November 21 2024 20:56:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 24

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Detailní nastavení grafické karty
2JG26_Marsso
hehe to by som prijal aj ja ale pre ATI-nu Cool

http://jg26.achileus.cz/
olda Olde maly
Ptám se zdejších znalců, zda-li je nutné mít nainstálováno toto vše k mé NVIDII GTX 660. Jsem někde četl, že npř. PhysX je na dvě věci.

[img]http://i854.photobucket.com/albums/ab108/PBP_Olde/Nvidia%20ovladae_zpsxi4t9qo3.jpg[/img] is not a valid Image.

magot
ne stačí jen ovladače grafiky, eventuelně může být i HD audio. Zbytek je zbytečný ...

clone9cz
PhysX si pokud vím zatím nikdo nedovolil použ na nic lepšího než zbytnou grafiku.

http://www.wwii-illusion.net
ukulele
Experience bych taky doporučil instnout. Pohodlně si přes to aktualizuješ ovladače

Rumcajs
V nVidia Experience je super ShadowPlay. Není nutné kupovat Fraps a člověk má záznam ze hry. Počítá to FPS a to se taky hodí.

Jinak ShadowPlay není úplně náhrada Fraps. Třeba to nedělá log, nedá se to tedy použít na analýzu. Ale to, co to dělá, to dělá velmi dobře. Jde-li jen o záznam toho, co člověk vidí, je to lepší než Fraps a je to zdarma.
Non est specifica

AJaromir
Bohužel ShadowPlay (V betě nahrazený novou verzí se jménem Share) má stále dost much. Doufám, že jednou bude umět to samé, jako Xsplit(zkoušel jsem demo, jinak mám možnost získat plnou verzi na rok zdarma jako dárek od MSI, od nichž mám novou základní desku) nebo OBS

Jinak teda Je to supr věc. Umí to nahrávat 1080p60 a zároveň video komprimovat, protože má karta vestavěný HW kodek a tak prakticky to při nahrávání nežere téměř žádný výkon. Aby to fungovalo, musíte mít kartu Nvidia řady 500 nebo novější.

Uvladač HD audio je nutný pro přenos zvuku přes HDMI.

ukulele
Tak jsem to tedy vyzkoušel a velice jednoduše jsem si vytvořil první video z mého létání. Je to opravdu dobré.

Paulus
AJaromir napsal:

... Aby to fungovalo, musíte mít kartu Nvidia řady 500 nebo novější.

....

Chyba, musíte mít kartu Nvidia řady 600 nebo novější!
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

olda Olde maly
Rumcajs napsal:

V nVidia Experience je super ShadowPlay. Není nutné kupovat Fraps a člověk má záznam ze hry. Počítá to FPS a to se taky hodí.

Jinak ShadowPlay není úplně náhrada Fraps. Třeba to nedělá log, nedá se to tedy použít na analýzu. Ale to, co to dělá, to dělá velmi dobře. Jde-li jen o záznam toho, co člověk vidí, je to lepší než Fraps a je to zdarma.

Bohužel BoS Experience nepodporuje.

Rumcajs
Oldo, mám přes ShadowPlay nasnímanou nějakou tu stovku sestřelů. Válí se mi to na disku a jsou toho stovky gigabajtů. Videa, který jsem dělal z BOSka, jsou výhradně přes ShadowPlay z NVIDIA Experience. Podle mě to rozhodně funguje a dokonce ShadowPlay je úplně jedno, jakou hru máš puštěnou, hra o tom vůbec neví.
Non est specifica

clone9cz
Paulus napsal:

AJaromir napsal:

... Aby to fungovalo, musíte mít kartu Nvidia řady 500 nebo novější.

....

Chyba, musíte mít kartu Nvidia řady 600 nebo novější!

Ano, to by mělo více souhlasit, pokud neudělali nějaký remake 500.

http://www.wwii-illusion.net
Baron
olda maly napsal:

Rumcajs napsal:

Bohužel BoS Experience nepodporuje.

Podporuje. Shadowplay je lepší ako Fraps, aspoň teda pre mňa.
Hals - und Beinbruch!

Host
Hlavně ShadowPlay vám nesežere fpska tak jako fraps...

olda Olde maly
Rumcajs napsal:

Oldo, mám přes ShadowPlay nasnímanou nějakou tu stovku sestřelů. Válí se mi to na disku a jsou toho stovky gigabajtů. Videa, který jsem dělal z BOSka, jsou výhradně přes ShadowPlay z NVIDIA Experience. Podle mě to rozhodně funguje a dokonce ShadowPlay je úplně jedno, jakou hru máš puštěnou, hra o tom vůbec neví.

Baron napsal:
Podporuje. Shadowplay je lepší ako Fraps, aspoň teda pre mňa.

Tak to je dobře. Já se jen díval na Shadowplay menu, ale nezkoušel.

olda Olde maly
Haha, tak jsem díky ShadowPlay zjistil, že mám FPS normálně kolem 30ti. A pokud je nějaká trma vrma, tak 10-20. A to na letní mapě. Šklebící se. Jsem zvědav, jestli by to šlo nějak zvednout. Nastavení mám balanced.

Paulus
Nevím co máš za grafárnu, dej si to na LOW a pojede ti to jak víno. Kvalita se moc nezměníMrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

petsild
olda maly napsal:

Ptám se zdejších znalců, zda-li je nutné mít nainstálováno toto vše k mé NVIDII GTX 660. Jsem někde četl, že npř. PhysX je na dvě věci.

[img]http://i854.photobucket.com/albums/ab108/PBP_Olde/Nvidia%20ovladae_zpsxi4t9qo3.jpg[/img] is not a valid Image.

V ovladačích stačí nainstalovat pouze ovladače grafiky a physx ostatní je zbytečné!
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Fishbed64
olda maly napsal:

Haha, tak jsem díky ShadowPlay zjistil, že mám FPS normálně kolem 30ti. A pokud je nějaká trma vrma, tak 10-20. A to na letní mapě. Šklebící se. Jsem zvědav, jestli by to šlo nějak zvednout. Nastavení mám balanced.
Ano,zvednout to jde velice jednoduse...proste si koupis lepsi HW jinak mas smuluVyděšený...u tebe neni velkej problem grafika,GTX660 utahne BOS vcelku v pohode,...chce to jen daleko lepsi CPU (Haswell nebo Skylake i5),bez toho se proste s vykonem v BoS absolutne nikam neposunes.

olda Olde maly
Njn. Co se dá hol dělat. Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,932 návštěv