November 23 2024 05:58:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
310_cibule
S mým počítačem? Vyloučeno ;-)

Mám jeden HUB a pak pár USB vstupů na obrazovce, tuším. Tedy kromě těch na kompu. Zajímavé je, že se přehazuje jen joy s pedály. Oba dva trim boxy a plynovka zůstávají na svém místě. TR, sluchadla, tiskárna a já nevím co všechno, taky
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
1stCL_Fucida napsal:Ale nejdřív se musí komunita nadechnout k nějaké té použitelnosti Úsměv.
Tohle si myslím, že přijde. Ten nový DED Expert server ukazuje, že ty online mise mohou být právě tak zajímavé.

Teď jsem hodinu lítal po mapě, měl podvěšenou tunovou bombu a hledal, kde mohou mít tu fabriku. Sice jsem ji nenašel, ale nakonec jsem vzal zavděk letištěm a hodil to klukům na hlavu. Pak jsem ještě dalších 30 minut lovil vlak a našel palebné postavení, které jsem tedy vyčistil. Celej čas se člověk neustále vrtí, jestli nemá něco v zádech, kouká kolem sebe, kde asi tak může být cíl. Když už na něco utočím, musím nejprve zlikvidovat AAA, jinak se mnou rychle zatočej. A když už to mám čistý, po každém průletu radši odletím a koukám kolem sebe, zda jsem svojí aktivitou nepřilákal nějakýho červenýho.

Chci říct, že DED server ukazuje cestu k misím, kde se musí rekonovat, navigovat, bitevničit a bombardovat a navrch tam maj ty tanky. Ta spolupráce s tankistama je podobně napínavá jako krytí bomberů a spíš akčnější, protože to není jen krytí, ale aktivní spolupráce na čištění. Aktuálně testují i limitované zdroje letadel a to dokonce na hráče. Když si člověk vypotřebuje svoje letadla moc rychle, musí sednout do transportu a dozásobit si bojové letiště. Uměj i dočasné vyřazení letiště vybombardováním přistávací dráhy.

Tedy technologie k zajímavým misím ji existuje, nebo je ve stádiu testování. Komunita se o další určitě postará. Třeba vznikne něco i v CZ/SK komunitě.
Non est specifica

magot
pár postřehů z online, na nějakým to tank serveru jsem si vzal štuku že půjdu redukovat téčka a hned po vzletu mě porád něco drbalo záda a střelec pálil na prázdno.
No byl to samozřejmě nevidtelný protivník se stealth technologií. Takovéhle vtipné bugy se vyskytují i v nepovedených amatérských modech .. nuž což
letím znova, tavím štuku co to dá, samozřejmě se mě zavaří motor, to by mě ani tak nevadilo, při "plachtění" ještě stihnu zasáhnout dvě téčka do prdele ... kterejm to nic neudělá .. no budiž.
Pokouším se to srovnat s horizontem a spadnu do vrtáku to je cajk a zapíchnu to do pole zhruba při 30% úhlu. Co by jste čekali? Že bude štuka rozsekaná na hadry? Ne ani škrábaneček na laku, nějak se překulila otřepala a zastavila se jak kdyby ji vyvezli z brusu novou z továrny. Aby se komická situace hodná Charlie Chaplina dokonala po třech minutách se sama od sebe zlomí pravá podvozková noha.

Jinak nevím kdo to tam plakal že má malý FPS, i online při 7 letadlech v dohledu a 20 tancích, nedaleko letiště a vesnice + sem tam nějakej flak mě to jede stále 55 FPS. Naprosto hladce, žádnej stutternig, dropy nic. Stejně jako ROF. Líp než starej šturm, tohle se Loftoj povedlo ...
Jinak zaměřování se štukou s Bk37 mě přijde nějak moc easy a balistika projektilu je taky divná, jako by to byla kulka 12,7mm, přitom je to těžkej projektil. A zásahy do prdele téčka nic moc nedělaj ...

Ty tanky nejsou špatný ale takový že to nikam moc nevede, dostal jsem i KVčko s pzIIIL a viděl jsem že někdo má PzIVF2 ...
Upravil/a magot dne 26-12-2015 01:59

saldy
Dávám do kampaní 20 občas i 40 bombrů, to už je houf který ani nejde spočítat, rekord je cca 70-80 bombrů. Není s tím žádný problém, kromě práce s tím. Mám rád off, online i specky kdy se sejde komunita. Vše má své pro a proti, platí zde že je lepší dobrá kampaň než pokažená specka a zase naopak.

