November 25 2024 08:56:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
1stCL_Fucida napsal:

Ich bin Major, nicht Feldwebel. Und die Antwort ist: Nein, ich will nicht. Niemals. Úsměv.

... zum befehl, herr major! Šklebící se

Host
Polychop - newsletter a oznámen nový modul

Polychop-Simulations v souvislosti s vánočními svátky zveřejnili newsletter, ve kterém rekapitulují, plánují a popisují a mimo jiné i ohlašují zcela nový modul - Junkers Ju87 D-5/G-2.

Celý článek: http://simworld.c...ovy-modul/

[img]http://dcs-uvp.cz/junkers_ju_87.jpg[/img] is not a valid Image.

Rumcajs
Nojo, Štuka je pro WW2 docela zásadní stroj. Jen pro takové letadlo mít mapu, kde by to mohlo lítat. Nějaké ty cíle, co by to mohlo ničit. No a pak ještě něco pro druhou stranu, co by mohlo fungovat podobně. Nojo, třeba to všechno časem taky bude.
Non est specifica

1stCL_Novotny
Třeba jo, na druhou stranu za 60$ se jen lehounce usmívám. Nevím zda kdy budu ochotný to dát do kupy jen s základem 10 letadel bratru za mrských 600$ a mapou za dalších 60$. Smutný Začíná to být čím dál smutnější píseň. Smutný Nehledě na to že rychlost produkce je to jediné co našinci dovolí na to jakš,takš našetřit.
Máme Doru a Mustanga, o zbytku se zatím jen roky mele a mele. A místo toho aby se něco dělo se oznámí celoplošné zdražení. No pecka. Pro mne zatím zlatej BoS. Kór pro to že už tenhle level ovládání a simulaci v BoS nekouše spousta lidí a hledají poloarkády a jiné. Tohle v DCS už bude úplně okrajová skupina lidí. Nebudou velké úspěchy v létání, tak nebudou lidi co by je to bavilo. Úsměv Natož za tu cenu.

magot
další absurdnost, btw konečně si ověříme účinnost nasazení štuk proti ISIS v perském zálivu Šklebící se

Host
Weekend News 25/12/15

Vánoční slevy i v ED obchodě a vydání Mirage 2000C v jeho betaverzi do betaverze a alfaverze DCS Worldu. No, pojďme si to rozebrat podrobněji.

Celý newsletter: http://simworld.c...ws-251215/

[img]http://dcs-uvp.cz/bannerpro2015.jpg[/img] is not a valid Image.

magot
beta verze v alfa verzi, blíží se konec světa!

Baron
...a "iba" za 60 USD... No nezober to...
Hals - und Beinbruch!

magot
nezoberu, počkám na slevu Šklebící se

Host
Plány Razbamu – BAE Harrier II, F-15E či A-7

Vývojáři z Razbam – Simulation společně s dnešním vydáním jejich prvotiny do DCS Worldu poodhalili roušku tajemství a vypustili do světa informace o jejich dalších plánech…. velmi zajímavých plánech.

Celý článek: http://simworld.c...5e-ci-a-7/

[img]http://dcs-uvp.cz/Harrier_Pilot_Prepares_for_Takeoff_MOD_45151641.jpg[/img] is not a valid Image.

Lark
X Novotny napsal:

Třeba jo, na druhou stranu za 60$ se jen lehounce usmívám. Nevím zda kdy budu ochotný to dát do kupy jen s základem 10 letadel bratru za mrských 600$ a mapou za dalších 60$. Smutný Začíná to být čím dál smutnější píseň. Smutný Nehledě na to že rychlost produkce je to jediné co našinci dovolí na to jakš,takš našetřit.
Máme Doru a Mustanga, o zbytku se zatím jen roky mele a mele. A místo toho aby se něco dělo se oznámí celoplošné zdražení. No pecka. Pro mne zatím zlatej BoS. Kór pro to že už tenhle level ovládání a simulaci v BoS nekouše spousta lidí a hledají poloarkády a jiné. Tohle v DCS už bude úplně okrajová skupina lidí. Nebudou velké úspěchy v létání, tak nebudou lidi co by je to bavilo. Úsměv Natož za tu cenu.

Pokud si člověk počká na slevu a má kamaráda v Ruské federaci, kde se moduly dají koupit za polovinu ceny deklarované v EU, tak to pak není tak hrozné Úsměv.

Mira
Tak toho kamaráda ani nepotřebuješ. Já třeba v Rusku nikoho známého nemám a 90% mého obsahu DCS bylo zakoupeno za ruble.

Lark
MiraCZ napsal:

Tak toho kamaráda ani nepotřebuješ. Já třeba v Rusku nikoho známého nemám a 90% mého obsahu DCS bylo zakoupeno za ruble.

Já to tady nechtěl říkat na plnou hubu Úsměv

ukulele
Tak napište návod, jak to získat levněji. Tady nejste na komerčním simworldu.

Lark
Zifi napsal:

Pokud má někdo zájem, tak rád poradím jak na to. Jsem k zastižení téměř denně na TeamSpeaku talk.svk-squadron.com

Eventuelně mě můžete tady napsat PM a domluvíme se na určitou hodinu.

Host
Zifi napsal:

Zifi, pošli mi tvoje číslo účtu, a já ti zašlu všechny finanční prostředky, které jsme v rámci provozování SimWorldu dostali, ok? Šklebící se

ukulele
Moc díky, ale to už bych opravdu nevěděl co s penězi. Ale jinak se nedivím, že ti to nic neháže. Prakticky jsou to mrtvé stránky. Spousta lidí to prohlédlo. Takže ti zbývá propagace tady a podobné zoufalé kroky . Škoda konce UVP
Upravil/a ukulele dne 26-12-2015 12:26

magot
Chytráci nákup přes ruskou VPN jde, ale když se pak budete modul používat v rámci EU IP adresy tak je možnost že vám ho časem zase zablokují.
Počkejte si na slevy pro dělnickou třídu. Mě osobně nákup přes RU VPN přijde jako ubohost ...

Host
Zifi... budu se držet toho, co jsem psal dříve Úsměv Pěkný nový rok Mrknutí

ukulele
Apo bez ohledu na to co jsi udělal a děláš, tak i já tobě přeju vše nejlepší do nového roku.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,731 návštěv