1. R-5 to jsou ty sovětský šifry
2) viz 1)
3) ne peníze roli nehrají, co se týče patche tak zbývá už jen zapakovat, tj asi 0.5MD práce (včetně dvou kafí a jednoho sexu sekretářkou)
jsou tam ale rozdělané projekty na kterých je stále dost práce D.520, Greif, C-47/Li-/L2D a další ...
Dík za odpovědi. Sice v bodě 1 odpověď na otázku ohledně Po-2 / U-2VS nevidím , ale věřím ti
Moc jsem se na něj těšil, protože díky jeho rychlosti vynikne rozloha ruských stepí
Každopádně držím prozřetelnosti palec, ať to ještě zapákne.
Ten Kukuruznik totiž, to by byla taková pěkná tečka za tím naším případem. Opakuji, byla by to taková pěkná tečka za tím naším případem.
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
Komunita příznivců bombrů vvs se překonává, máme už fakticky vše komplet a v té nejvyšší kvalitě, opačná situace je třeba na straně raf kde se nezmohlo ani na ten blembák.
Su-2?
Tak určitě by se našel třeba i R-10 nebo tuponosý DB-3, lépe přizpůsobené Bostony, možná ještě něco, ale já jsem spokojen na 100%, navíc v 4.13 přišlo rusům masivní rozšíření možností bombloadu včetně světlic či variant RRAB, nové zaměřovače, oranžové podsvícení budíků u Il-4, v tichosti se odjevila flyable pozdní verze SB-2. Co chybí obecně jsou větší mapy východní fronty, něco málo tu je, např. Finský záliv nebo Jasi, ale nabídka je v tomto chudá.
Komunita příznivců bombrů vvs se překonává, máme už fakticky vše komplet a v té nejvyšší kvalitě, opačná situace je třeba na straně raf kde se nezmohlo ani na ten blembák.
Su-2?
Tak určitě by se našel třeba i R-10 nebo tuponosý DB-3, lépe přizpůsobené Bostony, možná ještě něco, ale já jsem spokojen na 100%, navíc v 4.13 přišlo rusům masivní rozšíření možností bombloadu včetně světlic či variant RRAB, nové zaměřovače, oranžové podsvícení budíků u Il-4, v tichosti se odjevila flyable pozdní verze SB-2. Co chybí obecně jsou větší mapy východní fronty, něco málo tu je, např. Finský záliv nebo Jasi, ale nabídka je v tomto chudá.
Hlavně by to potřebovalo pohrabat se v nejzákladnějších třídách a prolomit "1000/1000/1000" bariéru enginu. Konkrétně tedy - 1000 km/h rychlosti, 1000 km rozměru mapy a 10 000 m výšky přijímaných AIčkem z FMB. AI sice umí i překročit rychlost zvuku, letět i za "okraj" mapy, když má vedoucího (nebo něco sleduje) který tam doletí, umí za těch podmínek i přestoupat těch 10 km. Ale ve FMB to samostatnému AI nastavit nejde. Což sice pro WWII scénáře jako takové není tak potřeba, ale rozhodně by to přidalo na univerzalitě. A šlo by pak pohodlně vytvořit třeba celé Československo. Nebo mapa západní evropy (byť by jen hodně ochuzená) pro dálkový bombardování - s hrozbou AI po celé délce.
Takhle - chtěl jsem se podívat už na hodně tříd a najít co by se dalo jak použít (např. věci spojené s pátracíma světlometama na tvorbu radaru), ale - ten čas není
A dyk je dálková mapa Praha - Londýn (ta má nějak 1200km), je pravda že výška by molhla být do 14km kam se některá WWII letadla dostala. Rychlost do 1000 km/h je ok. Víc není potřeba.
Nadzvukový letouny nikdy v IL2 enginu nefungovali správně a jejich avioniky nebyly korektně namodelovány tudíž je zbytečné se opájet mrtvými externími modely se statickými kokpity a primitivními skripty pro navádění IR raket.
Když už roury tak je tu BMS nebo DCS, nekažte si vkus ...
Upravil/a magot dne 03-12-2015 23:38
A dyk je dálková mapa Praha - Londýn (ta má nějak 1200km), je pravda že výška by molhla být do 14km kam se některá WWII letadla dostala. Rychlost do 1000 km/h je ok. Víc není potřeba.
Nadzvukový letouny nikdy v IL2 enginu nefungovali správně a jejich avioniky nebyly korektně namodelovány tudíž je zbytečné se opájet mrtvými externími modely se statickými kokpity a primitivními skripty pro navádění IR raket.
Když už roury tak je tu BMS nebo DCS, nekažte si vkus ...
Hele, všechno se dá. Chtěl jsem se ve volným čase pustit do organizování nějaký tý "modernizace", ale fakt - není čas, vejška je zlo A co se týče FM, dostáváme se blízko - ale chce to vážně sehnat někoho, kdo má jasno v těch jevech a jak se projevují na daných typech...
1200 km mapa je - ale AIčko samotný může operovat jen do 1000 km. A když už by se dělaly souřadnice (teda - kdyby se přišlo na to jak) - dodělat tu rychlost už by takový problém být neměl... Navíc - to že to tam je, znamená, že člověk, co to použít nechce, to použít nemusí - ale člověk, který to použít chce, to použít může.
AI i samotné umí mimo mapu. Jen se musí mise upravit mimo FMB.
Hmm, jen si nejsem 100% jistej, jestli umí start mimo mapu. Jestli jsem to nedělal tak, že startoval na okraji mapy, jel mimo a pak se vracel...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
A dyk je dálková mapa Praha - Londýn (ta má nějak 1200km), je pravda že výška by molhla být do 14km kam se některá WWII letadla dostala.
Asi mi něco uniklo.
O kterou mapu jde?
Dík
Jak píše Koty, - La Chute mapa celé evropy.
Je to ale celkem mizerná mapa, tvary řek jsou odfláklé a hranaté, města neexistují v 3D, pouze v textuře.
Myslím že v HSFX jsou lepší dálkové mapy evropy ...
Koty napsal:
Jo - co myslíš statickejma kokpitama?
chybí korektní simulace radarů, gps a jiných map zařízení, radio systémů, zbraňové systémy, MFD, TAC a jiné obrazovky, pokročilé protiopatření jako rušení, prostě tam chybí vše.
Šturm je na modernu k ničemu.
Koty napsal:
Jo - co myslíš statickejma kokpitama?
chybí korektní simulace radarů, gps a jiných map zařízení, radio systémů, zbraňové systémy, MFD, TAC a jiné obrazovky, pokročilé protiopatření jako rušení, prostě tam chybí vše.
Šturm je na modernu k ničemu.
Hele, jak říkám, chtěl jsem se do toho podívat. Už mám i pár nápadů jen mít ten čas.
Menší info o 4.13.1 a dál ...
Po velkých problémech a úpadku "starého" DT vzniknul nový menší DT team do kterého přešlo i pár lidí z vývoje HSFX, ovšem vše stále na oficiální bázi.
Našim ruským soudruhům se zadařilo v Moskvě ukecat vedení 1C ... (Loft byl nepoužitelnej) a proběhlo předání kódu a nástrojů novým lidem.
Taktéž DT našlo nový domov na KG26 (po smrti L13) a velké poděkování patří CLONEmu který se postaral o HW/SW podporu bez které by nemohl vývoj pokračovat. 4.13.1 je ready. Aktuálně probíhá proces pakování který jako vždy není bez chyb.
Těšit se do budoucna můžete na všechny sub verze C-47, Lancaster, Greif a další netradiční chuťovky
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.