November 23 2024 06:28:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
CSW_Cassius Chaerea
To si musíš odemknout na stránkách. Kdyby sis to totiž chtěl vylétat v té jejich skvělé kampaňi, tak aby tě o to nepřipravili proti tvé vůli.

magot
Cassius Chaerea napsal:

To si musíš odemknout na stránkách. Kdyby sis to totiž chtěl vylétat v té jejich skvělé kampaňi, tak aby tě o to nepřipravili proti tvé vůli.

To mám odemklý, zbraně jsou všechny dostupné (zaplať pánbůh) ale skiny ne, ale nějak mě to netrápí Úsměv
Kampaň létat nebudu, to bych měl zkažený vánoce Šklebící se

ZVP Zdenek
magot napsal:
... pocit kdy jsem poprvé virtuálně usedl do IL2 v r. 2001 byl lepší protože se nechoval jak kdyby byl z papíru ...

....To pojíždění je s točícím se letadlem je ultradebilní....

Zlatý starý šturm, dalo se lítat i jen s klávesnicí Úsměv
Die Tschechen sind die lachende Bestien

1stCL_Fucida
Magote, to vypadá, jako bys to úplně neodepsal? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Třeba Magota dneska potkáme na DED serveru.
Non est specifica

magot
Jo docela se mě to i libí, je to takovej divnej ROF.
Online lítat budu, ale dnes bohužel ne, šinu si to orient-expresem na východ ...

clone9cz
Na východě maj neco lepšího než na západě? Kromě zimy.
Neska máš testovat svn.

http://www.wwii-illusion.net
magot
Nj, k SVN se dostanu 26. ... jinak čím víc na východ tím jsou hezčí holky

Ondrej1
Magote, co máš za procesor a jaký ramky?

magot
Ondrej1 napsal:

PhenomII965BE, 4x4ghz OC, 16GB DDR3/ 2000mhz

Padak_CZ
Ondrej1 napsal:

Co to má společnýho s holkama?

Ondrej1
Díky.

Ondrej1
Co mají holky společnýho s BoSem???

datelko
No veľa ak nám to dovolia lietať Cool
Mrknutí

Al CZ
Teda pánové tahle věc je hrooozně divná... Fakt je strašná škoda že dneska nikdo už nevydá něco jako byla geniální European Air War. Pomalu do BoSu pronikám, ale spolu s DCS mi příjde že klasické zábavné half simulátory umřely. Obávám se že jestli se chci jen jen tak vyblbnout s letadélky tak se musím vrátit zpátky na War Thunder.... Proboha, dyť ta hra je zábavná asi jako let na dovolenou do Španělska.....

Včera jsem si poprvé vzal bombarďák (He-111)nastavil si krátký let za roh a jal se přepínat mezi jednotlivými palposty (věže se tomu říkat nedá). Čekal jsem kdy se objeví nějací Ivani.... Neobjevili..... Pak sem se "V" přepnul do stanoviště bombometčíka (měly se zničit letadla na stojánce), chvíli si tam hrál a automatickým/manuálním odhozem pum ale pak jsem zjistil že ani na manuální, ani na automatiku to pumy shodit nechce. (nechápu proč, při prvním letu se shodily automaticky). Ivani se nikde neobjevili, jen flak. Pak těsně před letištěm (kdy jsem už usínal nudou) se najednou ozvalo - vhhůůů - prsk.... odpadl kus ocasu(výškovky) nejspíš to koupil spodní Bordschütze protože už na něj nešlo přepnout a na bočního také ne. Motor začal čadit, tak aby byla aspoň nějaká zábava vypnul jsem autopilota zkusil jsem nouzově přistát - což se povedlo - napral jsem s nebohou létající lopatou přímo do rybníka -naštěstí mělkého... Uražené listy vrtulí, dva členové osádky nejspíš mrtví, hodina života v háji....

WTF - co to jako sakra je ?!

Když jsem zkusil létat s peškou, tak tam ani automatika na odhoz pum není...

Možná jsem moc velký škarohlíd. Abyste pochopili - moje první počítačové hry byly LHX, F-15E Strike Eagle, F-19 Stealth Fighter (u toho zvláště toužím po remaku), pak DiD F-22 Raptor "Red Sea Operation" a samozřejmě European Air War. U všeho jsem proseděl desítky ne li stovky hodin a i když jsem měl jen jednoduchou vektorovou grafiku děsně mě to bavilo. Dneska mám pocit že si za drahý peníz koupíte základ (drahý peníz - patnáct stovek) a zbytek si milý virtuální pilote dokup sám. Žádná kampaň (proč ? ), žádný děj (proč ?), nulová zábava (nebo pro VELMI specifické publikum). Už jsem tu na to žehral, ale proč dělají nějakou bitvu u Moskvy (kde nakonec ani Moskva nebude) s pár dalšíma druhořadýma letadlama a prostě neudělaj pořádný simulátor s pořádným výběrem letadel, kde projdete celou válku, za LW začnete v Polsku, projdete Francii, Afrikou, Ruskem a pak bráníte Říši, za Američany a Brity si střihnete Pacifik, v Zeru si zařádíte na Rabaulem.... Chápu že valnou většinu (všechny ?) simulátory dělají Rusové a proto se odehrávají v Rusku (Il-2 1946 přece taky neměl západoevropskou kampaň), z Cliffs of Dover jim musely zbýt RAF mašiny (tak proč tu nejsou ?) a celkově je smutné že jediná skutečná zábava s letadýlky je War Thunder, což je ovšem "letecká vybíjená" - ale přistihl jsem si že si prozpěvuju jako Oldřich Kaiser v TMS ("Hej hej, kam se valééj, dyť sou maléééj, shoř ty svině !!!"Mrknutí a prostě se BAVÍM (ale samo, chybí tu útoky na svazy bombarďáků...) Zkrátka a dobře nějak tu chybí faktor zábavy.... DCS mi příjde o kus zajímavější, ale i na arcade je děsně složité a nepovedlo se mi odpálit jediný Maverick....

