November 24 2024 07:24:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
alfik
Jo, to zní rozumně. Uvidíme.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

313_Nevo
And of course it is exciting to know that all these things are controlled by real people.

to som presne myslel Mrknutí

staci aby spawn pointy pre tanky neboli letiska, ale tovarne pri fronte a hned je po probleme so vzdialenostami Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

saldy
Na tanky ať se vybodnou, ale pořádný flaky by měli vymyslet.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
PilsnerPilot
A taky lítatelný Ju-52. Úsměv
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.

alfik
Logické, a v celku i reálné, by bylo, kdyby spawnpoit bylo nádraží. Když ho zbombíš (nebo vlak nebo most třeba), bylo by po spawnování Úsměv
Jako to bylo např. ve Falconovi.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
saldy napsal:

Na tanky ať se vybodnou, ale pořádný flaky by měli vymyslet.

Vtip je v tom že zásah flakem kterým se bude "ručně" zaměřovat bude mít úspěšnost zhruba tak minimálně % sestřelů, to lidi brzo přestane bavit. Parkrát se v tom projedou a zase vlezou do tanku.
Zbylé využití flaků proti pěchotě a lehce obrněné technice nebude možné páč to tam nebude. To samé s artilerií ...

PilsnerPilot
Podívejte se, co se děje v Paříži. Hrůza.Smutný
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.

olda Olde maly
Na jaký server chodíte?

Baron
Oldo, chodili sme na Wings of Liberty (stale chodime), ale zaciname prechadzat na Fighting Legends. Jednoducho lepsi server.
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
olda maly napsal:

Na jaký server chodíte?
Nejlítanější je Wings of Liberty. Tam v zásadě najdeš zábavu snad 24 hodin denně. Nicméně Wings of Liberty není tak úplně full real, je zaplé "GPS", tedy vidíš ikonu svého letadla na mapě. Navigace je tak legrace a to ubírá značnou část zábavy. Navíc autor to poslední čas směřuje k takové prefabrikované zábavě, že omezuje nastavení letadel a tak často nemůžeš lítat, co tě baví či jak to chceš, ale máš na výběr jen z přednastavených možností. Poslední dobou se tedy snažme lítat FIGHTING LEGENDS. Legendy jsou sice jen pro 40 lidí, ale ono to úplně stačí. Je to bez ikon, navigace je tak součástí zábavy. Na tento server nechoděj ty nejvíc nejvypečenější esa, jako jsou FBčka a tak je to zábava i pro lítací lemrouchy. Pátky se lítaj organizovaně ty Friday Bomber Nights a to je na dedikovaném zaheslovaném serveru Battle-fieldscom UK1.
Non est specifica

olda Olde maly
Jsem včera nakouknul na ofiko servr a tam se konal jakýsi prasomlejn s ikonama letadel. Na Wings of Liberty nikdo nebyl a zimní mapa mě už také moc nebere. Tak asi tak. Úsměv A také se koukám, jakou má ten servr odezvu.

Rumcajs
Na Wings je jen vyjímečně prázdno. Mapy se střídají, zima je odhadem jednou za 3-4 mapy. Zas asi není důvod, aby zimu úplně vynechali. Odezva je slušná na to, že je server v Moskvě. Mám cca 80ms nebo tak nějak. Jo Wings může být prázdný, pokud je těsně po restartu mapy. Jinak má většinou slušnou populaci a ve večerních hodinách je spíš problém se tam vůbec dostat.
Ofiko normal server je klasický prasomlejnek. Ikony a zjednodušený ovládání motoru. Je to v zásadě úplně jiná hra. Já na normal servery nechodím od doby, co zapli první server bez ikon s CEM.
Se stav někdy okolo osmé na TSku JG1/Jasta 6, tě provedeme zákoutíma BOSka. Můžeš s náma chcípnout co 5 minut, no skoro zázrak na počkání.
Non est specifica

Baron
Tak to si musel mat akurat "stastie" bud na padnuty server alebo vymenu mapy. Myslim na WoL. Osobne som v inych pripadoch nevidel WoL prazdny. A ten oficialny server, na ktory si nakukol, je pre zacinajucich. Preto su tam ikony a je to viac-menej prasomlejn.

EDIT: tak sme s Rumcajsom odpovedali skoro naraz Úsměv Pozvanie samozrejme plati, budes vitany.
Upravil/a Baron dne 15-11-2015 15:49
Hals - und Beinbruch!

313_Nevo
Air Domination BOS by 72AG
dynamicka fronta, frontove letiska, zasobovacie letiska, tovarne...
skoda len ze tam nechodi viac ludi a radsej volia nedynamicke opakovane mapy

co sa tyka GPS, kazdy si ho moze vypnut Úsměv

CSW_Cassius Chaerea
313_Nevo napsal:
ech...

Hot_Dog
Cassius Chaerea napsal:

313_Nevo napsal:
ech...

Tady teda musim souhlasit, že to je věc, která mě dost štve... A že si ho muže každej vypnout, on je setsakra rozdíl, jestliže si ho vypnu sám, nebo ho nemá k dispozici nikdo...

olda Olde maly
Rumcajs napsal:

Na Wings je jen vyjímečně prázdno. Mapy se střídají, zima je odhadem jednou za 3-4 mapy. Zas asi není důvod, aby zimu úplně vynechali. Odezva je slušná na to, že je server v Moskvě. Mám cca 80ms nebo tak nějak. Jo Wings může být prázdný, pokud je těsně po restartu mapy. Jinak má většinou slušnou populaci a ve večerních hodinách je spíš problém se tam vůbec dostat.

Si nerozumíme. Já neříkám, že na WoL je špatná odezva, ale že nejdu na servr, kde vidím pro mne špatnou. No a byl jsem tam tak kolem šesté. Když mapa skončila, tak jsem zjistil, že všeho všudy se jí zúčastnili čtyři hráči. No, doby, kdy jsem u ILa seděl skoro do rána, jsou už dávno pryč. V mém věku už člověk dokáže ocenit kvalitní spánek. A že ho není nikdy dost. Úsměv

olda Olde maly
313_Nevo napsal:

Air Domination BOS by 72AG
dynamicka fronta, frontove letiska, zasobovacie letiska, tovarne...

Koukal jsem, ale nanašel.

310_cibule
Je tu nějaká partička, která po večerech létá za Sověty? Asi raději bitevníky či bombardéry. Po měsících bych to zase zkusil, ale jsem stádní typ, samotného mne to nebaví.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Nevo
olda, rozbiehaju novu mapu, prave s tymi ficurkami co som pisal, moze sa stat, ze to obcas zhodia koli nejakym upravam.

cibule, snazime sa utorky a stvrtky po osmej prave na tom Air Domination. dalsi bitevnik sa nam hodi

PS: tak ked je to taka vyhoda s tym GPS tak co sa stazujete ze ho mate Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,851 návštěv