November 25 2024 06:47:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 2
olda Olde maly, Kubrt85

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
313_Nevo
Al, to das Mrknutí

ale pekne pomaly.. hlavne sa vyprdni na mavericky a nauc sa najprv spravne ovladat kanon a hlupe bomby. ked toto zvladnes, bude cas prejst na trosku sofistikovanejsiu municiu

nemozes chciet po skusenostiach tak akorat s EAW, TAW a WT aby si zvladol bez premyslania nieco ako DCS A10C
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

AJaromir
Hele, al. Kdybys kdykoliv chtěl pomoci. Možná se rouhám, ale mám v DCS nalítaných snad 5000 hodin. Znám ty stroje a jejich ovládání prakticky téměř dokonale. (Jediné, co přesně neznám, jsou věci, které ve strojích nepoužívám)
Přes web www.mb2.cz se připoj na teamspeak. V dlouhých zimních večerech tam bývám velmi často. Jinak s vydáním stabilní verze DCS 2.0 mám naplánováno vytvořit velmi kvalitní české videonávody na všechny stroje včetně obecné školy létání.

ukulele
tak to bych uvítal

1stCL_Fucida
AJaromir napsal:
Jinak s vydáním stabilní verze DCS 2.0 mám naplánováno vytvořit velmi kvalitní české videonávody na všechny stroje včetně obecné školy létání.

Taky mám naplánováno vytvořit velmi kvalitní návody Úsměv Úsměv Úsměv Ale kde na ně vzít čas? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Se mě to zdá nebo si ten beta Mirage nikdo nekoupil? Prej tam je i kampaň ..

ukulele
Proč si myslíš, že posunuli vydání. Bylo jasné, že když to neprodají za nižší cenu v předprodeji, tak potom už to za přehnanou cenu neprodají. Prodali pár kousků a museli posunout vydání po štědrém dni. Ty ceny jsou přehnané. Tím akorát DCS dusí.

313_Nevo
videl som server M2k vs MiG21 v 1.5.2 tak treba tam zajst pozriet, vcera tam bolo cca 10-20 ludi

kadopadne vzdy sa da kupit M2k od M2M a TacPack pre FSX, cena za komplet je 80kolacov (+ cena FSX ak ho nemas, ale teraz je v zlave) Úsměv

alfik
1stCL_Fucida napsal:
Když jsem obchodoval se SW, tak se to ve firemní sféře dost řešilo. Tak dost, že pokud jsi to porušil (a neučinil nápravu), tak jsi prostě o danou licenci přišel. A když pak na tebe přišla kontrola a ty jsi používal nelegální (zrušenou) licenci, měl jsi to špatný. Je jasný, že v soukromé sféře se tohle neřeší, protože je to každému fuk.

Ano, děkuji za doplnění. Co jsem napsal, platí samozřejmě pouze pro konečného spotřebitele - nikoli pro firmy a dokonce ani pro sice nevýdělečné, ale nesoukromé použití.
PS: Jinak, cos napsal nahoře nad tím je pravda - je zde rozdíl mezi morálkou a právem. To ale není první ani poslední příklad zákonů s tímto "problémem", že... Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

AJaromir
Já Beta Mirage lítám. Je bohužel ještě silně nedodělaná. Jinak, co vím, tak firma Razbam dělala pro FSX vždy dobré stroje, na poli oraném je to ověřená kvalitní firma. Nebojím se, že by svoji práci odflákli. Jinak ohlásili budoucí produkt, což bude harrier, pravděpodobně předělávka jejich modelu z FSX.
Edit: Zifi, nejsem si úplně jistý, jestli jsou ceny přehnané. Za Concorda do FSX jsem dal 60 euro, Za B777 do FSX jsem dal 90USD, Za B737 do FSX jsem dal 70USD a mohl bych pokračovat. Moduly do DCS jsou celkem zadarmo vzhledem k obsahu, kde oproti addonům do jiných simů máš interaktivní návody, hotové mise a kampaň a jádro hry zdarma.
Upravil/a AJaromir dne 29-12-2015 16:58

kvitek
Je to konečně tady, verze 1.5.2 je vydaná jako stabilní!!! http://forums.eag...stcount=12

Host
Se slovem "stabilní" bych byl v případě DCS opatrnější Šklebící se

magot
takže ta betaverze se teď změní na full verzi? Nebo je potřeba zase separátní instalace?

