November 25 2024 09:04:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
CZ_Iceman
Mysliš Rakeťáku tu novinářskou free verzi, která pro Foleyho byla za 7 kil ?

rocketdog
Icemane, čert ví, co to vlastně bylo zač :-(

1stCL_Fucida
Se mi zdá, že vám ten Apo pěkně visí v žaludku. Ale to se mi určitě vážně jenom zdá Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Host
rocketdog napsal:

Poslyš APO, jak to vlastně bylo s tou licencí na Mig 21 co Foleymu najednou přestala platit?

Co prosím? Pokud vím, tak novinářskou verzi od Leathernecku jsme měli k dispozici my dva - ty a já, pouze se dvěma aktivacemi. Mne přestala asi po měsící chodit, tak jsem si psal s Cobrou (vývojář LS, info pro ostatní) a ten mi řekl, že ji máš aktivovanou TY a tím to pro mne skončilo - dále jsem to neřešil, jelikož jsi měl na recenzi svůj díl a tak jsem si v dalším období jestli mne paměť neklame koupil a následně prodal / dobrovolně daroval do soutěže ještě 2-3 kusy Mig-21.

Přiznám se, že jsem za těch 6 let prodal / daroval až desítky modulů do DCS, takže to, že si nevybavuji, že bych ho prodal Foleymu, není vina toho, že bych to popíral, ale protože si to nepamatuji. Nicméně NIKDY jsem prodaný / darovaný klíč opět nepoužil, nezneužil, nepřeprodal nebo s ním nijak dále nenakládal. Potvrzením budiž, že se nikdo jiný, kromě tebe (kterému jsem navíc neprodal ani ň), který navíc (jak jsem uvedl výše) dostal modul zadarmo za pár slov na TS a řádků textu, neozval. Dokonce ani Foley se mi neozval, že bych mu prodal modul, který nefunguje. Kdyby se mi ozval, mohli bychom se podívat (což ostatně sám může a moc dobře to ví, jelikož DCS létá roky a pohybuje se v tom) na licenční klíč na DCS stránkách a zjistit si, v jakém je stavu (zda nevyflákal licence, na jaké IP a HW klíči běží, s jakým účtem je spárován atd).

Zcela určitě věřím, že tyto informace výše uvedené ví, má a celé to má za cíl jen kydat hnůj. Tak kydejte pánové, ale prokládejte to i tu a tam argumenty a fakty. Jinak to není nic jiného, než ubohost Mrknutí
Upravil/a Host dne 29-12-2015 23:06

Host
Slevy na steamu - ovšem 70%tní slevy jsou již minulost Mrknutí

Miničlánek: http://simworld.c...na-steamu/

Steamshop: http://store.steampowered.com/app/223750/

petsild
rocketdog napsal:

Poslyš APO, jak to vlastně bylo s tou licencí na Mig 21 co Foleymu najednou přestala platit?

Alespoň o svátcích toho nechte, proč to neřešíte na SimWorld?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

ukulele
Mrknutí

Host
petsild napsal:

rocketdog napsal:

Alespoň o svátcích toho nechte, proč to neřešíte na SimWorld?

Správná otázka zní - proč to neřeší ten, kdo má s tím klíčem problém s tím, od koho to koupil, namísto aby to řešili úplně jiní lidé na úplně jiném místě Úsměv

CZ_Iceman
Omyl... správná otázka je proč prodáváš novinařské verze, které si dostal zadarmo na recenzi produktu, v tomto případě MIGa-21. Proč Ti nepíše majitel vím, ale nepovím (chce to vice sebereflexe)...
Za mě bylo řečeno vše...

rocketdog
Asi je moc ostýchavý Zamračený

Host
Opakuji - žádnou novinářskou verzi jsem neprodal. A víš ty co? Pokochejte se všichni:

F2-NSMLCW-T4RPHL-RP5AUM-EKS56K

Toto je licenční klíč, který jsme obdrželi od Cobry (vývojář LS) na recenzí DCS: Mig-21Bis.

