November 23 2024 10:00:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
1stCL_Fucida
Co vím, tak jediné omezení je, že si můžeš/musíš ta "bonusová letadla" dokoupit. Pak také prémiová verze umožňuje odemknout zamčené alternativy výzbroje/výstroje pouhým kliknutím na netu, nemusíš je vylétávat Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

ukulele
Díky za odpověď. O La-5 a FW-190 mi až tak nejde, takže do toho půjdu a až se s tím naučím slušně lítat, tak se potkáme ve vzduchu. DCS letí do kouta. Asi mě nebude nijak omezovat, že budu mít Steam verzi. Co myslíte?
Upravil/a ukulele dne 22-12-2015 22:25

Ondrej1
Nevim, jak v BOS, ale obecně Steam nebrat. Mám např. Steam verzi CLOD a pokud mi třeba na chvilku nejde internet, tak mi to ani nedovolí si hru zapnout, takže si nezalítám ani single missions.

1stCL_Fucida
Steamová verze BoS je pokud vím celkem bezproblémová. Je to v zásadě jedno, jakou máš.

autodeath
Vymizelo to protivne zasekavani vstupu, rozhlizeni je plynule (souvisi s prvnim), grafika nevypada hnusne bez pouziti SweetFX (mozna subjektivni),mam pocit, ze se Emil nejak hure ovlada v ostrych manevrech (nejspis subjektivni omyl), graf zateze GPU a prvniho jadra CPU konecne vypada tak, jak by jeden ocekaval. Celkove vzato se to da hrat na mem systemu v pohode zpatky na ultra. Zatim dojem znacne vylepsen. Zaplattemnyknize to zase po nejake dobe pripomina hratelnou hru ...
Edit: Letadla vidim na nekolik kilometru a nemizi mi nahodne ze zorneho pole a chovam velikou nadeji, ze by mohlo vyfunet i jiste mysticke chovani jehoz se mi od hry dostavalo, kdy jsem koukal na vybuchy na nasich cilech, nevidel ni stroje a na tracku kroutil hlavou nad tim, jak tam bylo plno ...
Upravil/a autodeath dne 22-12-2015 23:30

ukulele
tak už to sosám

ukulele
BOS se nainstaloval na verzi 1.106. Ale nikde nemůžu najít Mig-3, P-40 atd.

CSW_Cassius Chaerea
Koupil sis BoS, takže je sice uvidíš, ale neproletíš se s nimi. To jsou letadla z BoM. Na mulťáku (i v singlu) můžeš létat jen s letadly z BoS (Bf 109 F-4 a G-2, Ju87, He 111, Jak-1, LaGG-3, Il-2 a Pe-2, jestli máš zlatou verzi tak i Fw 190 a La-5). Ale pro mulťák to zatím stačí - když teda zrovna nechceš mermomocí létat v nějakém letadla z BoM.

ukulele
Díky za info.

magot
hmmm koukal jsem že je bos v akci za 4 pětky, tak jsem tu srágoru koupil, bohužel bez bom a 110tky, ale 8 pětek loftoj nedám, on by si pak mazal k snídani na chleba kaviár ... takhle si dá jen psí sádlo
Upravil/a magot dne 23-12-2015 02:14

Rumcajs
Magote, uvidíš, posoudíš. Je ale fakt, že některý BOM letadla jsou moc prima. Určitě ta stodesítka je super, navíc je velmi užitečná. Mig 3 je taky nádhernej i když o jeho užitečnosti se bude ještě nějaký čas spekulovat. P40 a MC202 jsou pro fajnšmekry (masochisty). No a to nás ještě čeká Ju 88 a to by byl snad i hřích nemít.
Non est specifica

1stCL_Fucida
Osobně očekávám, že to Magot strhá Úsměv. Pro offlinistu to zase až tak extra zajímavé není...

Baron
1stCL_Fucida napsal:

Osobně očekávám, že to Magot strhá Úsměv. Pro offlinistu to zase až tak extra zajímavé není...

Tiez som toho nazoru. Úsměv V kazdom pripade - vitaj na vychodnom fronte Magote Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Shadowdeath
Ondrej1 napsal:

Nevim, jak v BOS, ale obecně Steam nebrat. Mám např. Steam verzi CLOD a pokud mi třeba na chvilku nejde internet, tak mi to ani nedovolí si hru zapnout, takže si nezalítám ani single missions.

Steam jde pustit v offline režimu, tzn. funguje i bez internetu, samozřejmě si žádnou hru nekoupíš/nestáhneš, ale to co již máš na disku mužeš hrát.
Leda by, to každá hra měla jinak. Já v offline režim pouštím jenom Dark souls, protože když expím, tak mě nebaví být "invajdován" každých 5 minut nějakým kreténem co mě zabije na jednu ránu Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

ukulele
Mám steam a kromě simů mám vše warez. Nikdy jsem s tím neměl problém. Crackle steam verze jedou v pohodě

1stCL_Fucida
Zifi napsal:

...kromě simů mám vše warez...

Přijdeš do pekla Úsměv.

FK_Stern
No a kvůli takovejm pak máme tyhle vymoženosti jako DRM, že bez neustálé kontroly přes net si člověk ani nezahraje

Fiks
Jo,a za odměnu je s těma legal hrama víc problémů než s těma kreklejma Vyděšený
Viz Mig-21 a DCS 1.2/1.5

ukulele
Kromě simů taky nic nehraju. Vždycky po 30 min, zjistím že je to chujovina. Dneska nikdo nevydává dema a já nejsem ovce abych někomu platil za nic

magot
Dá se to, ale zazanamenal jsem jednu škaredou nepěkná věc. Freeze - CTD, při nahrání mise úplně na záčátku než se odklikne pauza, stalo se mi to dvakrát a jednou při odhození bomb s peškou okolo bylo spousta efektů a kouře
Zřejmě to bude 1GB grafárnou kdy dojde k překročení paměti. Nicméně mi to běhá 60 FPS na normal landscape/ ssao/ HDR i nad Stalingradem v bez pádů FPS nebo microstutternigu na starej 560ti. Nevím teda ještě jak online.

Jinak ty nyance BOSu že šturm se chová divně, lehce nemá cenu asi rozebírat, pocit kdy jsem poprvé virtuálně usedl do IL2 v r. 2001 byl lepší protože se nechoval jak kdyby byl z papíru .. jo a nefungujou mi brzdy na axis.
To pojíždění je s točícím se letadlem je ultradebilní, naštěstí se to dá snadno vyřešit prostě ignorovat letiště a startovat někam do pole. U dvou-motorových letadel se to dá celek elegantně ladit tahem motorů L/R na dvojpáce.
Btw premium verze nemá odemknuty skiny ač propagují že tam je komplet unclock, na druhou stranu ať si je strčej do prdele Úsměv
Upravil/a magot dne 23-12-2015 14:43

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,024,406 návštěv