November 23 2024 17:32:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
kouty
já bych si noční nálet na kreml docela dal....proti migům bez radaru Úsměv

ZVP Zdenek
Ta mapa bude jen v BOM, nebo bude dostupná i v BOS...?Zamračený
Die Tschechen sind die lachende Bestien

saldy
Takže bude ještě o 1100 km2 menší. V hsfx je Moskva pro 3 roční období 460x 370 km, já ale to nechci srovnávat se šturmem. Moskva byla několikrát napadena velkým náletem a strhla se velká bitva.

http://www.derrie...Oks)XL.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
CSW_Cassius Chaerea
saldy napsal:

Takže bude ještě o 1100 km2 menší. V hsfx je Moskva pro 3 roční období 460x 370 km, já ale to nechci srovnávat se šturmem. Moskva byla několikrát napadena velkým náletem a strhla se velká bitva.

http://www.derrie...Oks)XL.jpg
Tak to srovnávej se šturmem když to ještě někdo lítal. Úsměv

magot
srovnávat by se to mělo páč oboje má značku IL2, očekávání by tedy mělo být stejné jako v roce 2001 Šklebící se

btw nemožnost létat z letišť v Moskvě a za Moskvou (primárně bombardéry, aha oni tam žádné ruské nejsou), bombardovat Moskvu eventuelně si připravit scénář obsazení Moskvy wehrmachtem je už zřejmě příliš na tu debilní politku Lofta.
Další ultrastupidita z mnoha ... už mě to ani nezaráží ...
Btw technicky se to bude řešit jak? Že se dolétne na hranici 10 km před moskvou a tam člověka sestřelí automatický neviditelný flak? Před tím budete informování rádiem.. že že ni krok zpět, jinak začnou pálit?
Pokud nebude BOS/M zvládat velká města při snesitelném FPS, pak je to bullshit
Upravil/a magot dne 11-12-2015 18:18

1stCL_Werner

srovnávat by se to mělo páč oboje má značku IL2, očekávání by tedy mělo být stejné jako v roce 2001 Šklebící se

A stejně jako v roce 2001 tam nebude Moskva.
Btw technicky se to bude řešit jak? Že se dolétne na hranici 10 km před moskvou a tam člověka sestřelí automatický neviditelný flak? Před tím budete informování rádiem.. že že ni krok zpět, jinak začnou pálit?

Je vidět, že to nemáš. Prostě tě to otočí zpátky, stejně jako teď na okrajích map Úsměv
1st Czech Lions - Resistance is futile...

magot
mmt jak otočí zpátky? Jakože ti to vezme řízení a otočí tě to o 180 stupňů? To je doufám jenom vtip Úsměv

Ale máš pravdu original mapa v šturmoj 46 taky neobsahuje Moskvu, možná ze stejných politických důvodů Šklebící se

Baron
magot napsal:

....btw nemožnost létat z letišť v Moskvě a za Moskvou (primárně bombardéry, aha oni tam žádné ruské nejsou),....

Nemas pravdu. Budu tam prve Sturmoviky a Petljakovy.

magot napsal:

mmt jak otočí zpátky? Jakože ti to vezme řízení a otočí tě to o 180 stupňů? To je doufám jenom vtip Úsměv ...

Je vazne vidiet ze to nemas. Okraje mapy, kde ta upozorni ze ides mimo, su tak daleko od tzv. "bojovej mapy" ze je to robene hlavne pre tych, co sa na mape stratia. Nie je to tak, ze vyletis z oznacenej zony a otoci ta nazad. To si pleties s War Thunderom.
Upravil/a Baron dne 11-12-2015 21:49
Hals - und Beinbruch!

magot
Baron napsal:

magot napsal:

....btw nemožnost létat z letišť v Moskvě a za Moskvou (primárně bombardéry, aha oni tam žádné ruské nejsou),....

magot napsal:

mmt jak otočí zpátky? Jakože ti to vezme řízení a otočí tě to o 180 stupňů? To je doufám jenom vtip Úsměv ...

