November 24 2024 09:35:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Rumcajs
ZVP Zdenek napsal:

CoolCoolCool tohle už je opravdu inferno ....... pokud snad někoho problematika zajímá, nechť se raději podívá na nějaký seriózní článek - např. http://pctuning.t...sny-prorok
Možná bys mohl říct, co přesně je inferno. Troufneš si?
Non est specifica

Ajvn
Iferno je děs a běs. Neboli to jsi napsal k G-sinc.Šklebící se

1stCL_Novotny
A já vůl si do dnes myslel že je to peklo, ale on je to jen děs a běs. Šklebící se

Ajvn
Šklebící se

LEON
Je docela zajímavé číst hlášky jako 60 FPS stačí k plynulosti, hráči Quake 3 s 200 FPS, nepřijatelnost různých latencí, použití G-sync atd., ale přitom na TS řešit s klukama, jak jim aspoň nějak rozchodit ROF na starých Dual Core sestavách s prastarými grafikami, daleko pod minimální konfigurací a snažit se zvednout FPS z 15 na alespoň hratelných 25 FPS... A jak se i s takto osekaným ROF dokážou hoši na online vyřádit... Jsou to opravdu různé světy Úsměv

https://www.rcfree.eu
Ajvn
To máš tak, ja jsem nikdy žádné fps neměřil a jsou mi doteďka šuma fuk. Klidně si poletuju a nic mě nesere. Ve WT mi ty hauznumera vyskakují vlevo dole aniž bych je chtěl a tak jsem zjistil že jich mám 60-80 a co má jako být??!!

saldy
LEON napsal:

Je docela zajímavé číst hlášky jako 60 FPS stačí k plynulosti, hráči Quake 3 s 200 FPS, nepřijatelnost různých latencí, použití G-sync atd., ale přitom na TS řešit s klukama, jak jim aspoň nějak rozchodit ROF na starých Dual Core sestavách s prastarými grafikami, daleko pod minimální konfigurací a snažit se zvednout FPS z 15 na alespoň hratelných 25 FPS... A jak se i s takto osekaným ROF dokážou hoši na online vyřádit... Jsou to opravdu různé světy Úsměv

To máš tak, jsou hráči-ladiči, kteří trpí obsedantní potřebou neustále se vrtat v nastavení hry aby byla co nejvíc sexy , pak windows, hw krámy(to je přímo noční můra jak rychle to stárne), pak se donekonečna hrabou v periferiích, a když jim zbude čas tak jdou bojovat na diskuze. Tady naštěstí nikdo takovej není.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Ajvn
Šklebící se

Fishbed64
saldy napsal:

LEON napsal:

To máš tak, jsou hráči-ladiči, kteří trpí obsedantní potřebou neustále se vrtat v nastavení hry aby byla co nejvíc sexy , pak windows, hw krámy(to je přímo noční můra jak rychle to stárne), pak se donekonečna hrabou v periferiích, a když jim zbude čas tak jdou bojovat na diskuze. Tady naštěstí nikdo takovej není.
No ja hlavne nevim v jakym svete se povazuje 25fps za hratelny...(-;...pokud mam minima na 25fps tak uz je to pro me naprosto nehratelny...(taky ciste jenom kvuli BOSku ted kupuju i5 4690k,uplne na vsechno ostatni me muj soucasnej 3,3ghz Xeon(co by za nej asi jini dali) staci s velkou rezervou,jenom to Bosko proste neni ideal)Jinak mas pravdu no, lidi jsou proste ruzni,vzdycky me ale dostavaj lidi ktery prilitnou a rvou ze jim to treba FX CPU jede uplne v pohode,pritom maj oproti i5 a i7 pomalu polovicni FPS...kazdej holt vidi pod pojmem v "pohode"neco trochu jineho.

