November 25 2024 03:56:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Host
Zifi napsal:

když jsem se jako nováček na simworldu zeptal na jaké urovni ja AI v modulech. Protože jsem především offline pilot. Tak mi Apo napsal, že AI je ve všech modulech na velmi vysoké úrovni. Potom jsem napsal, že nepotřebuju reklamni řečičky, ale potřebuji poradit. A můj dotaz byl samzán a já byl zabanován. Tak takovou komunitu nepřeji ani svému nepříteli

Už si na tebe vzpomínám Šklebící se Za prvé - bylo to na UVP, ne na SW. Za druhé, poté, co ti den nikdo na tvůj první dotaz neodpověděl, jsi začal sprostě nadávat, urážet všechny včetně adminů UVP (ale nejen je), že je UVP na hovno atd, že jsi čekal, že se dočkáš odpovědi a tak jsi dostal ban s tím, že jsem ti poslal PM a řekl ti, že takto se slušný člověk nechová a až se omluvíš, tak ti účet znovu povolím. Což jsi udělal a já ti účet povolil.

Konečně vím s kým mám tu čest. Jsi jen buran. Takže moje dřívější vyjádření k tomu, že jsi duševní mrzák, se jen potvrdilo. Tak ať ti to frčí. Dále na takový odpad nereaguji Mrknutí Měj se famfárově.

PS: AI řeší DCS, ne moduly, tj. mé tvrzení vycházelo z tohoto. A docela mne dojímá, jak všude meleš o reklamě, penězích atd. Možná, kdyby jsi si připustil to, že to, co jsme na UVP a SW všechno dělali a děláme, je jen z nadšení a neměli / nemáme z toho ani zlámanou grešli, tak by ses nechoval jako kokot. Ale jak jsem psal - je mi to absolutně volné a ztrestej mne tím, že na SimWorld zkrátka a dobře nebudeš chodit. Jen nevím, zda je to trest pro mne, nebo pro tebe...
Upravil/a Host dne 06-01-2016 16:35

magot
Zifi napsal:

Magote hele Já jsem byl vyprovokovaný a jinak ty tvoje negativní kecičky ke všemu, mě třeba taky moc nezajímají a raději na ně nareaguju. Ty když se dostaneš do úzkých a nemáš argument, tak přestaneš reagovat a to se stává v 90% všech tvých smyšlených teorii. Asi bych ti taky doporučil nezastupovat všechny svým slovem. A ten offtopic samozřejmě nezačal u mě.

a to se vztahuje k jakému tématu DCS? Mig-15 nebo mapa Nevady?

ukulele
co to plácáš. Vždyť si mi odepsal hned. Já na žádnou odpověď den nečekal. A na nikoho jsem nenadával a za nic jsem se ti neomlouval. A banoval jsi mě na FB. Pěkně jsi to všechno převrátil. Ani bys mi tohle všechno jako chlap nedokázal říct do očí. Ty opravdu napíšeš cokoliv jen aby si pokřivil co jsem napsal. Na tohle více reagovat nebudu... u mě jsi spadl ještě níž. Ty musíš mít asi hodně nízké sebevědomí, když se mě tady snažíš ponížit a ještě takovými lži. Rád bych tě viděl osobně. Urážet lidi a schovávat se za monitorem to umí kde jaký ubožák
Upravil/a ukulele dne 06-01-2016 16:41

Host
Nemám co bych dodal. Tvůj "projev" jen potvrzuje, co jsi to za chudáka Mrknutí Tak se měj.

PS: zahrajeme si hru "neexistuješ pro mne". Schválně, kdo to déle vydrží, ok? Šklebící se

ukulele
Tak ten projev ať porovnají jiní. Výzvu na osobní setkání v PM jsi asi zazdil. Tím to asi končí

AJaromir
Smazejte, prosím, někdo ten OT flame. Děkuji.

Mira
Jaromíre neblbni, ještě nemám padla Šklebící se to víš, u nás v ustavu pro méně inteligentní se maká do tmy..
jinak k DCS..chlapi Mig21,stane se mi, že z ničeho nic mi zhasne osvětlení zaměřovače a začne padat ukazatel výšky a rychlosti k nule. po chvilce se budíky zas proberou a zaměřovač rozsvítí.
stává se to i někomu jinému?
Upravil/a Mira dne 06-01-2016 16:57

magot
nenastavil jsi si omylem poruchovost, výpadky atd? To vypadá na pokles napětí.

