November 25 2024 03:30:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
AJaromir
Tak například chci deaktivovat modul P51D
Tak, ve svém PC otevřu složku C:\HRY\DCS World OpenBeta\Mods\Aircraft\P-51D\bin - v níž se nachází aplikace "p51_protect.exe", který spustím. Vyběhne mi okno. V pravém dolním rohu si vyberu češtinu. Potom vyberu možnost "Aktivovat či deaktivovat produkt" a kliknu na "Následujicí". V posledním odstavci je modře zvýrazněno slovo "deaktivaci", na které kliknu. Poté kliknu na "Deaktivovat", a je hotovo.

Pokud chci zjistit, kolik mám volných aktivací, tak zajdu na webové stránky https://www.digitalcombatsimulator.com/, kde se vpravo nahoře kliknutím na "login" přihlásím pod svým účtem, kterým se přihlašuji na online hru. Vpravo nahoře kliknu na "profile". Poté se na stránce vlevo dole zobrazí formulář s nadpisem "Licence Check", kde zadáš sériové číslo produktu a potom klikneš na tlačítko "check". Objeví se asi 3 tabulky. V té druhé z vrchu je řádek "Number of activations spent/total:" - To je počet použitých aktivací z celkového možného množství.

Edit1: oprava odkazu https://www.digitalcombatsimulator.com/

Edit2 : Po zadání S/N produktu je také možné jej přiřadit k jinému účtu, kdybyste se třeba rozhodli nějaký modul někomu prodat.

O aktivaci, pokud nenastal problém ze strany prodejce/poskytovatele (jak se stalo např u Mig-21), není možné požádat. Teda aspoň myslím. Prostě po vypotřebování všech aktivací po měsíci přibude jedna nová.
Upravil/a AJaromir dne 03-01-2016 17:24

ukulele
Díky za vyčerpávající info.

Hoper
MiraCZ napsal:

Tak kampaň modul Mirage určitě neobsahuje, pokud teda tak nechcete říkat, těm pár misím co tam jsou. Zatím mi jako největší problém, připadá nefunkční IFF, takže na online nepoznáte co to vlastně máte na radaru ( teda aspoň já nepřišel na to jestli to funguje, takže myslím, že ne ) a problém s mapováním kláves. Něco chybí, něco přebývá. Jinak za mně to zas taková hrůza není. Radar funguje slušně, navigace, rádio, tohle všechno šlape, jen jste bohužel proti FC3 modulům silně znevýhodněni dostřelem raket, kdy střelu MatraSuper 530D neodpálíte dál jak na 10nm, což je proti R27ER a AMRAAM hodně velká nevýhoda. Takže do onlinu to bude buď pro masochisty, či hodně sebevědomé borce. V režimu CCIP se rozhodně dá trefit i cíl velikosti vozítka, CCRP už je trošku složitější, hlavně co se týče zaměření cíle, které se provádí přímo přes HUD a ne přes radar (např. Falcon ) či TGP ( a10C ). Ale na nějakou pěknou singl kampan, proč ne..snad se brzo dočkám.

Kde je problém s mapováním ?
Spíše neměním v DCS mapování, ale třebas jsem potřeboval zjistit, jestli nějakou klávesu už někde nemám použitou a tak jsem ji prostě zmáčknul (a jakékoliv funkce) a ona mi vyjela přiřazená funkce.
A když jsem chtěl jedné funkci přidat více kláves, tak to taky proběhlo OK.
Obojí proběhlo na nové 1.5 teď někdy o víkendu.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

AJaromir
U M2000C je problém. Třeba v tom, že některé přiřazení prostě nefungují, nebo že jedna klávesa je z nějakého důvodu přiřazena na víc funkcí.

Hoper
aha
já zkoušel jen 15tku
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Host
Leatherneck a budoucí prodej map + server hosting

Cobra se dnes na oficiálním fóru rozepsal o budoucím způsobu účtování za mapy, které budou „přibalovány“ k budoucím LNS modulům a něco málo o oficiálním LNS multiplayer serveru.

ODKAZ NA ČLÁNEK: http://simworld.c...r-hosting/

[img]http://s23.postimg.org/jwdvrbpbv/Vought_F4_U_Corsair_USMC_1024x480.jpg[/img] is not a valid Image.

falkon
Pri vsetkej ucte, ten clanok nevravi nic -- nema ziadnu pridanu hodnotu!

Hlavny odkaz citatelovi:
- "Cim vatsia a zlozitejsia mapa, tym drahsia bude!"

No super, to sme fakt doteraz netusili! Vyděšený

Host
falkon napsal:

Hlavny odkaz citatelovi:

Článek předkládá zveřejněné informace od vývojářů z Leathernecku Úsměv

magot
A ty jsou nicneříkající Šklebící se Já už jsem to přestal sledovat, stačí se podívat jednou za rok ono se toho mnoho nového nestane ...

falkon
SimWorld napsal:

falkon napsal:

Hlavny odkaz citatelovi:

Článek předkládá zveřejněné informace od vývojářů z Leathernecku Úsměv

Na to som prave narazal -- oplati sa len "strojovo" prekladat kazdu nicnehovoriacu spravu (= "bullshit" ) od vyvojarov, alebo maju redaktori SimWorld-u aj vlastnu hlavu a pouzivaju ju na filtrovanie "odpadu" a zverejnovanie a vypichovanie "podstatneho" obsahu a informacii?

Pretoze bez tej 'pridanej hodnoty' -- bez tej hlavy redaktora -- je web SimWorld len trochu krajsie nastylovanym Google Translatorom...