LEON
To bude Fishbede asi veci priority, chapu ze si nekdo zkratka nemuze dovolit investovat do PC kdyz ho zrovna pali kazdodenejsi financni vydaje a presto si chce taky zahrat Úsměv Ale nenechte se rusit, jen mi to prislo jako zajimavy kontrast potkat lidi, kteri byli fakt stastni, ze se podarilo rozhybat hru aspon na 25 FPS i kdyz ta osekana grafika byla snad horsi nez ze staryho Sturma a pak tady cist, ze hra musi jet aspon na 60 FPS aby to za neco stalo Úsměv

https://www.rcfree.eu
313_Nevo
presne tak, FPS su pre deti, chlapi si vypiju a maju to hned krasne plynule Šklebící se

ja FPS tiez neriesim, a neriesim ani peknu grafiku, o tom to pre mna nie je. je to hlavne o tom.. co mi napr v BOS stale chyba a preco som sa vratil k staremu sturmovi (a pritom som si povodne myslel, ze naco stary sturm ved je tu BOS) Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Rumcajs
Tak já grafiku a plynulost řeším. První sim, který jsem "lítal", bylo tohle

[img]http://s.uvlist.net/l/y2010/05/70718.jpg[/img] is not a valid Image.

Okamžitě mi bylo jasné, že virtuální lítání je láska na celý život. Jen tenkrát ty technické prostředky jaksi nebyly. A celý ten čas jsem snil o tom, že třeba jednou bude ten virtuální vět vypadat třeba jako tohle

[img]http://img15.hostingpics.net/pics/467766BF110.jpg[/img] is not a valid Image.

Celkem snadno se dá spočítat, že mezi prvním a druhým obrázkem je 30 let.
Non est specifica

Fiks
Zajímavý.To ani nevypadá jako BoSžena Šklebící se

olda Olde maly
Njn. CloD je CloD. Úsměv

BP_Iceman
Zdravím pánové.
Jen jeden malý dotaz. Vím,že to není tak jednoduché, ale i tak.
Mám: GK- Nvidia GTX 750/2Gb
Proc. Intel I3-3420/3,4 Ghz
RAM 8Gb
Win7/64 profesional.
V současné době FPS na průměru 35.
A to není věru mnoho. Nejsem žádný honič FPS,ale přeci jen
Vyplatî se mi investice do procíku I5 5960K(tuším) 3,4-3,9Ghz?
Jeho cena je cca7000,- a to není málo pro taťku od rodinyŠklebící se
Díky za odpověď.

magot
@Rumcajs
Není to nějaká laciná verze wings of fury? Na C64 a amize to vypadalo znatelně lépe.
zx spectrum? To hraju dodnes, beztak je to zábavnější než bos Šklebící se

Rumcajs
magot napsal:

@Rumcajs
Není to nějaká laciná verze wings of fury? Na C64 a amize to vypadalo znatelně lépe.
zx spectrum? To hraju dodnes, beztak je to zábavnější než bos Šklebící se
Ne to byl na PC simulator Camelu. Zkrátka předchůdce ROFka Šklebící se . Zde je víc a snad se to dá i stáhnout. http://archive.ko...opauth.htm
Non est specifica

magot
taky dobrý Šklebící se

ZVP Zdenek
BP_Iceman napsal:

Zdravím pánové.
RAM 8Gb
Win7/64 profesional.
Díky za odpověď.

Icemane, podle mne máš slabou grafickou kartu.... někteří ostatní asi budou mít jiný názor, nicméně já bych ti doporučil - s ohledem na rozpočet - na většinu her nechat procesor, mobo, ram tak jak je a pořídit NV GTX - 960. Na většinu her kromě BOS - tam dle mých vlastních trpkých zkušeností je vhodné sáhnout také po výkonnějším procíku (sám mám 4690k). Grafiku ale podle mne budeš muset upgradovat každopádně. Též záleží na rozlišení - předpokládám 1080p.

Nevím jestli najdeš někoho kdo má 5960K + GTX 750 a navíc hraje BOS - a mohl by tedy říct jak to funguje. Už na první pohled ale tato kombinace není vyvážená pro účel herního PC...

Sám jsem zkoušel BOS na Athlon X4 -860K + GTX 960 a těch 35 FPS jsem měl na zemi... u I3-3420 + GTX 960 předpokládám obdobný výsledek...
Upravil/a ZVP Zdenek dne 05-11-2015 11:15

Fiks
BP_Iceman napsal:

Zdravím pánové.
RAM 8Gb
Win7/64 profesional.
Díky za odpověď.

Jenom malá poznámka.

Ta dobrá je že ušetříš 7 litrů.Prosesor řady i-5 5960k neexistuje.
Je I-7 5960, patice 2011,ale ten není za 7000.

Ta druhá:i3 3420 jsem taky nedohledal.Takže máš i-3 3240 nebo G 3420.
A tady je to ještě lepší protože i-3 3240 má patici 1155
a G 3420 patici 1150.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,582 návštěv