AJaromir
Ano, magote. Není potřeba znovu instalovat stable.

Mira
Tak kampaň modul Mirage určitě neobsahuje, pokud teda tak nechcete říkat, těm pár misím co tam jsou. Zatím mi jako největší problém, připadá nefunkční IFF, takže na online nepoznáte co to vlastně máte na radaru ( teda aspoň já nepřišel na to jestli to funguje, takže myslím, že ne ) a problém s mapováním kláves. Něco chybí, něco přebývá. Jinak za mně to zas taková hrůza není. Radar funguje slušně, navigace, rádio, tohle všechno šlape, jen jste bohužel proti FC3 modulům silně znevýhodněni dostřelem raket, kdy střelu MatraSuper 530D neodpálíte dál jak na 10nm, což je proti R27ER a AMRAAM hodně velká nevýhoda. Takže do onlinu to bude buď pro masochisty, či hodně sebevědomé borce. V režimu CCIP se rozhodně dá trefit i cíl velikosti vozítka, CCRP už je trošku složitější, hlavně co se týče zaměření cíle, které se provádí přímo přes HUD a ne přes radar (např. Falcon ) či TGP ( a10C ). Ale na nějakou pěknou singl kampan, proč ne..snad se brzo dočkám.

AJaromir
Tak vzhledem k tomu, že je to nedodělaný beta produkt, tak tam kampaň může být klidně až v hotové verzi. Osobně mi ani tak nevadí nefunkční IFF, než nefunkční INS a celkem prapodivně mizerná trakce předního kola při vzletu a přistání v bočním větru.

Mira
Ale tak navigace, aspoň základní, jakž takž funguje..když si v misi vytvořím STP, v mašině dám " elajnovat Úsměv " tak potom si už mezi zadanými STP mohu přepínat dle libosti a i značky na HUD ukazují kam mají..to mi zatím ke spokojenosti stačí.

313_Nevo
kvitek napsal:
Je to konečně tady, verze 1.5.2 je vydaná jako stabilní!!! http://forums.eag...stcount=12

to neni spatna sprava, aspon sa online 1.2 a 1.5 spoja

MiraCZ napsal:
jen jste bohužel proti FC3 modulům silně znevýhodněni dostřelem raket, kdy střelu MatraSuper 530D neodpálíte dál jak na 10nm, což je proti R27ER a AMRAAM hodně velká nevýhoda.

nema ta raketa vacsi dostrel ako 10nm? ci je to niecim inym obmedzene? kazdopadne by tiez mohlo zalezat na nastaveni misie, kde by boli povolene len napr AIM-7 a nejaky ten rusky ekvivalent

Mira
No dle ruzných udaju se dá říct že max. dostřel této střely by měl být kolem 40km..a omezené to ničím není. Kamarád mi dělal sparing v Mig29 a kdyby chtěl tak se mu snad nedostanu na tělo..taky doufám, že mise s Mirage budou nastaveny nějak rozumně, ale nevěřím tomu.

313_Nevo
tak 40km (37 niekde uvadzaju) je potom cca 20nm

povedz kamosovi, ze nabuduce ferovka len na short range rakety Mrknutí

hned ako sa naucim lietat s MiG21 tak sa na suboj s M2k tesim Úsměv

Mira
Ono ta Migina 29 je hodně tuhý oříšek, ale souboje s jednadvacítkou jsou par exelance, či jak se to píše Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,112 návštěv