Just my 2 cents...
(je to moj sukromny nazor, nikoho sa tym nechcem dotknut)

ukulele
Mrknutí

Mira
Třeba já jsem rád, za každou takovou zprávičku ze světa DCS. Nemám tolik času abych jím mohl mrhat každodením sjížděním všech možných for a jsem rád, že je tu někdo, kdo to udělá za mne.
Mimochodem, čekám, kdy tady pan uživatel zifi, kterému Apo tak brutálním způsobem rozbil jeho milovanou DCS komunitu, do toho konečně šlápne a založí vlastní web, jak tady někde plácnul, na kterém tu komunitu zas dá dohromady. Rád si dojdu přečíst nějaký ten kvalitní článek a porovnám s SimWorld.

ukulele
já litám pro radost. Ne pro prachy. Takže čekáš marně pane uživateli MiraCZ. Navíc zdůrazňuješ, že brutálně MI! rozbil komunitu DCS. Takže pravděpodobně tobě komunita zůstala, tak si ji na simworldu užívej co hrdlo ráčí

Mira
A jéé, tak v tom jsou prachy. No a co jako!? To mě mohlo napadnout hned.Že by závist? Ale to snad ne..no pokud bych měl někomu závidět, že dostává peníze za to co dělá, připadal bych si velice uboze.
Ohledně toho webu. Já nejsem ten co se tady oháněl planými proslovy. A už dopředu banoval IP adresy Šklebící se Takže jako obvykle, plno řečí a skutek utek..klasika.
A jinak díky, užívám si a užívat budu..

ukulele
Peníze klidně, ale nesmí být kvůli penězům ztráta komunity. Samozřejmě jsem to plácnul a myslel jsem, že jsou tady lidé s IQ nad 80, takže to všichni pochopí. Tobě se omlouvám. Příště dám do závorky vysvětlivky pro uživatele jako jsi ty

Host
falkon napsal:

SimWorld napsal:

falkon napsal:

Hlavny odkaz citatelovi:

No super, to sme fakt doteraz netusili! :o

Článek předkládá zveřejněné informace od vývojářů z Leathernecku :)

Na to som prave narazal -- oplati sa len "strojovo" prekladat kazdu nicnehovoriacu spravu (= "bullshit" ) od vyvojarov, alebo maju redaktori SimWorld-u aj vlastnu hlavu a pouzivaju ju na filtrovanie "odpadu" a zverejnovanie a vypichovanie "podstatneho" obsahu a informacii?

Pretoze bez tej 'pridanej hodnoty' -- bez tej hlavy redaktora -- je web SimWorld len trochu krajsie nastylovanym Google Translatorom...

Just my 2 cents...
(je to moj sukromny nazor, nikoho sa tym nechcem dotknut)

Myslím si, že ten článek obsahuje i další informace o způsobu, jakým budou mapy uvolňovány, jak se bude přihlížet k ceně atd. Chápu, že pro ty, co brousí fóra denně to nemusí být zásadní informace, ale věřím, že se najdou tací, kteří tu novinku ocení - a to nemyslím ani tak na SW, ale celkově - vývojáři z LS ji rovněž asi nepsali pro takové mistry, kteří se zde najdou, ale pro tu většinu těch ostatních virtuálních pilotů. Přijde mi trošku na hlavu vyčítat přeloženému newsletteru, že nepřináší více informací, než je v originálu. To si samo o sobě rozporuje. S čím souhlasím, je to, že ta zpráva je převzatá a sepsaná v našem rodném jazyce a pro ty, jak jsem psal výše, kteří sledují oficiální fóra a umí anglicky, nepřinese nic "navíc". To ale ani není účelem takových zpráv, které jsou určeny pro ty, kteří za a) anglicky tolik neumí a za b) nesledují všechna vlákna na oficiálním foru, neodebírají všechny 3rd party vývojáře na fb a nesledují vše kde se co šustne o DCS.

Přijde mi to natolik logické, že nevím co bych k tomu dodal, snad jen - kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde. Obzvlášť zde....

Zifi napsal:

Peníze klidně, ale nesmí být kvůli penězům ztráta komunity. Samozřejmě jsem to plácnul a myslel jsem, že jsou tady lidé s IQ nad 80, takže to všichni pochopí. Tobě se omlouvám. Příště dám do závorky vysvětlivky pro uživatele jako jsi ty

Zifi, pořád jsi mi neposlal číslo tvého účtu, rád bych ti poslal všechny peníze, které jsme v souvislosti se SimWorldem utržili. Nabídka stále platí.
Upravil/a Host dne 06-01-2016 16:44

magot
Zifi napsal:myslel jsem, že jsou tady lidé s IQ nad 80

Tady jsou lidi s IQ nad 180, 179tky a níž se automaticky banujou
Upravil/a magot dne 06-01-2016 16:23

ukulele
když jsem se jako nováček na simworldu zeptal na jaké urovni ja AI v modulech. Protože jsem především offline pilot. Tak mi Apo napsal, že AI je ve všech modulech na velmi vysoké úrovni. Potom jsem napsal, že nepotřebuju reklamni řečičky, ale potřebuji poradit. A můj dotaz byl samzán a já byl zabanován. Tak takovou komunitu nepřeji ani svému nepříteli

magot
jdi si brečet na jiný forum, tady to nikoho nezajímá tyhle nářky
zpět k vláknu DCS.
Apo narozdíl od tebe není offtopic

ukulele
Magote hele Já jsem byl vyprovokovaný a jinak ty tvoje negativní kecičky ke všemu, mě třeba taky moc nezajímají a raději na ně nareaguju. Ty když se dostaneš do úzkých a nemáš argument, tak přestaneš reagovat a to se stává v 90% všech tvých smyšlených teorii. Asi bych ti taky doporučil nezastupovat všechny svým slovem. A ten offtopic samozřejmě nezačal u mě.
Upravil/a ukulele dne 06-01-2016 16:31

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,039,206 návštěv