pěkně hnusně mu to micro-stutteruje ... si říkám k čemu je tak velký město v simu kterej sotva běží, akorát to zbytečně zatěžuje procik a grafiku. Kdyby radši udělali sinaj nebo něco co má hlavu a patu ...
Apo, Saburo - umí moderní roury v DCS "simulation" mód ? Na hrátky alá Red Flag ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
A po týdnu tu máme další víkendovou novinku. Jak to vypadá s nejbližšími plány ohledně betaverze a alfaverze? To se dozvíme v článku… A dokonce i na slevy opět dojde - http://simworld.c...ws-041215/
[img]http://simworld.cz/wp-content/uploads/Header1.jpg[/img] is not a valid Image.
Kolegové piloti virtuální - jsem z toho volajaký zmätený. Abych si užil nový Warthog - tak jsem si koupil na Steamu DCS A-10 Warthog a teď koukám že ona je nějaká nová verze enginu či co ? (Sem si říkal že ta hra vypadá trošku jako z doby krále klacka.) Jak to zprovozním na té nové ? A je k tomu zadarmo ta mapa Nevady, nebo už nee ? Respektive pokud není, tak zase mi to neva, nějak mě Nevada nezajímá, prostě chci jen lítat s A-10 a užívat si tankbusting. Na novém enginu to by to ovšem bylo fajn.
Poradíte co s tím ?
DCS základ i DCS A-10C for DCS (pak jsem pochopil že je ještě jedna, levnější verze, tu sem nekupoval) mám ze Steamu...
Kolegové piloti virtuální - jsem z toho volajaký zmätený. Abych si užil nový Warthog - tak jsem si koupil na Steamu DCS A-10 Warthog a teď koukám že ona je nějaká nová verze enginu či co ? (Sem si říkal že ta hra vypadá trošku jako z doby krále klacka.) Jak to zprovozním na té nové ? A je k tomu zadarmo ta mapa Nevady, nebo už nee ? Respektive pokud není, tak zase mi to neva, nějak mě Nevada nezajímá, prostě chci jen lítat s A-10 a užívat si tankbusting. Na novém enginu to by to ovšem bylo fajn.
Poradíte co s tím ?
DCS základ i DCS A-10C for DCS (pak jsem pochopil že je ještě jedna, levnější verze, tu sem nekupoval) mám ze Steamu...
Díky.
Nainstaluj si zdarma DCS 1.5beta a k tomu si aktivuj DCS-10C. Warthog vyjma os se tím sám nastaví. Teda u tebe bez plynovky. DCS 2.0 alfa s Nevadou je placená ...
Poradíte co s tím ?
Díky.
Podmínku mít zdarma Nevadu jsi prošvihl o pár let, přesněji do 21 února 2011. Jinak nemusíš zoufat stačí sosnout a nainstalovat betu DCS 1,5 https://www.digit...world/1.5/ aktualizovat a můžeš si prasátka o vánocích užívat dle libosti.
edit:
tak kecám ty vlastně potřebuješ Betu DCS 1,5 ze Steamu.
Upravil/a petsild dne 11-12-2015 18:12
plánovali beta i na steam, ale těžko říct jestli už tam je, nesleduju steam ... (pokud možno ho ani nezapínám)
F-22 se neplánuje, pochybuju že Lockheed Martin vyslepičí ED jako funguje avionika raptoru. Toho se ani nedožiješ ...
Zkoumám editor. Učel je jednoduchý - naklikat si na mapu desítky tanků a pak nad tím létat a střílet do nich z GAU 8. Na proniknutí do tajů DCS si najdu víc času později.
Domnívám se - je teď nějak moc simulátorů a moc málo her. Respektive chybí to co bývalo arkádovým simulátorem - někde na pomezí hry a skutečné simulace. Ve stylu European Air War, Silent Thunder II, DiD F-22 atd. Japonské šílenosti typu Air Combat neberu.
Také by se mi líbilo kdyby vycházelo víc map inspirovaných skutečnými konflikty. K čemu je mi nějaký Kavkaz nebo Nevada, radši bych Afghánistán, Irák anebo Sýrii... Potažmo Balkán. Skutečné mise ne what if.
Simulátory, respektive semi-simulátory s obsahem a atmosférou už se nedělají. Poslední solidní sim s obsahem bylo ROF. Tímto končí. Do smrti se budeme už jen nudit
Btw avenger kanon tě za chvíli omrzí, pak přijdeš že na to je celkem kumšt správně odpalovat mavericky a řízený GBUčka na pohyblivé cíle, rušit odpálené rakety ze samu a další srandy s A-10.
Btw z těhlech moderních strojů je udělanej F-35 v FSX, avionika bude vycucaná z palce YouTube Video
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.