Zifi napsal:

Mám dotaz a né úplně souvisí tématicky s tímto vláknem. Prosím tedy o přihmouření oka. Jsem čistý offline pilot. Koupil jsem si BOS a zaujalo mne to natolik, že si vyzkouším online létání. Ale chci se zeptat čistě offline pilotů. Co létáte offline? Jaké simy? Jaké moduly, módy, kampaně?

Na Bos jsou kampaně ke stažení na M4T, ty jsem ale nehrál. Za mě doporučuju třeba novou kampaň "Onwards to Stalingrad" od mistra jménem Poltava.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Zifi napsal:

Magote, tak teda doporuč nějaký offline. Od tebe jsem čekal reakci

Murometse! To nastartuješ, pustíš si u toho film a když jsou na konci titulky jdeš bombardovat. (shodíš to baj voko a stejně nestrefíš) Pak pustíš druhej film a letíš zpátky domů.
Když dojde benál tak to neva. Doplachtíš ... No pak druhá mise .. další film. Ale titanik si nepouštěj ten je moc dlouhej!

olda Olde maly
magot napsal:
Aby se komická situace hodná Charlie Chaplina dokonala po třech minutách se sama od sebe zlomí pravá podvozková noha.

Tak to zase až tak blbě není.

Rumcajs
Magote a nevlezl ti nějaký vtipálek do střelce? Online se děje celkem často, že ti někdo skočí do střelecké pozice. Defaultně to není zamknuté a občas dostaneš člověka, který tě fakt brání, ale spíš chytíš pitomce, co ti rozstřílí letadlo, nebo jen tak vyplácá náboje, nebo je to špion, který hlásí kolegům, kde se právě nacházíš. Zamykej si to, pokud nemáš svoje lidi.

Jo damage model po nárazu do země je občas nevěrohiodnej. Ale tedy furt lepší než v DCS, kde prostě zbyde mastnej flek. Mám pro to porozumění, protože ona deformace 3D modelu následkem kolize a navrch částečná desitegrace je pro simulaci skutečně vyšší dívčí. Aby to vypadalo věrohodně, musela by ten tým živit NASA, aby to uživilo pár set lidí. Tohle po nich skutečně nemůžeme chtít.

Zaměřování se Štukou je easy, pokud ti tvůrce mise nastaví krásný počasí a bezvětří bez turbulence. Když tomu ale dáš reálnější podmínky, budeš se divit, jak to s tebou hází jak s nudlí v bandasce.
Non est specifica

magot
olda maly napsal:

magot napsal:
Aby se komická situace hodná Charlie Chaplina dokonala po třech minutách se sama od sebe zlomí pravá podvozková noha.

Tak to zase až tak blbě není.

To se mě bez prdele stalo!! A ještě s těma velkejma laufama ...
Jde o to že se rozsekáš 25x a je to OK a pak jednou a takhle to dopadne. Evidentně blbej algoritmus sekvence poškozování.

magot
Rumcajs napsal:

Magote a nevlezl ti nějaký vtipálek do střelce? Online se děje celkem často, že ti někdo skočí do střelecké pozice. Defaultně to není zamknuté a občas dostaneš člověka, který tě fakt brání, ale spíš chytíš pitomce, co ti rozstřílí letadlo, nebo jen tak vyplácá náboje, nebo je to špion, který hlásí kolegům, kde se právě nacházíš. Zamykej si to, pokud nemáš svoje lidi.

Hmmmm to by mě fakt nenapadlo .. a jak se to zamyká?

CSW_Cassius Chaerea
Když už máš letadlo, tak dáš esc a tam to je někde v nabídce.

1stCL_Novotny
A Magote taktéž ho tam můžeš i vyhodit. Mrknutí

LEON
Jj, je to stejne jako v ROFku...

https://www.rcfree.eu
magot
LEON napsal:

Jj, je to stejne jako v ROFku...

