na problémy Fikse a Talbota, a to opravdu nemá nic společného s optimalizací hry. Nejspíše mají oba dva v čoudu grafiku, proto je potřeba pořádně jí otestovat na základních taktech v nějakym zátěžovym programu, něco co zatíží grafiku na 100% a i využije celou paměť, jelikož to co psal třeba Magot o využití paměti je pravda. Nikde není psáno, že vadná grafika má při pouhém vyšším zatížení GPU více "padat" než při nižším...

Fiks
Zifi-píšu tam,že ji musím podtaktovat,to znamená že běží pod default kmitočtem

Barone Win-7 64

Cibul-si děláš prču,Úsměv,jako bys mě neznal.Při plný zátěži max 60 stupňů.

Magote-možná,ale podle sledování v Afterburnu se vram v DCS zaplní na 4 GB a drží.Ale je možný že je tam nějakej zakopanej pes.

HotDogu-testováno v Unigine Valley a Heaven pod OpenGL DX9 DX11 několikrát v různých režimech,v poho.
Upravil/a Fiks dne 01-02-2016 12:37

magot
Nebo se zkus Fiksi prokopat k nějakýmu logu z GF, netuším ale jaké jsou přístupy k logům nvidie, jestli to není šifrované
https://forums.ge...error-log/

Hot_Dog
http://ccm.net/fa...or-message

podobnej postup se mimo jiné doporučuje i v českém vlákně:

http://www.mojewi...l-fungovat

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,024,396 návštěv