November 25 2024 10:23:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
pěkně hnusně mu to micro-stutteruje ... si říkám k čemu je tak velký město v simu kterej sotva běží, akorát to zbytečně zatěžuje procik a grafiku. Kdyby radši udělali sinaj nebo něco co má hlavu a patu ...

313_Nevo
myslim, ze s novymi dvoma Red Flag kampanami pre A10C a F15C to tak trochu zmysel bude mat Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Hoper
Apo, Saburo - umí moderní roury v DCS "simulation" mód ? Na hrátky alá Red Flag ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

313_Nevo
naco? sak cely DCS je simulation, mozu kludne ostrymi Úsměv

Host
Hoper napsal:

Apo, Saburo - umí moderní roury v DCS "simulation" mód ? Na hrátky alá Red Flag ?

Pokud se nic nezměnilo, tak ne - viz. info v článku: http://simworld.c...4-10-2015/

Host
Weekend News 04/12/15

A po týdnu tu máme další víkendovou novinku. Jak to vypadá s nejbližšími plány ohledně betaverze a alfaverze? To se dozvíme v článku… A dokonce i na slevy opět dojde - http://simworld.c...ws-041215/

[img]http://simworld.cz/wp-content/uploads/Header1.jpg[/img] is not a valid Image.

313_Nevo
magot napsal:... si říkám k čemu je tak velký město ...

ltm piloti vrtulnikov sa idu roztiect blahom Úsměv

Host
Leatherneck – AJS-37 Viggen a F4U Corsair - http://simworld.c...u-corsair/

Host
Weekend News 11/12/15

Vyhlášení vítězů screenshotové soutěže, plány do budoucna a další...

Celý newsletter: http://simworld.c...ws-111215/

[img]http://simworld.cz/wp-content/uploads/11-12-newsletter.jpg[/img] is not a valid Image.

Al CZ
Kolegové piloti virtuální - jsem z toho volajaký zmätený. Abych si užil nový Warthog - tak jsem si koupil na Steamu DCS A-10 Warthog a teď koukám že ona je nějaká nová verze enginu či co ? (Sem si říkal že ta hra vypadá trošku jako z doby krále klacka.) Jak to zprovozním na té nové ? A je k tomu zadarmo ta mapa Nevady, nebo už nee ? Respektive pokud není, tak zase mi to neva, nějak mě Nevada nezajímá, prostě chci jen lítat s A-10 a užívat si tankbusting. Na novém enginu to by to ovšem bylo fajn.

Poradíte co s tím ?

DCS základ i DCS A-10C for DCS (pak jsem pochopil že je ještě jedna, levnější verze, tu sem nekupoval) mám ze Steamu...

Díky.

Host
Zkus mrknout na článek výše - v newsletteru je rozdělení všech verzí vysvětleno zcela dostatečně Mrknutí

magot
Al CZ napsal:

Kolegové piloti virtuální - jsem z toho volajaký zmätený. Abych si užil nový Warthog - tak jsem si koupil na Steamu DCS A-10 Warthog a teď koukám že ona je nějaká nová verze enginu či co ? (Sem si říkal že ta hra vypadá trošku jako z doby krále klacka.) Jak to zprovozním na té nové ? A je k tomu zadarmo ta mapa Nevady, nebo už nee ? Respektive pokud není, tak zase mi to neva, nějak mě Nevada nezajímá, prostě chci jen lítat s A-10 a užívat si tankbusting. Na novém enginu to by to ovšem bylo fajn.

Poradíte co s tím ?

DCS základ i DCS A-10C for DCS (pak jsem pochopil že je ještě jedna, levnější verze, tu sem nekupoval) mám ze Steamu...

Díky.

Nainstaluj si zdarma DCS 1.5beta a k tomu si aktivuj DCS-10C. Warthog vyjma os se tím sám nastaví. Teda u tebe bez plynovky. DCS 2.0 alfa s Nevadou je placená ...

magot
Saburo napsal:
a příprava na budoucí rozvoj, Tonopah, původní báze F-117

Beztak to maj zakázaný od USAAF nebo pod koho to spadá to tam osazovat budovama ...

petsild
Al CZ napsal:

Poradíte co s tím ?

Díky.

Podmínku mít zdarma Nevadu jsi prošvihl o pár let, přesněji do 21 února 2011. Jinak nemusíš zoufat stačí sosnout a nainstalovat betu DCS 1,5 https://www.digit...world/1.5/ aktualizovat a můžeš si prasátka o vánocích užívat dle libosti.

edit:
tak kecám ty vlastně potřebuješ Betu DCS 1,5 ze Steamu.
Upravil/a petsild dne 11-12-2015 18:12
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Al CZ
Co jsem zjistil tak plyn se dá simulovat na +-. Nebo holt zatím lítat na cobře.

Na steamu je ta beta též ?

Al CZ
Ještě dotaz - F-22 Raptor se jako modul nechystá ?

magot
plánovali beta i na steam, ale těžko říct jestli už tam je, nesleduju steam ... (pokud možno ho ani nezapínám)
F-22 se neplánuje, pochybuju že Lockheed Martin vyslepičí ED jako funguje avionika raptoru. Toho se ani nedožiješ ...

Ale bude Viggen! Ten je lepší Šklebící se

Al CZ
Kdysi bylo simulátorů F-22 jako much...

Dodnes si to pamatuji.

EMCOM number four....

Engaged

SHOOT SHOOT SHOOT

F-22A Red Sea Operation od DiD.

Super hra. Proč už se dneska nic takového zábavného nedělá ? Smutný

Al CZ
Zkoumám editor. Učel je jednoduchý - naklikat si na mapu desítky tanků a pak nad tím létat a střílet do nich z GAU 8. Na proniknutí do tajů DCS si najdu víc času později.

Domnívám se - je teď nějak moc simulátorů a moc málo her. Respektive chybí to co bývalo arkádovým simulátorem - někde na pomezí hry a skutečné simulace. Ve stylu European Air War, Silent Thunder II, DiD F-22 atd. Japonské šílenosti typu Air Combat neberu.

Také by se mi líbilo kdyby vycházelo víc map inspirovaných skutečnými konflikty. K čemu je mi nějaký Kavkaz nebo Nevada, radši bych Afghánistán, Irák anebo Sýrii... Potažmo Balkán. Skutečné mise ne what if.

magot
Simulátory, respektive semi-simulátory s obsahem a atmosférou už se nedělají. Poslední solidní sim s obsahem bylo ROF. Tímto končí. Do smrti se budeme už jen nudit Úsměv
Btw avenger kanon tě za chvíli omrzí, pak přijdeš že na to je celkem kumšt správně odpalovat mavericky a řízený GBUčka na pohyblivé cíle, rušit odpálené rakety ze samu a další srandy s A-10.

Btw z těhlech moderních strojů je udělanej F-35 v FSX, avionika bude vycucaná z palce
YouTube Video

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,041,014 návštěv