CJLYX76CR5FXURXVCJHFFU6MP7NE 212.79.110.52 - rocketdog
DJ4ZZ625LXC9RA3RRKZ66YTP35EC 178.255.172.140 - Apo

Není zde žádná jiná aktivace jiným uživatelem, než náma dvěma. Mohu doložit i potvrzení od vývojářů LS, že jsme NIKDY jiný klíč nedostali kromě dvou do soutěže, kterou vyhráli jiní uživatelé (nebyl jsi mezi nimi ani ty, ani Rakeťák, ani Foley) a kteří rovněž nemají problém se svými klíči.

Klíč, který jsem prodal Foleymu jsem obdržel v rámci kompenzace backerům (dovolím si tvrdit, že takovou verzi Migu vlastní 50% virtuálních pilotů, kteří ten modul vlastní) a neliší se v ničem od normálně koupeného později.

To co tedy uvádíte je LEŽ nehrubšího zrna. Dále budu jakékoliv další věci týkající se tohoto "problému" (přestávám věřit, že vůbec nějaký existuje, nicméně nechť se ozve Foley sám, pokud je to pravda) řešit pouze se Stanislavem Plešnerem (Foley) a s nikým jiným, protože tvoje příspěvky Icemane a tvoje příspěvky Rakeťáku jsou pouze a jen lež a mohu to doložit, narozdíl od vás.

Nadále tedy nereaguji, byť by byly jejich příspěvky sebeútočnější a sebeobsáhlejší.
Upravil/a Host dne 29-12-2015 23:04

1stCL_Fucida
Apo, my jsme tady sice dost benevolentní, ale ta tvoje poslední věta mi přijde už trochu přes hranu. Jakkoliv dokážu jednání v afektu pochopit, tohle tady prosím nedělej.

Icemane a Rakeťáku, imho je lepší tyhle věci řešit soukromě. Pokud se domníváte, že Apo někoho nějak podvedl/napálil, tak si to tady sice můžete vyříkat, ale na vulgarity tady zvyklí nejsme.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 23-12-2015 22:07

313_Nevo
a pritom na ED fore taka sqvela vianocna atmoska, rozdavaju sa moduly vseliakeho druhu.

dost ma zarazilo rozdavanie A10C, kde dobrosrdecny darca vyslovene ziada aby sa prihlasovali len ludia, co si modul napr. nemozu dovolit.. a clovek co ma v podpise Alienware masinu aj s monitorom, ma TM WH, MFDs Cougar sa prihlasi Šklebící se

a pritom je na styme zlava -40% Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Host
Navštívil jsem Rocketdoga i Icemana na tsku, následně jsem kontaktoval Foleyho a pevně věřím, že se vše vyřeší. Žádný podvod se neodehrává, když už to tu řešíme, tak samozřejmě dám vědět, jak to dopadlo.

Za výpad výše se omlouvám Mrknutí
Upravil/a Host dne 29-12-2015 23:05

CZ_Iceman
Apo se s námi spojil na TS a přislíbil vyřešení vzniklé situace.

ukulele
asi si založím vlastní DCS stránky a bloknu Apo ip adresu. Tam mi nikdo komunitu rozkládat nebude

Host
Paráda, jdi do toho, moje IP: 178.255.172.140

Mrknutí

magot
offfffffffftopic, herr feldwebel nechtěj to vystřihnout a hodit někam stranou na skládku?
Upravil/a magot dne 24-12-2015 00:09

1stCL_Fucida
Ich bin Major, nicht Feldwebel. Und die Antwort ist: Nein, ich will nicht. Niemals. Úsměv.

rocketdog
Musíme s Icemanem APOvi poděkovat. Foley měl stejný problém i s F86. Ten už je vyřešen, zbývá Mig. Takže Foley, jeden vánoční dárek už máš :-)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,764 návštěv