To jsou fakt všechny tyhle simy o tom že máte vypnutý autopilot a rvete se s ovládáním ?!

Nemá někdo v nejbližší době vydat něco co bude mít atmosféru, dynamickou kampaň, desítky letadel a pořádné letecké bitvy ? V single i multiplayeru ?

Největší vopruz byl když sem kroužil Sovětům nad letištěm a nic.... Žádná pořádná kanonáda, stíhači asi spali, létám tam jak trouba v okolí půl hodiny a nepřítel nic. A pak mě sundá u letiště palba ze země (děsně realistické). Ani nevím co to bylo.... Tipuju že na vylepšený protiletadlový trakač (takovou tu trojkulometnou potvoru na náklaďáčku ( ZiS 5 )s kulomety Maxim ?.

CSW_Cassius Chaerea
Zkus si počítač vypnout a zapnout? Těžko říct co si měl nastavený a co si od toho čekal. Na steamu a na stránkách by mělo být napsáno: "Hra má pouze muliplayer". Jinak máš pravdu žádnou zábavu ve stylu uvedených titulů nečekej. BoS a další drahé datadisky (BoM...?) budou rády, když za pět let tam bude 12 map a 50 letadel, je trošku snad naděje, že s tím půjde už něco dělat a že někdo udělá obstojný singel.

Rumcajs
AI, v první řadě BOS/M má singleplayer slabej. To se tu probíralo už tolikrát, že tím snad nejsi překvapenej. Nakonec, snad jsi to kvůli SP nekupoval.

Co se týká zaměření celého simu, popsalo se tu toho tolik, že snad taky nemůže být mýlka. Je to z Ruska, je to o pár typech letadel z každé strany. A především je to o simulaci letu. Není to klasická lítací hra, kde flight model je tak jako do počtu. Zde je flight model to nejzásadnější. Proč to tak je, to se optej tvůrců. Nicméně je to jejich záměr a oni tomu svému záměru věří. Já to vidím tak, že dělat znovu gamesku, kde se vlastně taky letí, by se dnes neprodalo. Na "taky" lítání v quake stylu je tu WT či co ještě. Tedy oni zvolili cestu, kdy s každým lítatelným strojem mají spoustu práce. Snaží se zaujmout detailem grafického zpracování a kvalitou FM a potažmo DM. A v tomhle úhlu pohledu nesahají tebou uvedené hry BOSku po kolena. Zase, je to jejich cesta, zjevně nechtěli jít cestou kopie čehosi jiného v novém kabátu.

Takže postupně budují sim, který obsahuje přibývající počet letadel a map. Současně vylepšují schopnosti online i offline misí. Západní fronta, Afrika a Středomoří, možná časem Tichomoří ... na to si budeme muset počkat. Tímhle tempem je to na hezkých pár let.

Jo, tento sim je o tom, že letíš, naviguješ, zaměřuješ a trefíš / netrefíš. To vše ty, ne nějaký autopilot. Nebo letíš a hledáš nějakýho jinýho, co ti chce rozbít bábovičky a ty mu to nechceš dovolit. Tak se ho snažíš pomocí sofistikovaného FM a DM popostrčit k výskoku na padáku, nebo rovnou potupně zabít. To vše nejlépe online, kde si nemůžeš moc stěžovat na idiotské AI. Můžeš si, po vzoru mnohých jiných, stěžovat na idiotské protihráči a i spoluhráče.
Non est specifica

olda Olde maly
Rumcajs napsal:

AI, v první řadě BOS/M má singleplayer slabej. To se tu probíralo už tolikrát, že tím snad nejsi překvapenej. Nakonec, snad jsi to kvůli SP nekupoval.

Co se týká zaměření celého simu, popsalo se tu toho tolik, že snad taky nemůže být mýlka. Je to z Ruska, je to o pár typech letadel z každé strany.

Takže postupně budují sim, který obsahuje přibývající počet letadel a map.

Mám pocit že především Luftwaffe. No proč asi , že?

ukulele
Al CZ: Podle toho co píšeš. Tak si myslím, že problém je pouze v jedné věci. A tou je .........Tahle hra pro tebe prostě není.

313_Nevo
Al, nic si z toho nerob, ja uz som to tiez zmazal Úsměv

skus spominanu Strike Fighters 2 seriu, stoji za tym clovek co robil na EAW, tam mas sancu na aku taku solo zabavu (nema to MP)
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,519 návštěv