AJaromir
Miro, zapni si ohřev pitotovy trubice. Zamrzá ti. Jsou to 2 přepínače na středovém panelu za pákou. Vedle zajištěného přepínače na odjištění bomb. HUD ti nezhasíná, akorát počítač vypočítává bod dopadu pro nulovou rychlost v dané výšce. Proto nic nevidíš. Zkontroluj, jestli máš zaplé oba měniče a ohřev baterie. Zkontroluj, jestli máš vyplý nouzový měnič.
Upravil/a AJaromir dne 06-01-2016 17:10

clone9cz
AJaromir napsal:

Smazejte, prosím, někdo ten OT flame. Děkuji.

No, já nevim. Promazáním se sníží počet odkazů na simworld. Jestli to nebude kontraproduktivní?

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
Mazání je k ničemu.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Mira
Ne, ne nic jsem nenastavoval, teda, aspoň o tom nevím Úsměv
Měniče a heat battery baterie zapínám jako první při startu. Na ten ohřev trubice mrknu. Díky..
Upravil/a Mira dne 06-01-2016 17:31

AJaromir
1stCL_Fucida napsal:

Mazání je k ničemu.

Jaktože. Kdo maže, ten jede!

ukulele
ty si stěžuj na nějaké OT

1stCL_Fucida
Chlapi, to, že tady obvykle nebanujeme a prakticky vůbec nemažeme ještě nutně neznamená, že souhlasíme se vším, co se tu napíše a všeobecně co se tu děje.

Apo, Zifi - ta vaše diskuse je nehodna diskuse dvou dospělých lidí. Vzhledem k totálně stejným argumentům i vyjadřovacím prostředkům, které oba používáte, nedokážu určit, kterého projev mi přijde protivnější. Zajímavé je, že se podobné vztahy vyostřují jen online. Pokud byste byli v hospodě, tak jsem naprosto přesvědčený, že si vysvětlíte prakticky všechny neshody a ještě z toho budete mít prdel. Nicméně vzhledem k tomu, že jste dalece vzdáleni od nějakého smíru ať již elektronického, nebo reálného, tak bych vás spíš požádal se tady na svou adresu zbytečně příliš nevyjadřovat. To samé se týká dalších, kteří mají snahu ať do jednoho, nebo do druhého "jen rýt".

Apovi ovšem nelze upřít snahu a elán, který věnuje tomu SimWorld webu. To se mi celkově vzato líbí. Třeba už jen proto, že vím, že to prostě vyžaduje velkou vůli a žere spoustu času bez jakýchkoliv významnějších nadějí na alespoň trochu adekvátní finanční kompenzaci.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
1stCL_Fucida napsal:
Apovi ovšem nelze upřít snahu a elán, který věnuje tomu SimWorld webu. To se mi celkově vzato líbí. Třeba už jen proto, že vím, že to prostě vyžaduje velkou vůli a žere spoustu času bez jakýchkoliv významnějších nadějí na alespoň trochu adekvátní finanční kompenzaci.
Sorry za totální OT, ale mě třeba žere spoustu času lítání BOSka a naděje na nějaké adekvátní finanční ohodnocení je taky docela malá. Tohle by se prostě mělo změnit. Třeba bychom mohli dostávat nějaké drobné za sestřel, co vy na to?
Non est specifica

313_Nevo
a dvakrat tolko platit za stratu stroja, to je samozrejme napad pre teba Fuci do pripadnej nejakej moznej dalsej specialky, nech je o co hrat Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Mira
..a dvakrat tolko platit za stratu stroja..

však tuhle možnost už ti nabízí War Thunder Šklebící se

Jaromíre ještě jednou díky, problém vyřešen, ted jde jen o to, když zapínám preventivně vyhřívání trubice už na zemi, zda-li zas nemohu něčemu tím uškodit.

alfik
Já bych nemazal. Už dlouho jsem se takhle nezasmál!
Jen houšť.
Zn. kdyby to už jen doutnalo, benál donesu! Vyděšený
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

AJaromir
Ahoj, Miro. nevím, jak je to přesně s podmínkami, ale většinou se ohřev trubice zapíná před vzletem. Ale četl jsem i letové postupy jiných strojů, kde je zapnutí ohřevu podmíněno okolními vlivy. Já osobně, jak jsem zvyklý z FSX, zapínám ohřev pitotovky v převzletové přípravě a podle počasí nastavuji ohřev křídel, motorů, sání,... Podle toho, jak to v kterém stroji jde. Každopádně ohřev trubice by neměl nic poškodit.
Upravil/a AJaromir dne 08-01-2016 19:54

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,039,348 návštěv