Je vazne vidiet ze to nemas. Okraje mapy, kde ta upozorni ze ides mimo, su tak daleko od tzv. "bojovej mapy" ze je to robene hlavne pre tych, co sa na mape stratia. Nie je to tak, ze vyletis z oznacenej zony a otoci ta nazad. To si pleties s War Thunderom.

Ne nemám BoS to bych se tak blbě neptal Úsměv
Hmmm když jsem psal bombardéry měl jsem na mysli ne bitevní letouny ale bombardéry. I když Pe-2 je něco mezi, dejme tomu ..
Měl jsem na mysli např. TB-3, SB-2, IL-4, IL-6, Pe-8, Jer-2 .. ty tam schází .. stačil by IL-4 imho.

K tomu otáčení, takže čistě technicky poletím nad Kreml a 10 km před hranicí Moskvy mě to upozorní, tak se na to vyprdnu a letím dál abych mohl vysypat Stalinovi brambory na hlavu a co se teda stane?
Hra skončí, kick-off? V offline game over?

Tyhle hovadiny jsou pro mě zdánlivě celkem důležité, jestli mám investovat do simu v kterým se budu cejtit že lítám na mapě která má okolo plexisklo
Mimochodem nekonečná step ve starým šturmu je velmi elegatní řešení jako ukončit mapu nebo v DCS dalších 300km okolo volné krajiny

WT ani WOP jsem nikdy neměl nainstalované takže netuším že někdo takovou komickou věc vůbec kdy vymyslel Úsměv
Upravil/a magot dne 11-12-2015 22:14

1stCL_Werner
Baron napsal:

magot napsal:

magot napsal:

No a když pokračuješ, vnější pohled a otočí tě to zpátky. Úsměv
Upravil/a 1stCL_Werner dne 11-12-2015 23:30

Shadowdeath
Nechápu narážku na konec mapy. Ve starým šturmu si mohl letět někam mimo mapu, někam úplně do prdele, a pak se vrátit zpět úplně od jinud. To je jako lepší?

Chápu Magotův pesimismus ke všemu co není klasic IL2. Pro mě je il2 taky "srdcovka", ale jako dialbo 1 a warcraft 2 už prostě v téhle době nefrčí, tak se to chce prostě posunout dál.....
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

magot
1stCL_Werner napsal:

Dík, to jsem potřeboval vědět. No nic ofenzíva na Moskvu nebude Úsměv

LEON
Existují ale i horší řešení, například co udělalo Sony, kdy v PlanetSide 2 musíte po přeletění konce mapy do několika sekund vybuchnout Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Baron
magot napsal:

1stCL_Werner napsal:

Aspon vieme, ze lietas zasadne po okraji mapy Pff
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Týden jsem pryč, a tady je přitom taková legrace.

Přeci jak je řešený konec mapy, to je známo už asi tři roky, co vyšla beta. Že bitva o Moskvu nebude mít Moskvu, to je známo od chvíle, kdy ohlásili záměr. Ta mapa, co byla teď v Developer's Diary, není zveřejněná poprvé. Umístění mapy bylo oznámeno hned s záměrem jít do BOM. Rozhodnutí je to jistě poněkud pitomé, ale co se dá dělat. Jsme omezeni spíš na bitvy před Moskvou a po Moskvě. V dané oblasti se toho nakonec odehrávalo docela dost, takže nouze o akci asi nebude.
Co jim brání udělat Moskvu, to netuším. Napadá mě:
- limit enginu z pohledu velkých měst. Stalingrad je proti Moskvě přeci jen městečko.
- limit finanční. Vyrobit Moskvu v kvalitě, na jakou jsme zvyklí, by asi zbaštilo nějakou tu pětikorunu nad rámec možností.
- limit ideologický. Může se třeba nechtít poskytnout hezkou platformu pro bombardování Moskvy/velkého města.