V ROFku jsem nikdy žádný takovýhle pablby nepotkal, tak jsem byl rád že mě kryjou .. asi ROFko přitahovalý lepší karaktery Šklebící se

CSW_Cassius Chaerea
Jojo samé Salute hned jak tě vyprášili při nouzáku.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 26-12-2015 15:47

LEON
To Magot: Od doby co se dá takhle škodit v ROF zadarmo, tak je tam takových pablbů mraky Smutný
To Cassius Chaerea: Přesně, samá gentlemanská letka s kodexem cti a člověk pak vidí, jak statisticky nejlepší pilot na serveru dává v padajícím hořícím letadlu LEAVE SERVER těsně před dopadem, bo taková smrt člověku přece kazí strajky a KáDéčko...
Upravil/a LEON dne 26-12-2015 16:30

https://www.rcfree.eu
Baron
Potrebujem pomoc - odkedy som stiahol nove drivery na TrackIr 5.3.0. nejde mi pauznut TrackIr pocas pusteneho BoS. Skusil som uz vsetko mozne (okrem reinstalacie BoS), nepomaha nic. Ked BoS minimalizujem, klavesa (F9) funguje normalne, akonahle ho znovu dam na celu obrazovku, F9 je nefukcne. Samozrejme som pozeral do nastaveni, ci sa mi s niecim netlcie, ale nemam tam nic, s cim by F9 mohol mat konflikt (klavesu F9, ktora bola priradena priamo v hre som premapoval).

Ked som znovu nainstaloval drivery 5.2.2, F9 fungovala normalne.

Vie niekto poradit?

P.S. Nove drivery na TrI su ovela lepsie ako verzia 5.2.2. a vo vsetkych dalsich programoch funguje korektne vratane pauznutia.
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Barone, nemáš F9 namapovaný na něco v BOSku? Nemohl bys případně zkusit na TIR namapovat nějakej jinej čudlík? ... Tonoucí se stébla chytá.
Non est specifica

Shadowdeath
Baron napsal:
... P.S. Nove drivery na TrI su ovela lepsie ako verzia 5.2.2. ...

V čem konkrétně? Podle changelogu se jedná jenom nějaké vylepšení, co souvisí s instalací/spouštěním/během samotného softwaru, ale že by nějak vylepšovali "drivery" nevidím.

A podle tohoto http://forums.eag...?p=2612251 to vypadá, že profily z 5.2 na nové verzi nefungují... Tak jestli se to vůbec oplatí zkoušet :-)
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Rumcajs
Shadow, možná je to jen dojem, neměřil jsem to, ale s 5.3 driverama se mi zdá, že se zvedly FPS v BOSku. Jiné gamesky nemám, tak víc neposoudím. Patch 1.105 docela zamával s FPS a vedlo to u mě k propadům na letišti až někam k 37. Patch 1.106 to moc nezměnil a ačkoli je to plynulejší, u země to furt padalo i pod 40. Okamžitě po instalaci TIRu 5.3 jsem zaznamenal, že FPS nespadnou pod 45. Může to vše být nějaká náhoda, ale zatím to přikládám nějaké optimalizace na straně TIRu, žádnou jinou změnu jsem nedělal.
Non est specifica

Baron
Rumcajs napsal:

Barone, nemáš F9 namapovaný na něco v BOSku? Nemohl bys případně zkusit na TIR namapovat nějakej jinej čudlík? ... Tonoucí se stébla chytá.

Pozeral som, vid povodny prispevok:
Baron napsal: ...Samozrejme som pozeral do nastaveni, ci sa mi s niecim netlcie, ale nemam tam nic, s cim by F9 mohol mat konflikt (klavesu F9, ktora bola priradena priamo v hre som premapoval).

Shadowdeath napsal:

Baron napsal:
... P.S. Nove drivery na TrI su ovela lepsie ako verzia 5.2.2. ...

V čem konkrétně? Podle changelogu se jedná jenom nějaké vylepšení, co souvisí s instalací/spouštěním/během samotného softwaru, ale že by nějak vylepšovali "drivery" nevidím.

A podle tohoto http://forums.eag...?p=2612251 to vypadá, že profily z 5.2 na nové verzi nefungují... Tak jestli se to vůbec oplatí zkoušet :-)

Starsie profily funguju bez problemov, niekolkokrat som ich menil medzi 5.22 a 5.3.0 (ked som sa snazil spojazdnit F9). To vlakno som necital, u mna nebol ziadny problem ani so starsimi.

Co sa tyka novsich, su plynulejsie ako starsie, potvrdene vsetkymi co ich stiahli a pouzivaju. Testovane v BoS, DCS, RoF a WT, vo vsrtkych zminovanych programov pozitivne dojmy (teda okrem tej klavesy F9 v BoS, co je jedina vada na krase a navyse chyba bude kdesi u mna).
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,298 návštěv