Taky bych rád, aby tam Moskva a kus na východ od Moskvy byl, ale smířím se s stávajícím řešením. Stejně nic jiného, pokud pominu zásadové řešení ala Magot, nezbývá.

Nedostatek bombardérů na Ruské straně se teď rychle nezmění. Třeba s příštím projektem přidají něco těžšího, než je Peška. Nicméně aby bylo level bombardování zajímavé, musela by se hra ještě dotvořit k takovému obrazu. Aktuálně je k takovému úkolu úplně vhodný jen ten chudák Heinkel. Jenže i ten má velkou potíž. A ta potíž jsou AI klucí od AAA. Doletět s He 111 nad cíl a vrátit se zpět je skoro vyloučené. AAA se většinou trefí již před odhozem a po odhozu už jen dokončí načatou práci. Jsem četl vzpomínky na Stalingrad jednoho pilota He 111, který do Stalingradu letěl snad 80x. Značná část misí do obklíčeného Stalingradu. Tak to by se mu v BOSku rozhodně nepovedlo.

Jestli je limitem pro velká města paměť, může pomoct již avizovaná snaha přejít na 64 bitů. Jestli jsou to peníze, pak by mohlo pomoct, kdyby časem umožnili tvorbu map třetím stranám. Třeba by se toho někdo šikovný chopil a nějaké ty mapy za úplatu vyrobil. Jestli je problém ideologie bombardování velkých měst, můžeme se těšit třeba na mapu moře či pouště.
Non est specifica

Baron
Rumcajs napsal:... ..Doletět s He 111 nad cíl a vrátit se zpět je skoro vyloučené. AAA se většinou trefí již před odhozem a po odhozu už jen dokončí načatou práci. ...

Nerobil som si statistiku, kolkokrat ma v Heinkeli zostrelil flak, ale je to skor vynimocne ako pravidelne. Netvrdim, ze ma uz flak nezostrelil aj v 4 000 metroch (stalo sa raz), ale ovela vacsie nebezpecenstvo su stihaci. Pokial sa nelieta s Heinklom ako dilino do 1500 metrov ze. To samozrejme neznamena, ze flak je neskodny, to nie, ale doletiet s He-111 nad ciel, odhodit bomby a vratit sa domov nie je ziadna zvlastnost.
Upravil/a Baron dne 12-12-2015 11:37
Hals - und Beinbruch!

magot
Baron napsal:

jojo, přece se nepohrnu do nějaké bitvy v centru mapy, ještě bych mohl přijít o virtuální život Šklebící se

LEON
Baron napsal:

magot napsal:

1stCL_Werner napsal:

Létání k nepříteli v bezpečí až za okrajem mapy byla v ADW přece jedna z nejúspěšnějších taktik pro bombardovací svazy Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Rumcajs
Tak BlackSix na tu Moskvu odpovídal v diskuzi k Developer's diary. http://forum.il2s.../?p=313223

Je to tak, že na výrobu Moskvy nejsou peníze. Takže Moskva bude vidět z povzdálí, ale nebude lze nad ní lítat.

Taktéž se o kus níž vyjadřoval k tomu, jak ta mapa okolí Moskvy vypadá a říkal celkem jasně, že to je vlastně jako mapa Velikie Luki.

Navíc říkal, že bude jen podzim a zima, páčto konec bitvy o Moskvu byl sice na jaře 1942, ale před počátkem tání sněhu.

Mě stejně víc zajímá ten Mig 3 a jak to mysleli s tím, že na boostu dožene i Bf 109 F4. Za prvé neřekli v jaké výšce. A za druhé protivníkem má být slabší F2. Jsem na tu Miginu opravdu zvědavej. Jestli to je soupeř pro F4, můžeme je nasadit i u Stalingradu. Navíc přibudou nicky jako třeba "Saša".
Non est specifica

1stCL_Werner
Kecá, Putin by nesnes házet dvoutuny na Kreml Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,758 návštěv